A 2020. május 11-13-i lőszertöltő tanfolyam és vizsga elhalasztása a vírushelyzet miatt

Az elmúlt hetek során folyamatosan figyelemmel kísértük, hogy a Covid-19 vírusfertőzéssel kapcsolatos fejlemények hogyan alakulnak és ezek milyen módon hatnak ki a 2020. május 11-12-re meghirdetett lőszer-újratöltő tanfolyamunkra és az azt követő hatósági vizsgára.

Sajnos a jelenlegi információk alapján nem lehet arra következtetni, hogy a vírushelyzet miatti korlátozó intézkedések (utazás, csoportos együttlét tiltása, stb.) általánosan feloldásra kerülnének a tanfolyam és a vizsga tervezett napjáig.  A tegnapi napon egyeztettünk a vizsgáztatásban résztvevő rendőrhatósággal is, akik arról tájékoztattak minket, hogy egyelőre nem végezhetnek semmiféle fegyverekhez kötődő vizsgáztatási tevékenységet.

Mivel fontos számunkra hallgatóink, oktatóink és a vizsgáztatók egészsége, továbbá prioritásunk a kiszámítható működés és nem szeretnénk ügyfeleinket egy utolsó pillanatig halogatott döntés bizonytalanságának kitenni, valamint a jelenlegi helyzetben csekélynek látjuk a valószínűségét, hogy a tanfolyam és a vizsga az eredetileg meghirdetett időpontban megtartható legyen, a 2020. május 11-12-i tanfolyamot és az azt követő vizsgaidőpontot elhalasztjuk.

A tanfolyamot és a vizsgát a lehetséges legközelebbi időpontra fogjuk újból megszervezni.

Ennek érdekében folyamatos kapcsolatban állunk a hatósággal, figyeljük, hogy mikortól teszi újból lehetségessé a tanfolyam megtartását a veszélyhelyzet miatti kormányzati rendelkezések enyhítése. Amint a körülmények lehetővé teszik, kitűzzük a tanfolyam és a vizsga új időpontját és erről már jelentkezett hallgatóinkat a megadott elérhetőségükön értesítjük, illetve a honlapon is közzétesszük az információt. Természetesen azon már jelentkezett észtvevőink számára, akiknek az új időpont esetleg nem felel meg, a következő tanfolyamainkon biztosítunk helyet.

Addig is azon leszünk, hogy honlapunkon minél több érdekes és hasznos, lőszer-újratöltéssel kapcsolatos tartalmat osszunk meg, ezzel színesítve kicsit a várakozás napjait.

Köszönjük megértésüket!

Németh Balázs