Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 180
  • :bye: :mail: ;-) …..persze vidékies áron!

Az nem biztos, hogy jó nekünk :) Tudjuk, hogy egy falusi coop boltban minden drágább.  Legalább egy százassal kerül többe egy coop-os termék mint egy “márkás” változat 10km-re a városban. És itt ugye nem 1000 foritos árucikkekről van szó, hanem 100g Pick-coop szalámi, 2l coca-coop kóla viszonylatokról beszélünk. Úgyhogy nyugodtan lehet városi áron a DVD. Egyébként ilyen arculattervező-promó cégek hu-é sza-é nyomják darabját. Az én cégem most lett 15 éves és vagy 2 hónapja állított be egy manus ez alkalomból egy cégtől, hogy még le is forgatják a filmet. Kérdeztem 2 órán keszesztül forgatjuk a ringatózó gabonamezőket? Netán a dolgozók örökké kupis műhelyét?Szóval maradtunk a gravírozott tollaknál, meg ledlámpáknál.  Ismerjük el, fegyvervideókkal mégiscsak jobban lehet hasítani :)

:bye: :mail: ;-) …..persze vidékies áron!

Erdőszélen lakó ember másodrangú állampolgár. Persze, hogy mobilinternet. Igaz, találtam egy előfizetést kb 3000Ft/hóért, amivel korlátlan a böngészés, email, és lapon belüli filmnézegetés, de nem lehet letölteni. A munkahelyen pedig a rendszergazdi tiltotta le a letöltést. Mondtam is neki, hogy kívánom, ez legyen a legnagyobb orgazmus az életében!

Nekem angolul is jó lenne, mert amikor ötödször nézem, már érte.  :yahoo:  Talán tudod, hogy van ami angolul és magyarul is fel van töltve.

Nekünk jó lenne dévédén, Balázsnak meg lóvé. Asszonyoknak meg bosszúság! Vagyis, mindenképpen jó lenne nekünk! :yahoo:

MINDEN KEDVES ÉS KEDVETLEN LÖVÉSZTÁRSAM MEGKÉREM, HOGY FOGJUNK ÖSSZE ÉS KÖZÖS ERŐVEL LÉPJÜNK FEL AZÉRT, HOGY A KAPSZLI .HU ÁLTAL (CAPANDBALL.EU) KÉSZÍTETT FILMEKET A KÉSZÍTŐK TEGYÉK MEGVÁSÁROLHATÓVÁ CÉDÉN, VAGY DÉVÉDÉN! (ingyen is elfogadják a törzsvásárlók, vagy törzsetlen vásárlók is. :yahoo: ) HA NEM, AKKOR KEZDEMÉNYEZEM A NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSÁT EZ ÜGYBEN !!!!

Tutira le merném fogadni, hogy neked is mobilinterneted van :) :) Takarékoskodva a Mb-ekkel az első 30 mp-et mindjárt átugorni, kicsiben elég a 360-as felbontás is, stb… :)  Nekem annyi észrevételem lenne “Magyar égre magyar UFO-t alapon”, hogy legalább feliratozva lehetnének (vagy be lehessen kapcsolni). Igaz én angliában jártam egy ideig suliba, szóval megértem, de nem először hallom idősebbektől: “jók a videók csak egy kukkot nem értek”.  És fiatalon az ember gondolhatja azt, hogy óóó hát meddig tart megtanulni, de ahogy anyám mondta egyszer, amikor próbált angolul tanulni: egyik nap megtanulok pár szót,másnap már magyarul sem emlékszem mit kéne tudnom.

