Új Lyman termékek készletünkön

A Lyman lőszertöltő szállítmányunk mindig tartogat meglepetéseket. Most három olyan termékre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely már régen, vagy még egyáltalán nem voltak elérhetőek üzletünkben.

Fegyvertisztító, szerelő, belövőállvány

A fegyverszerelő állvány olyan a fegyvermesternek, mint szobafestőnek a létra, vagy autószerelőnek az emelő – lehet nélküle dolgozni, csak nem érdemes. Ideális választás távcső hidegbelövéséhez, lézeres belövéshez, fém- és farészek felületkezeléséhez és persze a tisztításhoz-olajozáshoz. Az állvány dönthető, és kis szerszám- vagy alkatrésztárolóval rendelkezik. Kialakításának köszönhetően a vadászpuskáktól a gépkarabélyokon át a maroklőfegyverekig minden fixen rögzíthető benne.

SAMSUNG CSC

Univerzális hüvelymegmunkáló kézi szerszámkészlet

Egy készletben minden kéziszerszám, ami csak a lőszertöltéshez kell! A szerszámok kényelmes, stabil fogást biztosító gumírozott nyéllel rendelkeznek. A készletet strapabíró műanyag koffer tartja egyben, ahol minden szerszámnak megvan a maga helye.

SAMSUNG CSC

Digitális sütéserőmérő

Bárki meg tud különböztetni egy hadipuskás nyúlós-reszelős sütést egy sportfegyver precíz, egy ponton törő elsütésétől (a Schmidt-Rubin tulajdonosoktól most elnézést, nem az ő fegyverükről van szó). De vajon ahhoz az elsütéshez szükséges erő mindig azonos? És biztonságos? Nem fog bajt okozni egy túlkönnyített elsütőszerkezet?

Ezek a kérdések mind megválaszolhatóak egy Lyman elsütőerő-mérő szerkezettel, amely 0-6 kg tartományban mér, emellett átlagot is számol az eredményekből. Fegyvermesternek kötelező, mindenki másnak ajánlott!

20151208_32

 

E-Zee Prime kézi csappantyúzó

A legfejlettebb kézi csappantyúzónk! Társaitól eltérően a présekhez való hüvelytalp-befogót használja, így nem kell hozzá másik befogókészletet vásárolni.

SAMSUNG CSC

 

Turbo Sonic 2500 ultrahangos tisztítóállomás

A készülték a hüvelyeket percek alatt kívül-belül kitisztítja. Az ultrahangos tisztítás előnye, hogy nem csak a hüvelypalástot, hanem a csappantyúfészket, gyúfuratot és a hüvely belső részét is hatékonyan tisztítja. A készülék rozsdamentes tartályába illeszkedő kosár segítségével egyszerűen kiemelheti a megtisztított hüvelyeket és gyorsan lecsepegtetheti azokat. Egyszerre akár 900 db 9mm-es hüvely tisztítására is képes kevesebb mint 15 perc alatt. A rézhüvelyek tisztításához ajánljuk a Lyman kiváló tisztító koncentrátumait. Beépített fűtőbetéttel rendelkezik az ideális tisztítási hőmérséklet beállításához.

Könnyen programozható, digitális kijelzővel rendelkezik.

Az ultrahangos tisztító sokoldalú eszköz, hiszen nem csak a rézhüvelyek tisztítására alkalmas. Segítségével megtisztíthatja a kenőanyaggal szennyeződött matricákat, és prés alkatrészeket, illetve a fegyverek acél alkatrészeit is – ehhez a Lyman acéltisztító koncentrátumát ajánljuk. Méreteinek köszönhetően egy komplett maroklőfegyver belefér tartályába.

Ráadás! Ha szívesen forgatná a 2016-os Lyman katalógust, itt az alkalom! Minden Lyman termék vásárlásakor ingyen adunk egy katalógust, a készlet erejéig, illetve december 23.-ig!

Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, rendezvényeinkről, akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre itt:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Név:*