Elöltöltő fegyveres tematikus nap – 2021.10.10. Hungexpo

Kedves elöltöltő fegyveres Lövészek és Vadászok!

Szeretnénk titeket meghívni egy rendhagyó eseményre. Az Egy a Természettel kiállítás keretében szervezzük meg az elöltöltő fegyveres tematikus napot, melyen szeretnénk, ha a lehető legtöbb elöltöltő fegyveres lövész és vadásztársunk megjelenne. Az eseményre elsősorban azokat a kollégáinkat várjuk, akik tagegyesületeink tagjai, vagy rendelkeznek elöltöltő fegyveres vadászati engedéllyel. Érdekes, és fontos programmal készülünk nektek.

  1. MEFLSZ tisztújítás: Ez évben lejár szövetségünk elnökségének mandátuma. Meghirdettük a vonatkozó jogszabályok és alapszabályunk szerinti tisztújító közgyűlésünket, mely ez alkalommal nyílt lesz, vagyis minden lövész és vadásztársat szeretettel várunk az eseményre. A közgyűlésen képet kaphattok a szövetség gazdálkodásáról, jövő évi terveiről, valamint megválasztjuk az új elnökséget is. Legfontosabb feladata lesz, hogy megszabjuk azt a stratégiai irányt, mely az eljövendő években sportágunk, vadászati módunk fejlődését hozza majd.
  2. Előadás az ECHA ólombetiltás státusáról, és az ennek megakadályozását célzó munka elvégzéséről. Ha nincs ólom, nincs elöltöltő fegyveres lövészet és vadászat. Létkérdés számunkra, hogy a jövendőbeli, minden tagállam számára kötelező rendelet kivételként kezelje lövészeti és vadászati szakágunkat.
  3. Előadás arról, hogy hogyan változik a fegyvertartás elöltöltő fegyverekkel kapcsolatos szabályozása a közeljövőben. Igen jó híreket jelenthetünk be az alkalom során.
  4. Kurátori tárlatvezetéssel várunk titeket, melyen bemutatjuk nektek az F pavilon tartalmi elemeit, koncentrálva persze az elöltöltő fegyveres részre.
  5. A tematikus nap résztvevőit szeretettel meghívjuk egy ebédre is.

A programon való részvételt 60 személy számára tudjuk biztosítani, akiknek tiszteletjegyet is tudunk küldeni. Természetesen az eseményen e létszám felett is részt lehet venni önköltségen.

10:15 – Megnyitó (helyszín: Kincsem Park, Rögbi lelátó konferenciaterme, megközelítés: az E pavilon mögötti átjárón keresztül)

10:20 – Közgyűlés, előadások, beszámolók

10:30 – Amennyiben szükséges ismételt közgyűlés

12:30 – Ebéd

14:00 – Kurátori tárlatvezetés a pavilonban

15:00 – Szabadprogram

Regisztrálni az alábbi linken lehet. Kérünk, hogy csak akkor regisztrálj, ha el is jössz biztosan, mivel az ebédet előzetesen kell megrendelnünk. Sorrendi előnyt élveznek: MEFLSZ elnökségi tagok, szavazati joggal rendelkező tagegyesületi képviselők, sportlövész rendszerben résztvevő lövészek, elöltöltő fegyveres vadászengedéllyel rendelkezők. A regisztráció vége: október 8. 12:00.

Online regisztráció itt!

Szeretettel várunk a rendezvényen.

Üdvözlettel:

Németh Balázs

MEFLSZ

(leköszönő) elnök