Barcelos: a második nap

barcelos2015_4

Nyugalom. Szereztünk sört. Minden rendben lesz. Egyébként végig lőttük rendesen a gyakorlást, és a lövedékek többé-kevésbé odaröpültek, ahová kell. Lejelentettük a csapatokat. Mivel négyen vagyunk, oly sok választás nem igazán volt lehetséges:

Vetterli csapat, Pforzheim: Tar Misi, Nyitrai Józsi, Németh Balázs

Kuchenreuter csapat: Tóth Misi, Tar Misi, Nyitrai Józsi

Pennsylvania csapat: Tar Misi, Nyitrai Józsi, Németh Balázs

Lamarmora csapat, Enfield: Nyitrai Józsi, Tar Mihály, Németh Balázs

barcelos2015_2

Holnap Lamaromora (50m hadipuska), és Maximilian (kovás puska 100 m) számokban vagyunk érdekeltek. Nagy gond nincs, de Józsinak baromira fáj a jobb válla. Reméljük, holnapra múlik.

A fegyver ellenőrzés egyébként rendben ment, bár azért próbálkoztak ezzel-azzal. Tóth Misi kovás puskáján ki akarták cseréltetni az első irányzék ringjét hagyományos célgömbre. Beszélgettünk egy ideig, majd amikor a dolog nem látszódott magától oldódni, kértem, hogy vegyük elő a szabálykönyvet. Hát az ilyesmiről nem írt semmit, úgyhogy Misi irányzéka maradt olyan, amilyen volt. Józsi Tryonján pedig a szíjjal volt gondjuk. Hasonló eredményre vezetett az akadémiai vita.

barcelos2015_3

Megnéztük a tengert. Sós és hideg, ellenben baromi nagy hullámok vannak. De azért tényleg szép hely ez, bár pancsizni nem ide jönnék.

Este megnyitó volt. Hosszú és unalmas. Ennél jövőre jobbat kell csináljunk. Azért voltak aranyos pontjai az eseménynek. Például a spanyol csapat feleségei is közösségi szintre léptek saját egyenruhával. Javaslom, hogy következőre a svéd csapat hozza magával a nemzeti napozó válogatottat falatnyi bikini egyenruhában.

barcelos2015_5 barcelos2015