Elöltöltő vadászpuska ingyenes tanfolyammal – kettőt egy csapásra!

Ha az elsők közt szeretne lenni, akik Magyarországon újra vadászhatnak elöltöltő fegyverrel, ne szalassza el ezt a lehetőséget.

Amennyiben jelen akciónk keretében vásárol a Pedersoli Rolling Block elöltöltő fegyvert, a következő elöltöltő fegyveres vadászati tanfolyamon ingyenesen vehet részt!

ML Rolling Block002

A fegyver 711 mm hosszú, 1:23” huzagemelkedésű, 6 huzagos csővel rendelkezik, mely maximális töltete 150 grain 3Fg lőpor a 250 grain tömegű vadászlövedék mögött. A puska gyári állapotban szereléksínnel érkezik, melyhez a fénygyűjtőszálas nézőke is csatlakozik. A puska rendelhető távcsővel is, ehhez a cég az olasz gyártmányú „value for money” kategóriába sorolható Konus 1,6-6×44 Pro M30 variábel, világító pontos céltávcsövet mellékeli. Az agy és az előagy olajozott dió, a fém részek felületkezelése matt fekete (homokfúvott, majd kékített felület). A tusa mikrocellás gumi agytalpban végződik, ami némiképp tovább csökkenti a történelmi hűséget, ugyanakkor erős vadásztölteteknél igen hasznos.

A fém tok a cég szerelt lőszeres Mississippi Rolling Block puskáiból származik, és a hosszú csőszakáll az oka, hogy az agynyak a szokásosnál kicsit hosszabb kialakítású. Érdemes tehát a végső kiválasztás előtt mindenképen megtapogatni, megtapasztalni a fegyvert, mert nem biztos, hogy minden lövész esetében kényelmes fejpozíciót ad.

A fegyverről bővebben itt olvashat.

 

 

ML Rolling Block012

Az akció 2017 május 29.-ig tart, más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze.