Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 180
  • “Érdemes még kipróbálni a Lyman Plains lövedéket is, azzal baromi pontos volt.”

Jól néz ki, de most a Lee öntöforma választás miatt akarom kipróbálni, melyiket érdemes megvenni.

Ha valamelyik jó szórást produkál, és kapható is éppen a forma hozzá azt veszem meg (még novemberben szeretném).

Köszi! Szerinted az Ardesa gumipuskához melyik a legjobb: Maxiball, Real 320, Real 250? Ha megérkezik a Maxiball, kérnék egy csomaggal, azt már használtam, jó volt hozzá. Postacímem a régi, de ha nincs meg elküldöm e-mailben. Üdv: Tamás

Oké! Várom!

Érdemes még kipróbálni a Lyman Plains lövedéket is, azzal baromi pontos volt.

Köszi!

Szerinted az Ardesa gumipuskához melyik a legjobb: Maxiball, Real 320, Real 250?

Ha megérkezik a Maxiball, kérnék egy csomaggal, azt már használtam, jó volt hozzá. Postacímem a régi, de ha nincs meg elküldöm e-mailben.

Üdv: Tamás

Mellékletek:

Köszi! Szerinted az Ardesa gumipuskához melyik a legjobb: Maxiball, Real 320, Real 250? Ha megérkezik a Maxiball, kérnék egy csomaggal, azt már használtam, jó volt hozzá. Postacímem a régi, de ha nincs meg elküldöm e-mailben. Üdv: Tamás

Balázs a DP traditional hawkenhez  a rövid realt használta ebben a videóban, az jó volt…

Szerintem próbáld ki, egy csomag még szinte ingyen van :) Ha OK, küldöm a Maximokkal együtt.

üdv –

Gábor

Köszi!

Szerinted az Ardesa gumipuskához melyik a legjobb: Maxiball, Real 320, Real 250?

Ha megérkezik a Maxiball, kérnék egy csomaggal, azt már használtam, jó volt hozzá. Postacímem a régi, de ha nincs meg elküldöm e-mailben.

Sziasztok! A termékeknél adtam le egy megrendelést .50 real vagy maxiball Lee öntőformára (nyolcezer valahányszáz Ft). Azt írta ki, hogy kapni fogok visszaigazolást róla, de még nem kaptam. Mivel nem volt raktáron így előrendelésnek számít. Kérdésem: vettétek a rendelést? Ha igen mikorra várható az érkezése? Valamint van-e addig is készleten .50-es maxiball egy csomaggal? Üdv: Tamás

Szia!

most nincs készleten 50-es maxink, jövő héten érkezik. 50-es real lövedékből csak 320 graines van, jövő héten kapok abból is.

Lee Real öntőformából 250 graines van készleten.

üdv

Gábor

Sziasztok! A termékeknél adtam le egy megrendelést .50 real vagy maxiball Lee öntőformára (nyolcezer valahányszáz Ft). Azt írta ki, hogy kapni fogok visszaigazolást róla, de még nem kaptam. Mivel nem volt raktáron így előrendelésnek számít. Kérdésem: vettétek a rendelést? Ha igen mikorra várható az érkezése? Valamint van-e addig is készleten .50-es maxiball egy csomaggal? Üdv: Tamás

Szia!

holnap megnézem, itthon valahogy nem akar megnyílni a benti e-mail.

Sziasztok!

A termékeknél adtam le egy megrendelést .50 real vagy maxiball Lee öntőformára (nyolcezer valahányszáz Ft). Azt írta ki, hogy kapni fogok visszaigazolást róla, de még nem kaptam.

Mivel nem volt raktáron így előrendelésnek számít.

Kérdésem: vettétek a rendelést? Ha igen mikorra várható az érkezése?

Valamint van-e addig is készleten .50-es maxiball egy csomaggal?

Hát eléggé zavaros ez az egész!
    Utánanézek!Vz-58-cal mi is a minősítés.

Köszi! Én hiába kerestem ezen a remekbe szabott oldalon! :) Az már csak hab a tortán, hogy van 3 olyan minősítésem, ami a 2013-as jegyzék szerint nem is létezik. :D

Tudja valaki mi az a központi gyújtásos szabadpuska, és hol lehet ilyenből minősülni? Belefér ebbe vajon a VZ58?

Köszi! Én hiába kerestem ezen a remekbe szabott oldalon! :) Az már csak hab a tortán, hogy van 3 olyan minősítésem, ami a 2013-as jegyzék szerint nem is létezik. :D

Tudja valaki mi az a központi gyújtásos szabadpuska, és hol lehet ilyenből minősülni? Belefér ebbe vajon a VZ58?

Hol lehet megtalálni, hogy az MSSZ minősítésben az egyes számok melyik sportágat jelölik?

http://hunshooting.hu/a_new/index.php/sample-sites-2/minositesi-nevjegyzek/file/14-Min%C5%91s%C3%ADt%C3%A9si-szintek-2013

Hol lehet megtalálni, hogy az MSSZ minősítésben az egyes számok melyik sportágat jelölik?

Az antik fegyvereknél eltűntek a leírások! Az oldal hiányosan jelenik meg!

A helyzet az, hogy tényleg ráfér a fórumra egy alapos ráncfelvarrás! Ma pl. 5x írtam be és át egy hozzászólást, mert a motor rosszul taggelt, a megjelenítés szétesett. Egy 1xű idézet +link beillesztése miatt, ráadásul a felajánlott eszközöket használva. Mindez úgy, hogy nincs előzetes megjelenítési lehetőség == mindet élesben el kellett küldeni, + minden javítást követően a fórum rossz oldalra visz, onnan újra a megfelelő oldalra lapozás, hát nem egy leányálom! Ja, azután félkészen hagytam ott! :(

Simán visszasírom az ezt kettővel megelőző “klasszikus” Kapszli fórumot!

Lövésztársaim panaszolták hogy a felkészülési anyagot nem sikerült kinyomtatniuk a lövészet menüből.Mi oka lehet ennek?

Passz. Mindkét szabályzat linkje működik, és a teljes doksi fent van. Ctrl+C Ctrl+V, és kész.

15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.