Árúbeérkezések, vírus

Kedves Vásárlóink!

Nem terveztem, hogy a vírussal kapcsolatosan fogunk postolni oldalunkon, lehet erről olvasni nálunk ehhez jobban értő portálokon eleget. Van sajnos azonban az ügynek olyan része is, mely minket is komolyan érint. Szállítmányaink beérkezésének ideje vált kétségessé. Két hete próbáljuk Pedersoli és Uberti szállítmányainkat felvenni, egyelőre sikertelenül. Folyamatosan dolgozunk az ügyön, és amint van előrelépés jelezni fogjuk. Addig is türelmeteket kérjük. Amerikából érkező Lyman és Lee szállítmányunk eddig úgy tűnik rendben érkezik, két héten belül itt lesz mindkettő hiánytalanul. Lőpor és csappantyú szállítmányunk Április elejére várható.

Szíves megértéseteket kérjük. A logisztikai rendszer sajnos nagyon megérzi a jelen állapotokat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a késlekedés a lehető legrövidebb legyen.

A vírus helyzettel kapcsolatosan további információink a következőek:

  1. Üzletünk rendes nyitvatartás szerint várja vásárlóinkat.
  2. Kérjük, hogy lehetőleg használjátok az online vásárlás és házhozszállítási lehetőségeinket. Igyekszünk gyorsan, hatékonyan kiszolgálni rendeléseiteket. Fizetési módok tekintetében is felkészültünk, hogy a lehető legjobban kiszolgálhassuk igényeiteket. Fizethettek utánvéttel, SimplePay alkalmazással, átutalással, illetve PayPallel.
  3. Amennyiben a vásárlandó termék csak személyes átvétellel oldható meg (engedélyköteles termékek, fegyverek), úgy kérlek ne haragudj meg ránk, ha eltekintünk a kézfogástól. Nem a tiszteletlenség jele.
  4. Kérünk, hogy amennyiben bármilyen influenza szerű tüneteid vannak, maradj otthon, halaszd el vásárlásodat.

Együttműködéseteket köszönjük, üdvözlettel:

Balázs