Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sziasztok! OLCSÓN vásárolnék kapszlis puskát. .50 kaliber. szitymankukacgémailpontkomra légy kedves! Köszi!

Szia! Mennyire olcsón? Van nálunk egy használt (kb. 10 lövés utáni) Hawken Hunter 159k-ért. Ránézésre akár teljesen bontatlanként is árulhatnánk akár, tényleg semmi nyoma a használatnak. Üdv, András

Dragon is vásárolnék, de miből? :-) :yahoo:

 

Ha pl. azt az időt, amit a Kapszlin, a topik témájába nem illő hozzászólások feltöltésére fordítasz munkával töltenéd, hamar meglenne az ára.

 

Biztosan viccnek szántad! Ezért nem is orrolok meg Rád! Azért elmondanám, hogy olyan országban viccelődsz, ahol egy diplomás, 32 év folyamatos munkaviszony után, plusz mellékállások és vállalt egyéb bejelentett munkák után, az állami egészségügy által elkövette fasza elkúrt műtét miatt (önhibámon kívűl kapott betegség és nem azért mert szétrohasztottam a májam a piával, vagy a tüdőm a bagóval) megrokkannava 29830Ft/hó  (nem Euro!!)  :good: rehabilitációs ellátást érdemelt ki. ÉN NEM PÉNZÉRT VETTEM A ROKKANTSÁGOMAT! Ezek mellett, betegen dolgozom és adózom is nektek egészségeseknek, hátha jobb lesz! Mellette a Máltai Szeretszolgálatnál, ingyen, önkéntesként segítem a nálam szarabb helyzetben lévőket.  Egyébként meg a környéken (100Km) nincs smmi más, csak a kapszli.hu a neten. Vagy Ti a szerencséteknek köszönhetően —mert nehogy azt hidd, hogy a jómód saját képességeg eredménye– gazdagabbak,  ezt a hobbit is szeretnétek kisajátítani, mint annak (és most) idején a vadászatot a  komcsik?    :good:    :good:    :good:    :good:  “Ne ítelj, mert megítéltetsz!!!”

Szép hétvégét!