Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Üdv Mindenki!
  Esetleg nincs valakinek tapasztalata cal ’50 , huzag 1:24 paraméterű csővel?
  Milyen tipusú lövedéket,töltetet szeret?

  Tisztelt Lövésztársak! A tölcsér is elkelt. Az alábbiak még megvannak (kicsit leáraztam): D-guard Bowie dísztőr bőrtokkal, házi készítésű, szénacél penge, agancs markolat (teljes hossz: 455 mm, penge hossz: 325 mm, penge vastagság: 5,5 mm, súly: 950 g): 8e, Springfield döfőszurony scabard: 3e .540 minié Lee öntőforma: 4e, Pisztoly/revolver alu. töltő/tisztítóvessző M5 menettel a végén (átm.: 7 mm, szárhossz: 230 mm): 3e, 15 db. „CSA” uniformis gomb – nagy: 3e, 15 db. „CSA” uniformis gomb – közepes: 3e. Személyes átvétel: Debrecen, Budapest vagy +posta. Üdv: LQ

  [/quote]

  Üdv!

  A gombok érdekelnek. Milyen méreteket takarnak a közepes ill. nagy? Továbbá öntvény vagy préselvény?

  Köszi

  ckkalman kukacz yahoo.de

   

   

  LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.

  Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?

  Csak támogatni tudom az ilyen ötleteket. Esetleg felduzzaszthatnánk azt a kis patakot, melynek átszelésénél a  híd használata tilos.

  Nagy Józsi kolléga már készül a kovapattintó work-shopra. Készül a bőr pendely. Kellemetlenséget tud okozni egy a gatya alá bemászó gombostűfejnyi kovaszilánk.

  Urak!

  Kinek van ötlete, tudomása arról, honnan tudnék “tojástálca-szivacsot” beszerezni?

  Olcsón! Mert drágáért lehet kapni.
  köszönettel

  Urak!
  Kinek van ötlete, tudomása arról, honnan tudnék “tojástálca-szivacsot” beszerezni?
  köszönettel

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5