Cikkírói pályázat lőszertöltőknek

IMG_1851

Kedves Lőszertöltők!

 

Immáron két éve lehet hazánkban űzni ezt a nagyszerű hobbit, mely meghonosításában talán kicsit mi is részt vettünk. Az elmúlt két év alatt bebizonyosodott, hogy azok az alapgondolatok igazak, melyeket feltételeztünk, vagyis valóban fegyverünkhöz jobban illeszkedő, s ezáltal pontosabb lőszerek készíthetőek, és valóban olcsóbban állíthatjuk elő céllövő vagy vadász lőszereinket, mint a kereskedelmi forgalomban kapható márkás lőszerek.

Számos megosztásra érdemes lőszertöltő történet jutott el hozzánk, s nagyszerű műhelybeszélgetések, műhelyviták zajlanak egy-egy tanfolyamunkon, üzletünkben. A lőszertöltőkkel jó beszélgetni. Nagyszerű látni, hogy ilyen rövid idő alatt is milyen korrekt szakmaiság alakult ki. Nagyszerű látni, hogy a lőszertöltők milyen tisztelettel viseltetnek e szép hobbi biztonsági szabályaival kapcsolatosan.

Kedves Lőszertöltő! Szeretnénk most a te történetednek is helyt adni a Kapszlin! Ha érzel némi írói vénát magadban, írd meg a te lőszered, te kalibered újratöltésének kudarcokkal, sikerekkel teli történetét. Oszd meg velünk, hogy neked mi működött és mi nem. A beérkezett pályamunkákat szakmai szempontból a PKLV stábja értékeli majd. Pályázni két kategóriában lehet:

 

  1. Vadászlőszerek
  2. Céllövő lőszerek

 

Minden kategória első helyezettje 30.000 Ft-os, minden második helyezett 20.000 Ft-os és minden harmadik helyezett 10.000 Ft-os Kapszli vásárlási utalványt nyer. Mindkét kategória legjobban sikerült 5 cikkét honlapunkon megjelentetjük, ahol az olvasóközönség is szavazhat rájuk. A legjobbnak ítélt cikk 30.000 Ft-os vásárlási utalvány keretében megnyeri a közönségdíjat. Szavazni a cikk alatt megjelenő online felületen lehet majd.

 

Pályázati feltételek:

 

  • Maximális terjedelem 800 szó (kb 2 teleírt A/4 oldal egyszeres sorközzel, 12-es karakterekkel).
  • A pályamunkák beérkezési határideje: 2014. szeptember 30.
  • A pályamunkák feltöltése honlapunkra: 2014. október 15.
  • Eredményhirdetés, közönségszavazás vége: 2014. október 25.
  • Egy szerző maximálisan két pályamunkával indulhat
  • A szerző hozzájárul, hogy cikke nyelvi és szakmai lektorálás után megjelenjen a Kapszli.hu portálon.
  • A pályamunkákat 3-4 db kép kíséretében az info@kapszli.hu email címre várjuk

 

Hajrá lőszertöltők! Osszátok meg a saját élményeiteket!

 

Üdvözlettel:

 

A Kapszli csapata