Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Pedersoli  Tryon Target Standard csappantyús puska – kit változat
Pedersoli Tryon Target Standard csappantyús puska – kit változat

397,200 Ft

Pedersoli Tryon Target Standard csappantyús puska – kit változat

Pedersoli Tryon Target Standard csappantyús puska – kit változat

Cikkszám: K.219
Nincs raktáron

Elfogyott

397,200 Ft

Részletes leírás

Figyelem, kit változtat! A Pedersoli kit fegyverei az eredetivel megegyező paraméterekkel rendelkező, ugyanakkor felületkezeléssel nem rendelkező és szétszerelten szállított termékek. A fő elemek minden szükséges próbával és engedéllyel rendelkeznek. Az illesztések pontosságának ellenőrzése érdekében a fegyvert előzetesen összeszerelték. A cső ugyan nem kékített, de egy alap rozsdamentes réteget felvittek rá. A lakatszerkezet viszont teljes felületkezelést kapott és összeszerelten szállítják. A fa részek „nyers” állapotban vannak, csiszolásuk és olajozásuk, esetlegesen színezésük szükséges. A lakaton kívüli fém részeket is polírozni és kezelni kell. A kit változat ideális választás, amennyiben egy saját ízlésünk és elképzelésünk szerinti fegyvert szeretnénk az eredetitől jóval kedvezőbb áron. Egy kis munkával pillanatok alatt teljes értékű fegyverré varázsolható.

A képgalériában található kit kép csupán illusztráció, nem a jelen terméket ábrázolja.


A Tryon Target puskák nagyszerű céllövő, vadászfegyverek. Kényelmes, megbízható, tartós fegyverek, melyek nagy lövedéksebességre és nagy torkolati energiára képesek kúpos lövedékekkel is. A puska képes a 2500 J feletti torkolati energiák elérésére is. A 820 mm hosszú Pedersoli Match Grade cső 1:48″-es huzagolással rendelkezik. Az elsütőszerkezet precíz, kétbillentyűs, gyorsítós. A nézőke oldalirányban és magasságban is állítható.

Az .50- és .54 kaliberű változat azon kevés elöltöltő fegyverek egyike, mely bőven képes túlteljesíteni a 2500J torkolati energia határt.

Űrméret .45 .50 .54
Huzagemelkedés 1200 mm (1:48”) 1200 mm (1:48”) 1660 mm (1:65”)
Csőhossz 820 mm 820 mm 820 mm
Teljes hossz 1230 mm 1230 mm 1230 mm
Súly 4,4 kg 4,2 kg 4,2 kg

Robbantott ábra: Letöltés…

A gyártó által javasolt töltetek: Letöltés…

A termék 18 év felett engedély nélkül vásárolható.

Tekintse meg cikkünket a fegyver belövéséről: Megtekintés…

Kapszli Pont hírlevél feliratkozás

Partnereink