Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 180
  • Lövésztársaim panaszolták hogy a felkészülési anyagot nem sikerült kinyomtatniuk a lövészet menüből.Mi oka lehet ennek?

Az idősebb nemzedék nem számítógép mellett nőtt fel. Az internetezést magamtól tanultam, gondolom sokan vannak ezzel így mások is.Sok lap átnézése után azért látom hogy nagyon szerencsétlen ez a fórum, főleg ha a régivel hasonlítjuk össze.Nem tudom hogy ennyi idő után ez miért nem tűnt fel a készítőjének.Egy ittas ember benyomását kelti, amelyik állandóan ismétli saját magát vagy kever össze dolgokat.A honlap többi része tetszik, jobb mint a régi.Sajnálatos hogy a fórumban sok hiba van.

Uraim!

Köszönöm az észrevételeket. Továbbítottam a fejlesztőnek.

Üdv

B

HAHÓ! Másnak is ugyan ezek a hibák jelentkeznek, más böngészővel is, meg még egy rakás más is. Csak nem merek őszintén reklamálni, pedig lenne miért…

HAHÓ! 

Olvassa valaki ezt a topicot rajtam kívül? 

Miért van az, hogyha a Chromban a fórum alatt a vissza gombot használom, akkor a képernyő beszürkül és csak oldal újra töltéssel lehet az előző oldalt újra megnyitni?

Másik kérdésem, hogy megjegyzés írás mentése után miért az adott fórum legelső (időben legtávolibb) oldalát adja fel?

Szia Balázs!

Mail ment!

Johnny

Sziasztok! Szeretnék rendelni egy .450-es LEE konikális öntőformát, a fizetési módok között viszont nem működik a paypal opció, azt írja ki, hogy érvénytelen fizetési forma. Én rontok el valamit, vagy tényleg nem működik? Johnny

Jani!

Küldd kérlek emailben, amíg a paypal nem műkszik, küldöjk külön paypal számlát. Hegesztjük a rendszert egyébként + épp a napokban állunk át teljesen számítógép alapú cégmenedzsmentre, úgyhogy lehetnek kisebb fennakadások.

Üdv

SC

Uraim!

A Pedersoli szállítmány kb 10 napon belül itt lesz.

Üdv

B

Uraim! Ne aggódhttps://kapszli.hu/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gifjatok! Használjátok a Tel.: +36 1 242-3488 telefonszámot. Eddig mindent meg tudtam beszélni munkaidőn belül!!

Sziasztok , én mainspringet rendeltem  DP Frontier kovás puskához, novemberben kell érkeznie, de érdeklődnék, hogy áll, mert szeretném Dorogra vinni és elvileg addigra megjön, de már kevesebb mint 3 hét van Dorogig.

Üdv

Érdeklődnék mi van az október közepére igért DP rendeléssel.2 db Kentucky serpenyőfedél meg 3 kovakőröl lenne szó. Írtam mailt is, de nem válaszolt még senki.

Sziasztok!

Szeretnék rendelni egy .450-es LEE konikális öntőformát, a fizetési módok között viszont nem működik a paypal opció, azt írja ki, hogy érvénytelen fizetési forma.

Én rontok el valamit, vagy tényleg nem működik?

Johnny

Szia!

Még sehogy, de hamarosan menni fog az üzenetküldés is.

Üdv

SC

:bye:

Hogy tudok írni privát üzenetet egy fórum társnak?

15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.