Találkozzunk a FeHoVán!

Szeretettel várjuk február 13-16 között a 2014. évi FeHoVa kiállításon!

Cégünk az “A” pavilon 301. A1 standján állít ki, és idén is számos aktivitással, akcióval készülünk.

 

FeHoVa alatti lőszertöltő aktivitásaink

Először is szeretnénk Önt meghívni egy dedikálásra. Szabián Norbert és Kalamár Ödön standunkon Pénteken 10-12:00 között dedikálja frissen megjelent Felkészülés az újratöltő vizsgára c. könyvét.

Emellett minden nap 15:00 kor standunkon a lőszertöltő vizsga gyakorlati részének feladatait mutatjuk be, segítségül a sikeres felkészüléshez.

 

Tartson velünk lőszertöltő tanfolyamunkon!

A FeHoVa alatt kedvezményes áron jelentkezhetnek három napos, vizsgával záródó lőszertöltő tanfolyamunkra. Most kedvezményesen, 25 000 Ft helyett 21 900 Ft-os áron vehet részt tanfolyamunkon, ha a FeHoVán jlentkezik a tanfolyamra és a díjat helyben befizeti.

Következő tanfolyamunk időpontja: február 27-28, a vizsga időpontja: március 3.

A kiállítás alatt számos termékünket kedvezményes áron vásárolhatja meg. Vásároljon két bármilyen matricaszettet, és a harmadikat féláron vásárolhatja meg. Emellett a négy nap alatt az összes lőszertöltő szettünk és présünk, valamint analóg– és digitális mérlegeink 10%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

 

Vadászattal, lövészettel kapcsolatos aktivitásaink

Szeretettel várjuk pénteken és vasárnap 14:00-kor a főszínpadnál, mikor is Németh Balázs, a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek és Vadászok Szövetségének elnöke az elöltöltő fegyveres kutatási vadászatokról számol be.

Árkedvezményekkel kedveskedünk a western- és feketelőporos korszak szerelmeseinek is. Minden új Uberti elöltöltő vagy szereltlőszeres western fegyverünk 10% kedvezménnyel vásárolható meg. A puskák szerelmeseinek Pedersoli .58-as kaliberű hadipuskáinkat ajánljuk, melyekhez acél Minié öntőformát ajándékba adjuk a kiállítás alatt.