Elöltöltő fegyveres hatósági vizsga Zalaegerszegen

Kedves leendő elöltöltő fegyveres lövész és vadásztársak!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján elöltöltő fegyveres lövész és vadász hatósági vizsgát és tanfolyamot tart a Zalaegerszegi Polgári Lövészegyesület, (2022. szeptember 22-23.-én Zalaegerszegen az Ebergényi úti lőtéren, Zalaegerszeg, Ebergényi u 45.

Előtte Nagy György szervezésében Szeptember 22-én csütörtökön 09.00-tól kezdődik tanfolyam is, melyen igény szerint lehet részt venni.

A hatósági vizsga szeptember 23.-én pénteken 09.00.-kor kezdődik, díja még a régi áron 7000.-Forint. A vizsga a tesztkérdések kitöltésével kezdődik, annak értékelése után a sikeres vizsgázók az elméleti feladatokat is teljesítik, majd a gyakorlati vizsga következik, ahol önállóan kell egy elöltöltő fegyvert szabályosan megtölteni, és biztonságosan lövést leadni vele.

A tanfolyam és a vizsga lebonyolításához minden kelléket biztosítunk.

A vizsgadíjat előre kell utalni a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövész Szövetség számlaszámára, OTP 11704007-20199236, és a vizsga előtt a befizetésről az igazolást bemutatni.

Jelentkezés a vizsgára és tanfolyamra az alábbi linken történik, amiről visszaigazolást küldünk. Igény esetén szállást tudunk foglalni a lőtér közelében.

Egyéb felmerülő kérdésben a 06 20 951 0747.telefonszámon adok információt.