Online lőszertöltő tanfolyam információ kérés

Tisztelt Online Lőszertöltő tanfolyam iránt érdeklődő Hölgyek és Urak!

Sajnos a Covid-19 járvány okozta helyzetből következő, a csoportos tevékenységeket korlátozó rendkívüli jogrend egyelőre nem teszi lehetővé, hogy fizikai jelenlét mellett tartsunk lőszertöltő tanfolyamot.

Hogy ne kelljen mindenképpen a járvány okozta korlátozások lezárásáig várni, dolgozunk egy online oktatási tematikán, amely során otthonról, a számítógép mögül tennénk lehetővé hallgatóinknak a szükséges elméleti és gyakorlati tananyag elsajátítását. Azonban a tanfolyamot követő vizsgára ez esetben is csak akkor lesz lehetőség, amikor a vizsgabizottság és a vizsgázók személyes találkozására a szabályozók újból lehetőséget biztosítanak majd, mert a jogszabályok alapján a vizsgához fizikai jelenlét szükséges.

A tervezett távoktatásos tanfolyamhoz szükséges eszközöknek az online tanfolyamon résztvevő hallgatók számára otthon rendelkezésre kell állnia. Nevezetesen présnek, matricakészletnek, hüvelybefogónak, mérlegnek, töltényhüvely kenéséhez szükséges kiegészítőknek, lövedékeknek, töltényhüvelyeknek. Ebben úgy tudunk segíteni, hogy az online tanfolyam résztvevői számára a Kapszli Pont Fegyverszaküzlet készletén lévő, a tanfolyamhoz – és utána a saját célú újratöltéshez is –  szükséges kezdő szerszámkészletek, lövedékek beszerzéséhez jelentős kedvezményt biztosítanánk, mely kedvezmény részleteiről rövidesen tájékoztatást teszünk közzé.

A fentieken túl széles sávú internetkapcsolattal is rendelkeznie kell leendő Online hallgatónknak.

Kérjük, amennyiben szívesen jelentkezne az online tanfolyamra, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt számunkra annak érdekében, hogy amint további részletekkel tudunk majd szolgálni időben fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot! A tanfolyam időpontja: 2020. december.

Online lőszertöltő tanfolyam információ kérés

Felület, melynek kitöltésével a Kapszli jövőbeli online lőszertöltő tanfolyamai iránt érdeklődő,hallgatók információt kérhetnek.

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata