-
- Angyalszem il cattivo
- 2016-07-20-13:17
Nálam nem lassú. Pedig csak mobilinternetet használok. Csak nem windows-t használsz?
Ha megírod az email címed, tudok küldeni pár vírust.
Most épp nekem is villámgyors. De tegnap csak az üzenetbox betöltése kb egy percig tartott. Változó. Mindenesetre ha így marad, akkor OK. És elvileg wines kliensre optimálták.
Legyen úgy! Általában akkor lassul egy oldal, ha épp szerkesztik és nincs alternatív szerver. Inkább az internet kapcsolattal szokott gond lenni.Vagy a géped épp csinált valamit a háttérben, amit a Microsoft nem köt a felhasználó orrára. Mindenkinek ajánlom a váltást OSX operácioós rendszerre, amit az Apple csinál és ebben világelső. USA-ban már rég azt használják többen.
- Chariot
- 2016-07-20-13:11
Nálam nem lassú. Pedig csak mobilinternetet használok. Csak nem windows-t használsz?
Most épp nekem is villámgyors. De tegnap csak az üzenetbox betöltése kb egy percig tartott. Változó. Mindenesetre ha így marad, akkor OK.
És elvileg wines kliensre optimálták.
- Angyalszem il cattivo
- 2016-07-19-16:05
Ma a kapszli fórum sebessége (alulról) elérte egy kézifékes éticsiga sebességét! Talán. Mégis mi a jó franc történik a szerveren? Már hetek óta lassú, lassul, de a mai az mindent alulmúl. Közben az 1x már nagy nehezen kikúrált hiba, hogy fórum hozzászólás után nem a jó oldalra tér vissza a böngésző, ismét előkerült, de ezzel a sebességgel ilyenkor már az oldalak közti váltás is 2-3 perc! Grrr…..!!!!!
- Chariot
- 2016-07-19-15:29
Ma a kapszli fórum sebessége (alulról) elérte egy kézifékes éticsiga sebességét! Talán.
Mégis mi a jó franc történik a szerveren? Már hetek óta lassú, lassul, de a mai az mindent alulmúl. Közben az 1x már nagy nehezen kikúrált hiba, hogy fórum hozzászólás után nem a jó oldalra tér vissza a böngésző, ismét előkerült, de ezzel a sebességgel ilyenkor már az oldalak közti váltás is 2-3 perc!
Grrr…..!!!!!
- Angyalszem il cattivo
- 2016-07-01-05:56
Nyugodjon békében Carlo Pedersoli.
Félreértések elkerülése végett: Carlo Pedersoli = Bud Spencer. Nyugodjon békében!
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-06-06:47
Szervusztok! Tudna valaki segíteni? Mekkora az érték ennek az 1809-ben készült francia puskának?
Szia! Éppen 0 Ft körül. Ez egy spiáter díszcucc, amit pár ezere ft-ért lehet kapni újonnan. üdv SC
Biztosan jó képet csatoltál? Ilyen díszt nem csináltak 1809-ben és ez nem puska. A többi stimmel.
- Kapszli
- 2016-06-05-19:48
Szervusztok! Tudna valaki segíteni? Mekkora az érték ennek az 1809-ben készült francia puskának?
Szia! Éppen 0 Ft körül. Ez egy spiáter díszcucc, amit pár ezere ft-ért lehet kapni újonnan. üdv SC
- S.laci
- 2016-06-03-17:16
Üdv!Amennyire a képek alapján meg tudom ítélni szerintem egy törött kakasos történet,spiáterből,lehet nem jól emlékszem de újonan 7-8ezer körül mozognak az ilyen dísznek gyártott dolgok.
- matozsolt70
- 2016-06-03-12:31
- Horse Whisperer
- 2016-05-11-09:16
mivel a google a nézettség után fizet…
Köszönjük a tájékoztatást, így már máshogy látjuk a dolgot, egyébként az írásaidban tényleg benn van a lényeg. Arra, hogy fizetnek is a jutub videókért álmomban sem gondoltam volna. Most, hogy tudom, ki kell találni valami igazán ütős forgatnivalót :)
- Angyalszem il cattivo
- 2016-05-10-19:19
Káádvás Fődim! Hát ez mán igazságod vagyon, amit srájbótááá! Mink is emígyön nyomjuk itt e.
Szép napot!
Drága Uraim! Az ötlet jó tulajdonképpen. A videók azért készülnek angolul, mert ha magyar a nyelv, akkor megnézik 2000-en, ha angol, akkor meg 500000-en, és mivel a google a nézettség után fizet… Persze a magyar hadtörténelemmel kapcsolatos dolgokat magyaeul is megcsinálom, az angolhoz pedig mindig írok cikket, ami jellemzően jóval több infót tartalmaz, mint a videó, de azért tudom, hogy az nem ugyanaz. A feliratozás atom nagy munka… Egyelőre örülök, ha levegőt kapok, de egyszer talán meg lesz az is! Üdv Balázs
Kedves Mester!
Jó az angol. A feladatokat pedig delegálhatnád.
Biztosan ismered a teendők osztályozását:
-sürgős és fontos= meg kell tenni
-sürgős, de nem fontos=delegálni
-nem fontos, de sürgős,=delegálni
-nem fontos, nem sürgüs=elfelejteni
- Angyalszem il cattivo
- 2016-05-10-19:18
Káádvás Fődim! Hát ez mán igazságod vagyon, amit srájbótááá! Mink is emígyön nyomjuk itt e.
Szép napot!
Kedves Mester!
Jó az angol. A feladatokat pedig delegálhatnád.
Biztosan ismered a teendők osztályozását:
-sürgős és fontos= meg kell tenni
-sürgős, de nem fontos=delegálni
-nem fontos, de sürgős,=delegálni
-nem fontos, nem sürgüs=elfelejteni
- Kapszli
- 2016-05-10-17:04
Szép napot!
Drága Uraim! Az ötlet jó tulajdonképpen. A videók azért készülnek angolul, mert ha magyar a nyelv, akkor megnézik 2000-en, ha angol, akkor meg 500000-en, és mivel a google a nézettség után fizet…
Persze a magyar hadtörténelemmel kapcsolatos dolgokat magyaeul is megcsinálom, az angolhoz pedig mindig írok cikket, ami jellemzően jóval több infót tartalmaz, mint a videó, de azért tudom, hogy az nem ugyanaz. A feliratozás atom nagy munka… Egyelőre örülök, ha levegőt kapok, de egyszer talán meg lesz az is!
Üdv
Balázs
- Angyalszem il cattivo
- 2016-05-08-10:46
Káádvás Fődim!
Hát ez mán igazságod vagyon, amit srájbótááá! Mink is emígyön nyomjuk itt e.Szép napot!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.