Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • lasz
  rprme

  Ilyen szépen még nem fogalmazták meg a nyálas tapaszt. :yahoo:

  Ha valaki kipróbálná, keressen meg!

  Hol?

  itt pl.: chariotlube@gmail.com

  Budapesten személyesen, némi magyar forintért adok is belőle. Postázni túl olcsó imho.

  Most akkor reklámozzam a legújabb tapaszej és tisztító folyadék combómat?
  Jó, reklámozom! :D :D

  Szóval a trutyi, amit csináltam elsősorban tapaszolt gömbhöz való, a tapaszra.

  De.

  Úgy állítottam össze, hogy a lőtéri tisztítás minden kívánalmainak is megfeleljen. Két hete Tótkomlóson pl. egy egész napi cowboy lövészet után elég volt egy ilyen nedves és egy-két száraz tapasszal kihúzni a revkók csövét, hogy már a második tapasz majdnem tisztán jöjjön ki a csőből.

  Kioldja a lőpor mocskait és kioldja a kenőanyag maradványokat is.
  Víztartalmú, de korrózió védő adalékokat tartalmaz, ezért ha nem teljesen lett szárazra kihúzva sem rozsdásít.

  Ha valaki kipróbálná, keressen meg!

   

  Hi! Csőfart néha ki lehet tekergetni tisztítás végett, vagy neeee? Úgy hallottam meghatározott nyomatékkal van behajtva, ezért nem ajánlott. Viszont a Tradition videóin kitekergeti a hispán. Végül is, ha 8 szögletű a profil, csak pont oda lehet visszahajtani ahol volt. Vagy? kellemes nyulat
  elvileg lehet, én még nem próbáltam. Ha jól sejtem meleg csőbe tekerik bele az amúgy is nagyon szorosra méretezett csőfart, hidegen rettentően szorul. Plusz a csövön, ekkora erőhatásnál a felületkezelésednek búcsút mondhatsz a szerszámok alatti részeken IMHO.

  A kacataim közt találtam egy kisebb kupac 16-os patronhoz való szőr, filc és papír fojtást. Nekem 12ga van, szívesen elcserélném őket bármi hasznosra. (megunt barátnőtől, 12-es sörétkosárig) :D

  Idén már több lövész jelezte nekem, hogy a revkó kence télen, a hidegben kicsit kemény a rendeltetésszerű használatra ezért most, hogy jön a téli hideg, a boltba holnap érkező szállítmány ehhez idomul! Természetesen használható marad beltéri felhasználáskor is, de 3-4 fokon kb akkora a keménysége, mint a réginek nyáron.

  Azután majd nyárra kaphattok újra keményebbet ismét! :)

  Üdv mindenkinek, továbbra is eladó! Gyüjtemény teljes felszámolása végett eladó egy mára már nem gyártott teljesen újszerű, karcmentes , néhány lövéses .45 “4 Great Gun Derringer. Dobozában,töltővel, új tartalék lőkúpokkal,lőkúpkulccsal,formázott bőrtokjával,100 db gömbbel. Ára 135.000Ft, a célbajutás benne van,vagy személyesen Nagykátán. nandortarkokukacgmailpontcom Képeket természetesen tudok küldeni! Köszönöm a lehetőséget!

  Néztem a Kapszlin, amikor még kapható volt 288 EUR volt az ára. Az a mai elszállt euró árakkal is csak 95eFt.

  :bye: Elcserélném Pedersoli Traditional Hawken Hunter csappantyús, 54-es űrméretú puskámat, hasonló, esetleg ugyan ilyen, de 50-es űrméretű puskára. Ha érdekel, ide írj: laszlo.hosszu77 kukac gmail.com :bye:

  De miért? Drága az ólom?

  Nem értem az ilyen beszólásokat. Nem mindegy neked, hogy miért akarom elcserélni?

  Mindenki magából indul ki. Nem beszóltam, érdeklődtem. Az ólom tényleg drága, egyre nehezebb beszerezni, olcsóbb a kisebb kaliber.  Hmmm?
  De a te dolgod. Mindenesetre az ET “társadalomban” a stílusod nemigen szokásos. Csak szólok.

  :bye: Elcserélném Pedersoli Traditional Hawken Hunter csappantyús, 54-es űrméretú puskámat, hasonló, esetleg ugyan ilyen, de 50-es űrméretű puskára. Ha érdekel, ide írj: laszlo.hosszu77 kukac gmail.com :bye:

  De miért? Drága az ólom?

  Cserelne velem valaki CCI kis pisztoly csapit ugyanekkora, de S&B csapira? Nekem jobban bejön a S&B, hátha másnak pont fordítva. :) 

  Heló egy Pietta 1858 Remington Texas revolver, kaliber 44 mekkora öntőforma kell gömb lövedékhez akarok egyet rendelni de nem vagyok biztos a méretben?

  454-essel próbálkozz szerintem.

  Eladó Colt Centaure Centennial 1960 NMA Cal.44-es revolver. Minőségi Belga gyártás, nem túl gyakran előforduló darab! 11776-os sorozatszámú: 1971-es gyártás, apróbb karcok, cső 95%-os, barnítás szintén, szép Liege-i beütővel, szerkezetileg kifogástalan. MKH 2027.08.07-ig érvényes. Ár:110.e.Ft Csere/beszámítás nem érdekel! Érd:3630/kettő89öt683 vagy conqver gmail.com Nagyobb felbontású képeket, privátban tudok küldeni!

  Milyen a Colt lőképe, szórása?

  Van egy régi kováspuskám amit probálok beazonosítani. ismerős-e valakinek a csatolt márkajel ésvédővas kép?

  Kép?

  Van valakinek néhány darab eladó 15-18 mm széles pisztoly kovája? Kifogytam és ekkorát sehol nem kapok a hétvégéig! :(

  Várom! :)

  Hi Chariot! “az ágyazaton kialakítható-e egy állítható hátsó irányzék, mint amilyen a Le Page-kon van” Én csináltam ilyen irányzékot Ardesa patriot pisztolyra,nem nagy munka.Ha érdekel rakok fel képet, vagy meg is mutathatom jövő 7-en szerdán,úgy is szeretnék a Papole lőtéren kicsit körülnézni, és pont Újpesten leszek.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 305