Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Lee Deluxe Challenger Kit lőszertöltő készlet
Lee Deluxe Challenger Kit lőszertöltő készlet

130,000 Ft

Lee Deluxe Challenger Kit lőszertöltő készlet

Lee Deluxe Challenger Kit lőszertöltő készlet

Cikkszám: 90080
Nincs raktáron

Elfogyott

130,000 Ft

Részletes leírás

2017-re új lőszertöltő készletettel készül a Lee Precision, melyet olyan kezdő újratöltőknek ajánl majd, akik nem szeretnék egyhamar kinőni a felszerelésüket. A Lee Deluxe Challenger Kit a Breech Lock Challenger és a 50th Anniversary készlet sokoldalúságát ötvözi a Lee legújabb, haladóknak szánt termékeivel.

A készlet alapja a rendkívül népszerű, megbízható és precíz Breech Lock Challenger prés, mely mind pisztoly, mind puska lőszerekhez alkalmazható.

A lőpor mérésőr a már jól bevált fémházas Lee karos karos mérled, míg a betöltéséről a szintén 2017-es újdonság, a Deluxe Perfect Powder Measure gondoskodik, mely újratervezett mérődobbal és rézből készült fémtesttel rendelkezik. Pontos és finom járású, minimálisra csökkenti a lőpor beragadását és összetörését. A tartály könnyedén eltávolítható akár úgy is, hogy még maradt benne lőpor, mivel zárható az alsó nyilása.

A csappantyúzást az idei évben bemutatott Auto Bench Prime asztali csappantyúzóval végezhetjük el, mely gyors és könnyed munkát tesz lehetővé. A csappantyútálca és a 11 darabos hüvelytalp-befogó készlet mind a szett része.

Ezen felül a hüvelyhossz uniformizálásra és sorjátlanításra szolgáló Deluxe Quick Trim Case Trimmer is a csomag része, mely a megfelelő matrica kiválasztása után (nem a készlet része!) bármely kaliberrel boldogul.

A megfelelő szaktudásról a Lee saját szerkesztésű Modern Reloading (2. kiadás) kötete gondodoskodik, mely több mint 178 lőszer közel 37,000 töltetét foglalja magába, könnyen kereshető, gazdagon illusztrált formában.

A készlet további elemei a lőporbetöltő tölcsér, visszaformázó kenőanyag, valamint a kézi trimmelő és sorjázó készlet.

A töltés megkezdéséhez már csupán egy Quick Trim matrica vagy egy hüvelyhossz-beállító készletre (puskalőszerek esetében) és a megfelelő kaliberű matricaszettre van szükség.

Kapszli Pont hírlevél feliratkozás

Partnereink