Lőpormérés a legmagasabb szinten e heti akciónkkal

E heti akciónkat azoknak ajánljuk, akik a lőportöltetük kimérést szeretnék magasabb szintre helyezni. Azt szokás mondani, hogy egy feladat elvégezhető gyorsan, precízen, olcsón – ebből viszont egyszerre mindig csak kettő tud teljesülni. Ha azonban a lőpormérésről van szó, a gyors és precíz munkára a Lyman öntött acél házas, masszív volumetrikus lőpormércéjénél keresve sem találhatunk jobb megoldást…. a kedvező árról pedig heti akciónk gondoskodik!

SAMSUNG CSC

Lyman No. 55 volumetrikus lőpormérő

45.900 Ft 36.720 Ft


 

 

Az egyik legpontosabb volumetrikus lőpor adagoló szerkezet a piacon. A kívánt lőportöltet folytonos skálán állítható a legnagyobb precizitás érdekében. Öntöttvas ház, robusztus kivitel, örök darab. Felszerelhető asztalra vagy présre. A tárolóedénye 2400 grain lőpor befogadására alkalmas, ellenáll a kémiai hatásoknak és megszűri a fénysugárzást is, védve a benne levő lőport mindennemű külső behatástól.

A felszerelt ‘koppantó’ segítségével mindig egységesen szóródik ki a lőpor. A precizitást növeli  az adagolótorok felett található lemez is, amely segíti, hogy a kimérni kívánt lőpor egységesen tömörüljön a mérés alatt.

A réz perselyezésnek köszönhetően azon kevés mérőeszköz egyike, amely feketelőpor töltésére is alkalmas.

 Bővebben

Az akció 2016. február 4-11. között él. A kedvezmények más akcióval, kuponnal vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akció a készleten levő termékekre érvényes.


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC