Elöltöltő fegyveres lövészet és vadászat a FeHoVa kiállításon

DSC_1226_resize

Kedves Elöltöltő Fegyveres Lövészek és Vadászok!

Örömmel jelezzük, hogy az elöltöltő fegyveres vadászat és lövészet ismét bemutatkozhat az idei Fehova kiállításon. A Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége  az A pavilon 202 B1 standon várja a történelmi fegyverek szerelmeseit. Programjaink:

Antik és modern elöltöltő vadászfegyver kiállítás
– A Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetségének standján a magyar vadász és lövésztörténelem 400 évének eredeti tűzfegyvereit láthatják majd az érdeklődők, kezdve a kanócos fegyverek korától eljutva a modern kor elöltöltő fegyveres vadászainak és lövészeinek fegyvereihez, kelléktárához.

Napi rendszerességgel kisebb előadások a standon
– A standon a szövetség képviselői napi rendszerességgel a hatósági vizsgáról tartanak majd rövid előadásokat, melyek segítenek elindulni az érdeklődőknek az elöltöltő fegyveres vadásszá válás útján. Az előadásokban megjelennek a vizsgaanyag legfontosabb kérdései is.

Könyvbemutató, dedikálás a standon
– 20 év után először jelenik meg ismét magyar nyelven olyan szakkönyv, mely az elöltöltő fegyverek használatáról szól. A most megjelenő Elöltöltő fegyveres lövészek és vadászok kézikönyve c. könyv mind az elöltöltő fegyveres lövészek, mind a vadászok számára a legfontosabb információkat tartalmazza. Felkészít a hatósági elöltöltő fegyveres vizsgára, ugyanakkor jóval több mint tankönyv: ajtót nyit a történelmi lőfegyverek világára. A szerző, Németh Balázs hadtörténész, világbajnoki aranyérmes lövész, valamint vadász, a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetségének elnöke.

Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és töltsön el egy napot a fegyverek, a vadászat és a horgászat jegyében!

Nézze végig kiállítóink ajánlatait, hiszen számos újdonsággal, érdekességgel, hasznos kiegészítőkkel és vásárfiának valóval várják az érdeklődőket!

A széles kiállítói kínálat és a hagyományos programok mellett természetesen újdonságok is szerepelnek a FeHoVa palettáján:

 • Trófeakiállítások:
  • „Jégvilág” – Magyar vadászok sarkvidéki trófeái, élethű diorámával
  • „Híres felfedezők jeles trófeái” – 26 magyar felfedező és világutazó legszebb vagy legkülönlegesebb trófeáinak tárlata fotókkal és életrajzokkal kiegészítve
  • „Az őz világa” trófea bemutató – szakmai bemutató az őzek biológiai és vadgazdasági jellemzőiről
  • Emlékkiállítás I. Ferenc Józsefről, mint vadászról – Fotók, valamint eredeti relikviák és trófeák bemutatása
  • Emlékezés gróf Széchenyi Zsigmondra, halálának 50. évfordulóján (trófeák, idézetek, fotók)
  • Rendellenes gímtrófeák
 • Díszvendég: Szlovákia – szomszédunk bemutatja vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait
 • OMÉK konyhája – napi két alkalommal főzőbemutató az OMÉK konyhájában és egy alkalommal kerekasztal beszélgetés a színpadon a gasztronómia vadászatot és horgászatot érintő kérdéseiről

Idén először állít ki a FeHoVa-n a Holland&Holland! A közel 200 éve világszinten elismert cég bemutatja remekműveit, de a fegyvereken kívül számos más termékkel és szolgáltatással is várja a látogatókat.

A Shooting World bemutatja majd többek között az endoszkópos fegyver (cső) vizsgálatot és állapotfelmérést, valamint hogy hogyan lehet fegyvergyártásban a sportfegyverek precizitását ötvözni a vadászfegyverek külsejével.

Látogasson el a kiállításra Ön is!

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!

A lövészegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.fehova.hu