Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Pedersoli 1859 Sharps hátultöltő csappantyús lovassági karabély
Pedersoli 1859 Sharps hátultöltő csappantyús lovassági karabély

636,700 Ft

Pedersoli 1859 Sharps hátultöltő csappantyús lovassági karabély

Pedersoli 1859 Sharps hátultöltő csappantyús lovassági karabély

Cikkszám: S.766-54
Nincs raktáron

Elfogyott

636,700 Ft

Részletes leírás

Vérbeli lovassági fegyver. Kitűnő egyensúly és igényes megmunkálás jellemzi az első hátultöltő, de nem egybeszerelt lőszert tüzelő Sharpsokat. Kékített, kerek profilú .54-es űrméretű csöve konikális lövedékeknek megfelelő 1:47-es emelkedésű huzagolással készül.

A zár nyitó kar biztosítható, a hátsó irányzék mind horizontálisan, mind vertikálisan állítható. Igazi kezes Cowboy Action Shooting puska. Céllövészetre és hagyományőrzésre ajánljuk.

A Pedersoli cég egyik legnagyobb projektje volt az Amerikai Polgárháború e prominens képviselői gyártásának megkezdése. Termékpalettájukban a legjellegzetesebb papírtöltényes és fémtöltényes Sharps modellek széles választéka megtalálható. Fegyvereik első osztályú anyagokból, precíz, gépi megmunkálású fém alkatrészekből készültek rendkívül pontos, mély huzagolással, ami esszenciális a hosszútáv lövészethez. A hadipuskák kivételével a replikáknál lehetőség van Creedmoor irányzék felszerelésére, valamint az első irányzékuk zárt, cserélhető betétes. A gyalogsági és lovasság hadipuskák kékített kerek csővel, fix első irányzékkal és „patchbox”-al vannak ellátva. Elérhető még egy „Berdan” változat is a gyalogsági puskák között, kétbillentyűs gyorsítóval. Minden modell alapból csúsztatható hátsó irányzékkal rendelkezik.

Űrméret .54
Huzagemelkedés 1200 mm (1:48”)
Csőhossz 560 mm
Teljes hossz 995 mm
Súly 3,8 kg

Robbantott ábra: Letöltés…

A gyártó által javasolt töltetek: Letöltés…

A termék 18 év felett engedély nélkül vásárolható.

Cikkünk a Pedersoli Sharps puskáiról: Megtekintés…

Rövid leírásunk a gettysburgi csatában használt fegyverekről: Megtekintés…

Kapszli Pont hírlevél feliratkozás

Partnereink