Heti akció: Pedersoli Le Page Target csappantyús céllövő pisztoly ingyenes kiegészítőkkel

lepage

Heti akciónk keretében egy gyönyörű Pedersoli Le Page Target csappantyús céllövő pisztolyt kínálunk ingyenes kiegészítőkkel. A pisztoly már bizonyított; végtelenül precíz, könnyen kezelhető és nem utolsó sorban kimagaslóan szép darab. A nemzetközi elöltöltős tornákon rendre az élmezőnyben találkozhatunk vele.

Az akciónk keretében a fegyverhez ingyen adjuk a Pedersoli csappantyús induló szettjét, amely a következőket tartalmazza:

– bőr bevonatú lőporflaska

– Töltővessző és starter fogantyú

– Egyenes csappantyúzó

– lőkúp felporzó

– Lőpor mérce

– Lőkúp kulcs (revolver, muskéta, normál)

– starter rúd

Mindezeken felül egy Pedersoli réz töltőtölcsért is adunk hozzá, mely segít a kiegyenlített töltési sűrűség elérésében. A fegyver csövébe helyezve a lőpor egyből a lőporkamrába, illetve a csőfarhoz jut, így nem tapad fel a cső falára.

A pisztolyhoz eredelieg egy csőkoronavédővel ellátott töltővessző is jár, így mi még ezt megtoldjuk egy Pedersoli csőtisztító és olajozó kefekészlettel, melyek a töltővesszőre szerelhetőek.

 


A Pedersoli Le Page Target csappantyús céllővő pisztoly ára változatlanul
239 000,- Ft
A kiegészítők értéke, melyeket ezúttal ingyen adunk,
36 080 ,- Ft

Az akció időtartama 2015. november 25-től december 1-ig tart. A kedvezmények más akcióval, kuponnal vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akció a készleten levő fegyverre érvényes.

 


Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, rendezvényeinkről, akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre itt:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Név:*