Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Go Levin

   

  Go Levin

  Az M6-os Paks dél lejárójánál Kölesd irányába a 6233-as úton kb. 800 m után az első bekötő úton balra kell kanyarodni a lőtér felé. Ez az út ismét átvezet az M6 felett, de még a felüljáró előtt, az üvegházakkal szemben van a biritópusztai lőtér. A Kapszli honlapján a lőterek Google térképén Paksnál a kék jelre kattintva még a régi lövészegyesületi elnök neve és elérhetősége ugrik fel. Gunman barátom telefonszáma 30/4969427. Én is idejárok 50 km-es körzetből, jó a feketelőporos csapat, segítőkész, kedves emberek. Már csak ezért sem gondolnám, hogy a képzeletbeli szalonajtót berúgva kellene beköszönni. Abban persze igazság vagyon, hogya  Diána Lövészegyesületnél valóban a http://www.telepaks.net/2011/08/23/hirek-roviden-150/ honlapra leszünk irányítva, de itt a többször beidézett paksi lopási ügy alatt ez olvasható:

  “A XIV. dr. Oláh László Emlék Lőversenyt és Bográcsételfőző-versenyt október elsején tartják a Diana Lövészklub biritói lőtéren. A verseny, mely egyben a paksi szervezet 15. születésnapja is, fővédnöke Dr. Soczó László dandártábornok, Tolna megye rendőrfőkapitánya lesz. Az eseményre három fős csapatok nevezését várják szeptember 15-ig, jelentkezni lehet Juhász István rendőr alezredes, az IPA paksi szervezetének elnökénél a juhaszis@tolna.police.hu e-mail címen.”

  Üdvözlettel: (go) Levin

  Go Levin

  Valaki már használta korábban a Levin nicknevet, ha jól emlékszem, ezért választottam a Go Levin-t. Ez egy egyszerű anagramma, amit a családnevemből és a keresztnevem első betűjéből gyúrtam. A Nagy Levin név viselésére méltatlan vagyok :-) , P.Howard nem rólam írt.

  Üdv: (Go) Levin

  Go Levin

  Bende Úr!

  A “kiokatás” a néphadseregben szocializálódott határőr hadnagyok nyelvi leleménye, vagy egyszerű lejterjakab-é? Továbbá nem kéretlen, hanem fogadatlan a prókátor, amiről a közmondásunk is szól.
  Fogadatlan prókátornak (eb)szar a fizetése.
  Semmi célzatosság nincs ebben, a közmondást nem azért idéztem, mert pl. arra kívánnék utalni, hogy nagy szarrágónak tartanám Önt. Aki ilyet feltételezne, az eleve rosszindulatú velem szemben. Egyébként az elköszönésemben csak udvariasnak szánt a barátsággal fordulat, ez természetesen nem jelenti, hogy címet kellene cserélnünk.

  Tisztelettel: (Go) Levin

  P.S. A polémiát a magam részéről lezártnak tekintem. A hozzászólása javításából látom, hogy a betű kihagyást is és a rosszul használt jelzős szerkezetet (kéretlen prókátor – kéretlen kommentár) is módosította időközben.

  Go Levin

   

  “Miután az elöltöltő fegyver nem tárgya a hatályos fegyvertörvénynek”

  Nos az a helyzet a hatályos tv 3. paragrafus e. pontja alapján a muzeális elöltöltő fegyver,ha sportlövészetre használják

  a leíró részben megnevezve tárgya a tv-nek

  Nem azért mert x ideje fórumozok,mert még oviba járt a delikvens már jogot tanultam,egyszerűen elnéztem,sajnálom

  Ismerek olyat /talán ti is/aki előbb harapná le a nyelvét,vágná le a kezét mint hogy ezt leírja vagy elmondja :good:

  Kedves Boder Tüzér Guard Uram, ex Lőmester Úr!

  Az életkor nem érdem, a jog tanulása valamely főiskolán pedig még zugügyvédséghez is kevés, tehát Bacsó Péter után szabadon: Szerénység Virág! (a szabadverseléshez hasonlatos írásjel, ékezet és szóköz használat okán is :-)

  Barátsággal: (Go) Levin

  Go Levin

  Na még egyszer, mert volt itt némi fölösleges karakter :-))

  CATTLEMAN BIRDHEAD BLACK POWDER QD. NEW MODEL WITH EJEC. 3.1/2″CAL..44

  Ubertiéknál 0459 modelszám alatt szerepel

  (go) Levin

  Go Levin

  Kedves SC! Az alábbi revolver megrendelhető-e Ubertiéktől?

  0459  CATTLEMAN BIRDHEAD BLACK POWDER QD. NEW MODEL WITH EJEC. 3.1/2″CAL..44  Üdv: (Go) Levin

  Go Levin

  Szia Balázs!

  Az info@kapszli.hu email címen olvassa-e valaki az üzeneteket?

  Üdv:  (Go) Levin

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8