Dolgozz a Kapszlinál!

cropped-KAPSZLI-LOGO.png

Hölgyeim, Uraim!

Munkatársat keresünk. Mi a feladat? Egyelőre részmunkaidőben szeretnénk foglalkoztatni a tervezett új munkaerőt, aki a következő feladatokat látná el budapesti üzletünkben:

  • Részvétel a cég online és hagyományos értékesítési tevékenységeiben
  • Tartalommenedzsment (saját honlapok, Facebook, YouTube)
  • Részvétel cégünk oktatási tevékenységeinek szervezésében
  • Részvétel elöltöltő fegyveres lövészettel, vadászattal kapcsolatos közszolgálati tevékenységeinkben

Kit keresünk? Olyan munkatársat, aki részt szeretne venni az értékteremtésben, érdekli a lövészet, vadászat. Hosszútávra tervez. Lehetőleg diplomával rendelkezik, jól beszél és ír angolul. Felhasználói szinten ismeri a Microsoft Office termékeket, azokat készségszinten használja, lehetőleg nem idegen tőle a WordPress vagy WooCommerce használata. Fegyvertartási engedély, vadászjegy, lőszertöltő szakértelem előny, de nem feltétel. Nem idegen tőle a kommunikáció, nem ijed meg, ha emberek előtt kell beszélnie. Fontos kitétel, hogy csak feddhetetlen múltú kollégát alkalmazhatunk, hiszen fegyverbolt vagyunk vagy mi…

Hogyan jelentkezz? Küldd el az info@kapszli.hu email címre fényképes önéletrajzodat, de még jobb lenne, ha küldenél magadról egy videót, amelyben elmondod, miért te vagy a tökéletes jelölt. Ha ebben a videóban pár szót angolul is mondasz magadról, az lenne a legszuperebb.

Mit ajánlunk? Először is versenyképes fizetést. Kellemes, fiatalos munkakörnyezetet, változatos feladatokat ajánlunk, olyan munkahelyet, amelyre nem jár napi gyomorgörccsel a bejárás, és a főnök fő feladata sem az, hogy kipréselje az utolsó csepp energiát is a dolgozóból.

Szeretnél a munkatársunk lenni? Várjuk jelentkezésedet a bnemeth@kapszli.hu email címen!

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata