Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Nekem is lenne egy 8″-os 44.es 0km-es 1858-as REMINGTON-om eladó 75pénzért

  Köszönöm a jelentkezésed. Folytathatjuk privátban? Mondjuk a zsolt.pesti@gmail.com címre küldött képekkel, pontosabb leírással? Előre is köszönöm!


  Kiegeszites: Eloltoltos revkot vennek! .44-es kaliber, Remington elony, de nem feltetel. Minden ajanlat erdekel! Ia.: 45-80.000 Ft

  Nekem éppenséggel lenne egy ilyen “előnyökkel” rendelkező kb 3 éves revkóm. További előnye, hogy gyakorlatilag olyan mint egy új, írhatnám, hogy 36,5 lövés ment ki belőle de lehet volt az 59,8 is :), viccet félretéve tényleg kifogástalan karcmentes rendszeresen karbantartott vitrindarab, az irányzék gyári állapotban, ja és nincs üresen sütögetve minden kobbojos film alatt vagy 200szor- (ne feledjük: a fegyver nem játék, mint ahogy a motorfűrész sem az, de az előbbi használata közben vigyorgok, a másodiknál nyögök :-) ). Nem megszabadulni akarok tőle inkább cserélni akarom egy rövidcsövű rozsdamentes 44-esre, de az általad írt felső határon esetleg megválok tőle. Ja és Zala megyében van (a “hol”-t szinte soha senki nem írja).

  Az 59,8 lövést leadott fegyver felől érdeklődve kereslek, ha fenn áll még az eladási szándékod, szívesen egyeztetnék róla a zsolt.pesti@gmail.com címen. Előre is köszönöm a válaszod!

   

  Sziasztok! Bocsi,képet most nem tudok felrakni,de kérésre küldök! Eladóvá vált: Uberti 1851 Navy London(acél sátorvas,markolatkengyel),36-os kaliberű,sohasem használt gyáriúj darab gyűjteményből! MKH fecnije természetesen nincs,2001-gyártás! Alkuképes ára 70.000ft

  Üdv,

  Amennyiben aktuális még, kérhetnék kérni néhány fotót a zsolt.pesti@gmail.com címre?

  Előre is köszönöm a válaszod!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3