Adománygyűjtés az ukrajnai háború károsultjainak, menekültjeinek – a Magyar Vöröskereszt felhívása

Kedves Lövész- és Vadásztársak!

Saját módunkon igyekszünk mi is segíteni a rászorulókat. Tegnap a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége elnökségének tagjai körében kezdtünk arról levelezni, hogy milyen módon tudjuk segíteni mi a bajbajutottakat. Úgy döntöttünk, hogy a Magyar Vöröskeresztet támogatjuk személyes forrásainkból, így biztosan jó helyre kerül támogatásunk. Ezek személyes felajánlások, mindössze az köt minket össze, hogy a feketelőpor rabjai, a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetségének vezetői, és nem utolsó sorban emberek vagyunk.

Eddigi támogatások, melyeket mindenki maga utalt át a Vöröskeresztnek:

Venczel Szilárd, főtitkár: 20000 Ft

Pólik Sándor, elnökségi tag: 20000 Ft

Németh Balázs, elnökségi tag: 20000 Ft

Kérlek, ha teheted, te is támogasd a Magyar Vöröskeresztet. Ha megtetted, kérlek írj egy kommentet ehhez a hozzászóláshoz, had lássák lövész és vadásztársaink, hogy a feketelőporos közösség segít, ha kell.

“A Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtést hirdet az ukrajnai helyzet miatt bajbajutottak megsegítésére. A bejövő felajánlásokat humanitárius tevékenységekre fordítjuk. A Magyar Vöröskereszt elsőszámú feladata a jelen helyzetben is az, hogy minél hatékonyabban tudja segíteni a humanitárius válság érintettjeit. A 1359-es adományvonalunk hívásával közvetlenül lehet támogatni a segítségnyújtást, a pénzadományt pedig a Magyar Vöröskereszt 10405004-00026548-00000009-es számlájára lehet utalni.”

A felhívás eredeti szövege itt található!

Üdv és köszönet:

Szilárd, Sándor, Balázs