-
- Chariot
- 2017-01-07-18:21
Sziasztok! Ezekből a szuperakciós revolverekből szeretnék majd egyet-egyet rendelni :-D
Fiúk, ne álmodozzatok! Tedd a kosárba, és meglátod, hogy csak az előrendelés leadása ingyenes!
Megtörtént! Előrendelődött 0 Ft-ért. Tényleg nem kib.szásból, de a magyar jog szerint el kell adni annyiért, amennyiért nyilvánosan meghirdették. Más kérdés, hogy ez így egy vicc, de jogilag megáll.
SC! Most visszük el előre és ingyér’ a bótodat!
- Horse Whisperer
- 2017-01-07-17:49
Ki tudja? Felénk ahogy mondani szokás: sz.ba nyúlok de gombát találok alapon, így én is előrendelnék egy ilyet: https://kapszli.hu/product/uberti-1860-colt-army-civil-eloltolto-revolver-rez/ és még azt sem lehet mondani, hogy telhetetlen vagyok, mert ez az egy elég lesz. (érkezésekor név, mailcím a szerkesztőségben
)
Egyébként még felkiáltó jelet is tettek, ez azt jelenti nem mellégépelték, hanem ámulatba akarnak ejteni :-), lehet ez az uberti akciója a szemfüles vásárlóknak (pár hete volt egy “aukció” egy szamurájkardos oldalon, jó nem ingyen volt, de aki időben ráugrott h..gyé-sz.ré tudott elvinni drága kardokat)
- pergerg
- 2017-01-07-17:47
Sziasztok! Ezekből a szuperakciós revolverekből szeretnék majd egyet-egyet rendelni :-D
Fiúk, ne álmodozzatok! Tedd a kosárba, és meglátod, hogy csak az előrendelés leadása ingyenes!
- Angyalszem il cattivo
- 2017-01-07-17:31
Egy Walkert már elő is jegyeztem! De csak ennyiért viszem el!
Rendes gyerek a Balázs, nem akarom kizsákmányolni! Ezért felajánlok 500 Ft-t az ingyenes Dragoonért.
- border guard
- 2017-01-07-17:23
A 37019 hsz-ban szereplő táblázathoz: Uberti akcíó
Feltéve ,hogy nem a Jereváni rádíó klasszikus híre,miszerint Ladákat osztogatnak- a rádíó igazgatója magyaráz,a felháborodott hallgatóknak akik 10-15 évig vártak egy kocsira” A hír igaz!Csak annyi annyi a pontosítás szükséges a rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint,hogy nem osztogatnak hanem egyes elvetemültek Ladákat fosztogatnak”/De ha mégis ingyenes a több évtizedes barátságra tekintettel:
akkor akár nálam is elfér egy Walker, no ha lecsúsztam, akár egy Dragon is….
Attila
- Chariot
- 2017-01-07-16:25
Egy Walkert már elő is jegyeztem!
De csak ennyiért viszem el!
- kleno1
- 2016-10-09-19:28
Sziasztok! A Fórumtársak közül tud valaki tippet adni hol tudnék vásárolni egy RUGER OLD ARMY revolvert?
Tippet azt nem, csak tanácsot. Szorgalmasan figyeld a hirdetéseket. 24 órán belül elkelnek. Ígérem, ha megunom az enyémet, neked szólok elsőnek.
- Angyalszem il cattivo
- 2016-09-13-20:46
Szia András! ÁÁÁ! Szóval akkor lesz átlátható ha válasznál törölgessem ki az előző hozzászólást, amire válaszolok, ha jól értem, a két (/quote) között. De lehet, hogy még mindig nem jól értem. Nü.
- András
- 2016-09-09-21:07
Szia! Hétfőn megnézzük, vannak-e az említett termékek készleten és jelentkezünk. Ha valami okból kifolyólag nem hallanál felőlünk legkésőbb keddig, kiabálj rám a hajdua (kukac) kapszli (pont) hu címen, a központira sok levél jön, ott könnyen benézhetjük. Köszi a türelmed! üdv, andrás
Kedves andrás!Köszönöm a gyors reflektálást a problémámra!Ha van 105 gr-nes SWC 38/357 kettes öntőformátok készleten, akkor beszámíthatjuk. És még beszámíthatunk még egy öntőformát, pl valami 38/357 klasszikus hegyű (148-158 gr) kettes öntőformát. (LRN)Üdvözlettel: Nyomkereső- Nyomkeresõ
- 2016-09-09-12:25
Kedves andrás!Köszönöm a gyors reflektálást a problémámra!Ha van 105 gr-nes SWC 38/357 kettes öntőformátok készleten, akkor beszámíthatjuk. És még beszámíthatunk még egy öntőformát, pl valami 38/357 klasszikus hegyű (148-158 gr) kettes öntőformát. (LRN)Üdvözlettel: NyomkeresőSziasztok! Az év elején rendeltem egy 6-os SWC 357/38 LEE öntőformát, amit előre kifizettem. Lassan eltelt fél év és még semmi hír. Mivel a 2-es öntőformám már erősen leamortizálódott, nagy szükségem lenne az újra. Van esély, hogy belátható időn belül megkapom és várjak vagy oldjuk meg másképpen, pl úgy, hogy levásárolom. Nyomkereső
Kedves Nyomkereső! Elnézést a kellemetlenségért, a rendelést mi leadtuk akkor, de sajnos még nem jött meg a termék. A Lee mostani szállítmányáról egyébként még visszajelzést sem kaptunk, így nem is tudok neked semmi közelit sem írni. Az előleget természetesen levásárolhatod, vagy fenntarthatod, de olyan opció is van, hogy most felhasználod és az öntőformát ettől függetlenül félretesszük számodra igény szerint, amint beérkezik. Üdv, András
- András
- 2016-09-08-15:14
Sziasztok! Az év elején rendeltem egy 6-os SWC 357/38 LEE öntőformát, amit előre kifizettem. Lassan eltelt fél év és még semmi hír. Mivel a 2-es öntőformám már erősen leamortizálódott, nagy szükségem lenne az újra. Van esély, hogy belátható időn belül megkapom és várjak vagy oldjuk meg másképpen, pl úgy, hogy levásárolom. Nyomkereső
Kedves Nyomkereső! Elnézést a kellemetlenségért, a rendelést mi leadtuk akkor, de sajnos még nem jött meg a termék. A Lee mostani szállítmányáról egyébként még visszajelzést sem kaptunk, így nem is tudok neked semmi közelit sem írni. Az előleget természetesen levásárolhatod, vagy fenntarthatod, de olyan opció is van, hogy most felhasználod és az öntőformát ettől függetlenül félretesszük számodra igény szerint, amint beérkezik. Üdv, András
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.