Egyébként nem rossz ötlet, Pedersoli bácsi is belegyűr egy DVD-t a portékái mellé :)

MINDEN KEDVES ÉS KEDVETLEN LÖVÉSZTÁRSAM MEGKÉREM, HOGY FOGJUNK ÖSSZE ÉS KÖZÖS ERŐVEL LÉPJÜNK FEL AZÉRT, HOGY A KAPSZLI .HU ÁLTAL (CAPANDBALL.EU) KÉSZÍTETT FILMEKET A KÉSZÍTŐK TEGYÉK MEGVÁSÁROLHATÓVÁ CÉDÉN, VAGY DÉVÉDÉN! (ingyen is elfogadják a törzsvásárlók, vagy törzsetlen vásárlók is. :yahoo: )

HA NEM, AKKOR KEZDEMÉNYEZEM A NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSÁT EZ ÜGYBEN !!!!

• 2016-02-20-21:30

Sziasztok!

Ha az MKH kártyán az van, hogy “Tanúsítvány szemléről” az miben különbözik attól, ha csak “Tanúsítvány ” szerepel rajta?

Minden egyes új fegyverrel elvégzik a vizsgát, vagy csak “típusengedélyt” állítanak ki?

Szép hétvégét!

Komolyan mondom én sem találtam meg amikor hónapokkal ezelőtt kerestem. Nemhiába: Angyalszem észreveszi, én meg szőke vagyok :) Végülis a keszthelyi Royalban rendeltem meg amit akartam (nézzük a jó oldalát: így semmi postaköltség nem volt).

Szia! Szerentim egyszerű megtalálni. A főoldal alján: klikk https://kapszli.hu/vasarlasi-es-szallitasi-feltetelek/ :yahoo:

No hát akkor jól van. Küld a Nóbelt! Egy Oscar-díjam van már, mellé teszem és akkor egyszerre tudom a port törölni róluk. :yahoo:

15000 Kapszli Pont Balázs képével, koronával a fején? Beteg marhák…  :-)   :-)

• 2015-11-24-21:53

Szia! Szerentim egyszerű megtalálni. A főoldal alján: klikk https://kapszli.hu/vasarlasi-es-szallitasi-feltetelek/ :yahoo:

No hát akkor jól van. Küld a Nóbelt! Egy Oscar-díjam van már, mellé teszem és akkor egyszerre tudom a port törölni róluk.  :yahoo:

Bakker! Téényleg! :) Eddig észre sem vettem, hogy van egy ilyen fekete rész az alján. Mentségemre legyen: most így hirtelen megnéztem vagy 10 webshopot, egy kivételével mindegyiknél pár másodperc alatt meg lehet találni a fejlécben. Vicces, de az az egy ahol egyáltalán nem találom az a nimródderringer :)

Szia! Szerentim egyszerű megtalálni. A főoldal alján: klikk https://kapszli.hu/vasarlasi-es-szallitasi-feltetelek/
    :yahoo:

• 2015-11-23-00:38

Szia! Szerentim egyszerű megtalálni. A főoldal alján: klikk https://kapszli.hu/vasarlasi-es-szallitasi-feltetelek/
    :yahoo:

Komolyan mondom, tuti Nobel díjat fogok kapni ha megtalálok olyat mint, pl. szállítási tudnivalók (fizetési feltételek, ki, hogyan, mennyi idő alatt, mennyiért), hogy az ember tudja mérlegelni, pár apró kacatért szekáljak valakit ha arra (BP) megy hozza el,vagy ha megyek egyéb dolog miatt, lesz-e türelmem meg időm a kapszli felé venni az irányt, és ha veszem is van-e velem valaki, hogy a közelben kitegyen, és “kapszlistacionárius pályán” körözzön, vagy ha egyedül vagyok akkor valahol a brébe kerítsek egy parkolóhelyet valami p–csa szűk gyanús kinézetű utcában egy vagyonért, vagy b—ok rá és elküldetem postán.

Szia!
    Igen, jó a cím.

De nem 54-es, hanem 50-es!
    Üdv: Tamás

Sziasztok! Megjött a Maxiball? Ha nem, az .50 Reall is jöhet magában.

Szia!

mail ment :)

Sziasztok!

Megjött  a Maxiball?

Ha nem, az .50 Reall is jöhet magában.

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.