-
- The Gunman
- 2015-01-22-05:43
Lövésztársaim panaszolták hogy a felkészülési anyagot nem sikerült kinyomtatniuk a lövészet menüből.Mi oka lehet ennek?
- The Gunman
- 2015-01-21-09:42
Az idősebb nemzedék nem számítógép mellett nőtt fel. Az internetezést magamtól tanultam, gondolom sokan vannak ezzel így mások is.Sok lap átnézése után azért látom hogy nagyon szerencsétlen ez a fórum, főleg ha a régivel hasonlítjuk össze.Nem tudom hogy ennyi idő után ez miért nem tűnt fel a készítőjének.Egy ittas ember benyomását kelti, amelyik állandóan ismétli saját magát vagy kever össze dolgokat.A honlap többi része tetszik, jobb mint a régi.Sajnálatos hogy a fórumban sok hiba van.
- M.G. Rooster
- 2015-01-20-14:33
HAHÓ! Másnak is ugyan ezek a hibák jelentkeznek, más böngészővel is, meg még egy rakás más is. Csak nem merek őszintén reklamálni, pedig lenne miért…
- Chariot
- 2015-01-19-14:58
Miért van az, hogyha a Chromban a fórum alatt a vissza gombot használom, akkor a képernyő beszürkül és csak oldal újra töltéssel lehet az előző oldalt újra megnyitni?
Másik kérdésem, hogy megjegyzés írás mentése után miért az adott fórum legelső (időben legtávolibb) oldalát adja fel?
- Kapszli
- 2014-11-06-09:19
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy .450-es LEE konikális öntőformát, a fizetési módok között viszont nem működik a paypal opció, azt írja ki, hogy érvénytelen fizetési forma. Én rontok el valamit, vagy tényleg nem működik? Johnny
Jani!
Küldd kérlek emailben, amíg a paypal nem műkszik, küldöjk külön paypal számlát. Hegesztjük a rendszert egyébként + épp a napokban állunk át teljesen számítógép alapú cégmenedzsmentre, úgyhogy lehetnek kisebb fennakadások.
Üdv
SC
- Rudi kettö
- 2014-11-04-17:42
Érdeklődnék mi van az október közepére igért DP rendeléssel.2 db Kentucky serpenyőfedél meg 3 kovakőröl lenne szó. Írtam mailt is, de nem válaszolt még senki.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.