Vadászpuska ajándék kiegészítőkkel, indulásra kész – csak egy hétig!

Heti akciónkat az elöltöltő-fegyveres vadászat jogszabályba foglalásának örömére a vadászpuskáknak szenteljük. Szeretnénk olyan készletet kínálni a leendő elöltöltős vadászoknak, amely mind a lőtéren, mind a vadászösvényeken megállja a helyét.

A szettekben töltő-tisztító készletet, fiolákat, lőporflaskát és lövedéket mellékelünk a fegyver mellé – miközben a fegyver ára változatlan marad. Ennél jobb alkalom nincs is, hogy megvásárolja az első vadászpuska készletét!

 

Pedersoli Traditional Hawken Hunter csappantyús puska

Akciós ár: 179.000,- forint, az ingyenesen mellékelt kiegészítők értéke 25.990 forint!

Vadásztöltettel

Vadásztöltettel

Az .50-es cső gyors, 1:24″-es huzagolással készült, mely lehetővé teszi a kúpos lövedékek és műanyag kosaras lövedékek nagy töltettel történő lövését. A cső vastagabb profillal bír, mint a hasonló középkategóriájú fegyverek esetében, így jól bírja a nagyobb (vadászatra alkalmas) tölteteket is.

A nézőke ún. “ghost ring” irányzék, mely könnyű, ösztönös célzást tesz lehetővé. A célbömb réz gyönggyel rendelkezik, mely rosszabb fényviszonyok esetén is jó célképet ad. A csőre felszerelhető fénygűjtő nézőke is, ennek a furatát a gyárban elkészítették,

Az ágyazás olajozott dió, melyre mikrocellás tusatalpat illesztettek. A fegyver szíjkengyelekkel is rendelkezik. A töltővessző műgyantaréteggel bevont üvegszál, amely jól bírja a terepen történő használat viszontagságait.

Az akció részeként a fegyverhez ingyen adjuk a töltő-tisztító készletet, 15 darab fiolát, lőporflaskát és szabadon választott REAL, Plains vagy Maxiball lövedéket.

hawken hunter

 

Ha további vadászpuskák érdekelnek, klikkelj ide!

 

Az akció a fent megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. Az akció időtartama 2015. november 17-től 2015 november 23-ig tart. A kedvezmények más akcióval, kuponnal vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze.

Ha nem szeretnél lemaradni akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre itt:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Név:*