Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
40 S&W Deluxe Carbid 4-die matricakészlet
40 S&W Deluxe Carbid 4-die matricakészlet

45,200 Ft

40 S&W Deluxe Carbid 4-die matricakészlet

40 S&W Deluxe Carbid 4-die matricakészlet

Cikkszám: 90965
Nincs raktáron

Elfogyott

45,200 Ft

Részletes leírás

A Deluxe Carbide 4-die matricakészlet minden maroklőfegyveréhez újratöltő lövész számára teljeskörű megoldást nyújt. A készlet négy matricát tartalmaz, amelyekkel minden lépést elvégezhet.

A készlet különlegessége, hogy a többi szettel ellentétben tartalmazza a lövedékek Tapper Crimp-típusú peremezéséhez szükséges matricát is.

A Lee pisztoly- és revolverkaliberű matricakészletek mindegyike wolfrám-karbidból készült keményfém formázó gyűrűvel rendelkezik. A gyűrű lehetővé teszi, hogy a hüvelyek kenése nélkül formázza őket újra, ezzel jelentősen meggyorsítva a lőszerek töltését. A kicsappantyúzó tüskét szorítópersely tartja a matricában, így szinte lehetetlen eltörni azt.

A szett tartalmazza a Powder Through lőporbetöltő-hülvelyszájmegnyitó matricát is, amelyhez lőportölcsért vagy Auto-Disk automata lőporadagolót is csatlakoztathat.

A lövedékbeültető matrica alkalmas a legtöbb lövedéktípus beültetésére. A beültetési mélység egyszerűen szabályozható, nem szükséges hozzá egyéb szerszám. A szerszám a lőszerek Roll Crimp-típusú peremezésére is alkalmas. Progresszív prések esetében csatlakoztatható hozzá az Auto Bullet Feed lövedékadagoló komponens is.

A szett emellett tartalmazza a hüvelytalpbefogó szerszámot, lőporadagoló kanalat és a legszükségesebb töltési adatokat.

Kapszli Pont hírlevél feliratkozás

Partnereink