Előjelentkezés a 2022. május 9-10-re tervezett online lőszertöltő tanfolyamra és a hozzá kapcsolódó május 19-i vizsgára

Tisztelt Online Lőszertöltő tanfolyam iránt érdeklődő Hölgyek és Urak!

Sokak számára a Covid-19 járvány okozta helyzetből következő igény a csoportos tevékenységek lehetőség szerinti kerülése. Másoknak a személyes jelenlétet igénylő budapesti tanfolyamokra való eljutás okoz nehézséget.

Kidolgozott és 2021-22. során már bizonyított online oktatási tematikánk azonban lehetővé teszi, hogy otthonról, a számítógép mögül sajátítsák el hallgatóink a vizsgához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

Online tanfolyamainkhoz a hallgatóinknak rendelkeznie kell széles sávú internet kapcsolattal, illetve webkamerával és mikrofonnal rendelkező, a Zoom platform használatára alkalmas számítógéppel.

A tanfolyam az első nap 5, a második nap 4 órát vesz igénybe.

  1. Első nap: 5 óra – elmélet online (max.12 fő részére), teszt otthoni kitöltésre, – Tervezett időpontja 2022. május 9.
  2. Második nap: 4 óra, teszt kiértékelése, elmélet, gyakorlat (6 fő részére) online – ez a rész 6 főt meghaladó összlétszám esetén két külön napon lesz megtartva, hogy egyszerre a 6-6 fő gyakorlati oktatási létszámot ne lépjük túl. – Tervezett időpontja 2022. május 10.
  3. Harmadik nap: a vizsga, melyen a jelenlegi szabályozás értelmében csak személyesen lehet részt venni. A vizsga előtt 1 órás konzultációs, ismétlési lehetőséget biztosítunk. Tervezett időpontja 2022. május 19.

Az online tanfolyam gyakorlati részének elsajátításához elengedhetetlenül szükséges eszközökhöz jutás lehetősége:

A Kapszli Fegyverszaküzlet a tanfolyamhoz biztosít minden eszközt, amire hallgatóinknak szüksége van, ezek használata a tanfolyam díjában benne foglaltatik. Az eszközöket szerződés alapján kölcsönbe adjuk, azok sértetlen, hiánytalan állapotban való visszajuttatása a Kapszli Fegyverszaküzlet részére hallgatóink felelőssége. Az eszközöket csomagküldő szolgálattal juttatjuk el hallgatóinkhoz, akiknek azokat ugyanazzal a szolgáltatóval – instrukcióink szerint – a tanfolyam napját követő első munkanapon hiánytalanul fel kell adniuk részünkre. A postázás árát is a tanfolyam díja tartalmazza, azt a Kapszli Fegyverszaküzlet rendezi a szállítmányozóval.

Az eszközcsomagot 80.000 forint kaució átutalása/befizetése ellenében küldjük meg a hallgatóknak, melyet bizonylatunk ellenében a Brothers Online Kft. számlájára kell befizetni, vagy átutalni. A kaució átutalás adatairól minden résztvevőt időben fogunk értesíteni, előzetesen kérjük, ne utaljanak!

A készletekre más tanfolyami résztvevők oktatásához is szükség van -, így azok határidőre való vissza nem küldése esetén a kölcsönszerződés alapján kötbért, elvesztésük, megrongálódásuk esetén pedig a szerződés szerinti díjat kell ügyfelünknek megtérítenie.

Természetesen azon hallgatóink, akik rendelkeznek a tanfolyamhoz minden szükséges eszközzel, a saját eszközeiket is használhatják.

A KÖVETKEZŐ ONLINE TANFOLYAM

Következő ONLINE  tanfolyamunkat és a hozzá kapcsolódó vizsgát az előjelentkezése alapján akkor tervezzük megtartani, ha összejön a legalább 6 fő létszám.

A tervezett tanfolyam 2022. május 9-10., vizsga május 19.

A tervezett tanfolyam:

  • Tanfolyam 1. nap (elmélet):  14.00-19.00 óráig,
  • Tanfolyam 2. nap (gyakorlat): 14.00-18.00 óráig,
  • 6 főt meghaladó jelentkezési létszám esetén a második 6 fő részére: Tanfolyam 3. nap (gyakorlat):  14.00-18.00 óráig,
  • A tervezett hatósági vizsga: – a tanfolyam időpontjától függően
  • A tanfolyam díja: 44.900 Ft, mely tartalmazza a felkészüléshez szükséges szakirodalmat, illetve külön kaució ellenében biztosított eszközök használatát, ill. postázási költségüket. Ehhez jön hozzá a 10000 Ft-os hatósági vizsgadíj, melyet közvetített szolgáltatásként számlázunk ki Önnek, és befizetjük Ön helyett a hatóságnak. A teljes utalandó, vagy boltunkban készpénzben fizetendő összeg így 54.900 Ft. Az eszközök kölcsönzésére a kauciót külön díjbekérőnk alapján kell befizetni/átutalni.

Az online tanfolyamok minimum létszáma 6 fő, maximum létszáma 12 fő.

Kérjük, amennyiben szívesen jelentkezne online tanfolyamra, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt számunkra, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata