Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Tisztelt Fórum Társak!

  Eladásra kínálom a korábban itt a webshop-ban vásárolt:
  Lee Value tornyos prés készletemet 49.990.- ft áron
  sosem használt, eredeti bontatlan állapotában minden tartozékával. Sajnos korábbi terveimmel ellentétében, nem sikerült belevágnom ebbe a remek tevékenységbe időhiány miatt, így kihasználatlanul áll csak a polcon.

  Az ár magában foglalja a szállítást!!!

  Elérhetőségek: Pajor János +36309364034  email: pajor.janostibor@gmail.com

   

  :-) Értem, még egyszer köszönöm!

  Üdv

  Jankó

  Szia SC!

  Köszönöm a segítséget, ahogy lesz rá lehetőségem, megyek próbálgatni! Akkor ha jól értem lövedék tekintetében minden .50 es kúpos megfelelő, mondjuk a Plains 395 gr es is jó a maxiball mellett? Valamint a nedves tapaszt mivel nedvesítsm, mert hogy láttam van erre valami spéci tisztító folyadék, vagy simán vízes legyen?

  Jankó

  Tisztelt fórum Társak!

  Segítséget kérnék, elöltöltős puska használatához, mivel eddig revolverrel ügyködtem. Ez egy modern fazonú In-Line rendszerű .50 es kaliberű 1-28 as huzagolású, és az lenne a kérdésem, pusztán hobbi lövészethez milyen lövedéket, és töltési mennyiséget ajánlanátok. A gyártó ajánlása max 150gr de külföldi oldalakon 80-100gr között írják a legoptimálisabbnak. Maxiball lövedékem van, csak érdekelne van emellett még valami más ami jobb lehet, vagy az elég jó.

  Továbbá ( bocs de tényleg kezdő vagyok ) itt a lövedéket annak barázdáit kell a Szekérféle kencével pasztázni, és a betöltött az előde betöltött lőporra, közé nem kell más? Illetve a lövések között mindig kell tapasszal tisztítani? Valamint azt érdemes valamivel befújni fegyverolaj vagy egyéb tisztítószer, aztán egy száraz tapasszal áthúzni?

  Illetve szívesen vennék még egy két jó tanácsot, praktikus gondolatot ami segíthet a magfelelő kezelésben.

  Előre is köszönöm!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4