18. MLAIC EB fontos nevezési információk magyar lövészeknek

2019 MLAIC világbajnokság logó_színes hímzés_M

Kedves Lövésztársak!

Amennyiben tervezed, hogy részt veszel az Európa bajnokságon úgy kérlek, hogy a következő feladatokat teljesítsd:

1. Töltsd ki és küldd vissza a mellékelt E3 táblázatot xls-ben július 15-ig a hungarian.mla@gmail.com címre

http://mlaic.org/wp-content/uploads/2019/02/E3-individual-final-entry-form-return-1st-July-2019.xls

2. Nyomtasd ki, írd alá, szkenneld be és küldd el a mellékelt F3 dokumentumot július 15-ig a hungarian.mla@gmail.com címre. Ha valamilyen okból nem tudod beszkennelni, úgy hozd magaddal az EB-re és add le a versenyirodán!

http://mlaic.org/wp-content/uploads/2019/02/F3-Data-management-authorization-1st-July-2019.doc

3. A Szövetség idén is átvállalja a költségek legnagyobb részét, így a magyar lövészeknek egységesen 10.000 Ft-os nevezési díjat kell fizetnie függetlenül attól, hogy hány számban indulnak. (A nevezési díj egyébként 90 euró regisztrációs díj és versenyszámonként 30 euró lenne.) A nevezési díjat utalással kell befizetni a szövetség bankszámlaszámára Július 15-ig:

Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége OTP 11704007-20199236-00000000

Az utalás megjegyzés rovatában szereplejen az “EB hozzájárulás XY lövész” szöveg, értelemszerűen az XY helyére kell behelyettesíteni a nevedet. Az utalásról küldj kérlek igazolásat a hungarian.mla@gmail.com email címre.

Amennyiben a hozzájárulást díjat egyesületed fizeti, és számlát kérsz róla, úgy kérlek vedd fel a kapcsolatot Pólik Sándor főtitkárral (eloltoltos.konferencia@gmail.com) és ő küld a megadott címre számlát.

4. Július 15-ig beérkezik az EB-re rendelt feketelőpor és csappantyú is. Ha a versenyfelkészüléshez még szükséged van lőporra, csappantyúra, előrendelésedet itt tudod leadni: info@kapszli.hu

5. A csapatnevezések összeállításában minden lövész adott versenyszámban lőtt hazai, illetve nemzetközi versenyeken lőtt három legjobb eredményének átlaga lesz a mérvadó.Minden csapatot a három legjobb átlaggal rendelkező lövészből állítjuk össze. A csapatnevezések költségét a szövetség fedezi.

6. Ha szeretnél részt venni a záróbanketten, úgy kérlek a szövetség számlájára utalj át 60 eurót. Amennyiben vállaltál munkát az EB-n (lövészetvezető, értékelő, stb…), ezt a költséget a szövetség állja neked. A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel az “EB bankett XY” szöveget, értelemszerűen az XY helyére kell behelyettesíteni a nevedet. Az utalásról küldj kérlek igazolásat a hungarian.mla@gmail.com email címre.

Bármi kérdésed merül fel, ne habozz: írj, hívj!

Üdv:

Balázs