Füstölgő eMagazin – a régi számok újra elérhetőek

cimlap7A Kapszli Portál fejlődésének egy jelentős állomása volt a Füstölgő eMagazin elindítása és szerkesztése. Ebben a pdf formátumban letölthető online újságban olyan dolgokról olvashattunk, amelyekről magyar nyelven előtte soha: elöltöltős fegyvertesztek, praktikák, hadtörténelmi kitekintések. Többek közt e sorok írója is minden szám megjelenése előtt tűkön ülve várta, hogy megjelenjen az új kiadvány – addig is pedig rongyosra olvasta a pdf állomány minden bitjét.

31 szám és 5 év után a Füstölgő felett eljárt az idő. Az új korszak kíméletlen küzdelme a Google előkelő találati lista helyeiért, az élesedő harc a SEO fronton és úgy általában az új tartalomfogyasztási trendek nem tették lehetővé, hogy a magazin a régi formában maradjon fenn. Azonban megtermékenyítette a Kapszli Portál oldalát és kijelölt egy szintet, hogy milyen minőségű tartalmakat kell szolgáltatnia egy magára valamennyire is igényes szakportálnak.

Bár néhány kijelentés és következtetés a cikkekben talán már meghaladott, mégis úgy érzem, kellemes élmény elővenni egy-egy régi számot. Sajnos tárhelyünkről egy hiba folytán eltűnt a magazin több száma, amelyeket most egy lelkes lövésztársunknak gyűjteményéből sikerült pótolni. Külön köszönet jár neki, hogy a Füstölgő eMagazin számai újra elérhetőek.

Jó olvasást!

A Füstölgő eMagazin számait itt találod.