Milsurp Mánia – válogass hadipuskáink és pisztolyaink közt

A Kar 98 ismétlőpuskákat nem kell egyetlen fegyverkedvelőnek sem bemutatni. Két új fegyverrel bővítettük készletünket, melyeket ajánlunk sportlövőknek, vadászoknak és gyűjtőknek is.

Bővebb információért kattints a képekre!

Első modellünk 1937-ben készült a Mauser Werke AG oberndorfi gyárában. A fegyver minden alkatrésze számazonos, a beütők 100%ig megfelelnek a gyűjtői almanachokban leírtaknak. Az évjárat különlegessége, hogy az első két átvételi fázisban még a weimari átvételi beütőket alkalmazták, csak a végső átvevőbélyegző a svasztikás-sasos típus.

IMG_1512

Második Kar 98 puskánk igen kedvező árban kapható. A fegyver közepes állapotú, nem számtiszta. A tok és a tus háború végi, 1945-ös gyártású, egyszerűsített kivitel. Szintén a 44-es Kriegsmodel-t idézi a tusalemez jellege és a szétszedőtárcsa hiánya. A tus – szintén a gyártás véső egyszerűsítésének megfelelő – durván csiszolt felületkezelést kapta.

IMG_1556

Többi hadi ismétlőpuskánkat megtalálod ezen a linken.

A maroklőfegyverek szerelmeseinek is igazi csemegékkel készültünk. Ezek közül is kiemelnénk az alábbi fegyvert, amely a Spreewerk gyárban készült. A pisztoly a gyártás késői fázisából származik, feltehetően 1944 végéről. Az alkatrészek teljesen számazonosak, megtalálhatóak rajtuk az al- és fő átvételi beütők. A felületkezelés eredeti.

IMG_1473

Második tételünk az újdonságok közt ez a háború után a Walther gyárban újjáépített P38 pisztoly. A pisztoly felületkezelése jó állapotú, a szán jobb oldalán néhány kisebb karcolás látható. Sütése ennek legjobb a nálunk lévő P38-as modellek közül. Csöve szintén kiváló, tökéletesen alkalmas pontlövészetre is. Tárja szintén a Walther beütőjét hordozza.

IMG_1484

Igazán különleges darab harmadik P38 pisztolyunk is, mely az átvételi bélyegzők alapján a Walther gyárban készült a háború alatt. A tok, cső, a reteszelőtest és a szán számazonosak, azonban a szánból kitörölték a beütőket. A fegyver repro famarkolattal rendelkezik.

IMG_1490

Többi hadipisztolyunkat megtalálod ezen a linken.

A bejegyzésben szereplő termékek kizárólag megszerzési- vagy tartási engedélyre vásárolhatóak meg!