Új Great Gun szállítmány

20151201_2_resized

Folytatódik az új áruk dömpingje a Kapszliban. Ezúttal a cseh Great Gun cég derringerei futottak be, a megszokott kiváló minőségben a megszokott kedvező áron. Néhány izgalmas újdonsággal is szolgálhatunk: a cég ezentúl igényes holstereket is kínál kezes kis fegyvereihez, így természetesen mi is rendeltünk néhány előzetes darabot. A tokok precízen varrt bőrből készültek, megfelelő felületkezeléssel, így nem csak szépek, de tartósak is. A fegyverekhez továbbra is felár nélkül jár a vászonbetétes, gravírozott fa tartódoboz, magyar nyelvű leírás és természetesen érvényes MKH kártya. Az előrendeléseken felül készleten is lesz néhány darab, így akik még nem határozták el magukat, üzletünkben bátran megtekinthetik őket. A fokozott érdeklődésre való tekintettel azonban érdemes sietni, kelendő kis darabok. :)


Itt lehet böngészni a derringerek között:

Csappanytús pisztolyok – Derringerek


A hozzá való tokok itt találhatóak:

Great Gun Derringer holsterek

Jelen rendelés keretében 9mm és .45-ös kaliberű derringerek érkeztek, kicsinyített (Dimini) és teljes méretű markolattal. Az .54-es fegyverekre egyelőre még várni kell, maga a gyártó sem tudott pontos információt adni, mikor indítják újra a gyártásukat.

Az Eleanor karabélyokra való rendelések felvételének időpontját a Great Gun kitolta december végére, így leghamarabb már csak jövő év elejére várhatóak. A Kapszli mindenesetre készül rendeléssel, így amint lesz új információnk ezzel kapcsolatban, jelentkezünk.

20151201_13_resized 20151201_9_resized 20151201_7_resized 20151201_5_resized SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, rendezvényeinkről, akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre itt:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Név:*