Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
9 hours, 42 minutes telt el
Games
9 hours, 42 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 17 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 17 hours telt el
Színdarabok
4 days, 6 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 180
  • OK!

András!

Talán van/volt akit érdekel amit írtam a “radírpók” a fiókban maradhat…

:üdv

Attila

bye:

T.Moderácíó!

Mint, ahogy azt telefonon szóban megbeszéltük a Gáborral,írásban is megerősítem,hogy a” vadászat egyéb aspektusai”

topic 38044,052,054 sz hozzászólásomat törölni szíveskedjetek!

Köszönettel

Ha bóótom lenne, akkor az 1000éve cimborámnak má adnék egyet ajiba. :yahoo: :good:

Én már adtam cimborámnak egy remit “ajiba” :-) pedig már se bóótom, és még messze is vagyunk az ezer évtől…. csak 15 :-)

énmégcsaknéhányhónap

Ha bóótom lenne, akkor az 1000éve cimborámnak má adnék egyet ajiba. :yahoo: :good:

Én már adtam cimborámnak egy remit “ajiba” :-) pedig már se bóótom, és még messze is vagyunk az ezer évtől…. csak 15 :-)

Én még csak néhány hónapja cimbizek Angyalszeművel, de már több dolgot kaptam tőle ajándékba! :good:

Én is kaptam Sólyomszeműtől szép ajándokokat, pedig személyesen még nem is találkoztunk, hiába próbáltam becsalni az erdőmbe. :bye: És SC Balázstól is kétszer kaptam szép ajándékot. Amikor pedig adtunk-vettünk páran egymástól, mindig tettünk az eladott cucc mellé egy kis ajándékot, holstert, lövedéket stb. Eből látszik, hogy mindenki szeret adni is, nem csak kapni. (szerentim) :yes: Miközben egész éjjel rakom a kályhát mint a 424 -es kazánját, hogy a plusz tíz fok körüli meleget tartsam –(remélem mindenki tudja, hogy mi az a 424- es!!!) — alábbi eszmecsere alapján az az ötletem támadt, hogy talán lehetne itt egy “Adni öröm” hely, ahol felajánlanánk ajiba azokat a dolgokat, amik valahol egy szekrény, fiók, vagy garázs mélyén porosodnak. Biztosan mindenkinek van holmija amit nem használ, másnak meg öröm lenne. Van élet a pénzen túl is!!! Szerintem ez SC üzletét sem rontaná. Mit szóóósz hozzá?

Mellékletek:

énmégcsaknéhányhónap

Én még csak néhány hónapja cimbizek Angyalszeművel, de már több dolgot kaptam tőle ajándékba! :good:

Én is kaptam Sólyomszeműtől szép ajándokokat, pedig személyesen még nem is találkoztunk, hiába próbáltam becsalni az erdőmbe. :bye:

És SC Balázstól is kétszer kaptam szép ajándékot.

Amikor pedig adtunk-vettünk páran egymástól, mindig tettünk az eladott cucc mellé egy kis ajándékot, holstert, lövedéket stb.

Eből látszik, hogy mindenki szeret adni is, nem csak kapni. (szerentim) :yes:

Miközben egész éjjel rakom a kályhát mint a 424 -es kazánját, hogy a plusz tíz fok körüli meleget tartsam –(remélem mindenki tudja, hogy mi az a 424- es!!!) — alábbi eszmecsere alapján  az az ötletem támadt, hogy talán lehetne itt egy “Adni öröm” hely, ahol felajánlanánk ajiba azokat a dolgokat, amik valahol egy szekrény, fiók, vagy garázs mélyén porosodnak. Biztosan mindenkinek van holmija amit nem használ, másnak meg öröm lenne. Van élet a pénzen túl is!!! Szerintem ez SC üzletét sem rontaná. Mit szóóósz hozzá?

Mellékletek:

… egyébként Balázstól az lenne egy szé ajándék, ha meglepne minket egy rendes fórum-motorral! :mail:

énmégcsaknéhányhónap

Én még csak néhány hónapja cimbizek Angyalszeművel, de már több dolgot kaptam tőle ajándékba!  :good:

Még a végén megkapod :-)
    Viccnek jó, rendes, 0Ft-os rendelés visszaigazolást kaptam, személyes átvétellel. :P
    De kár, hogy SC már 1000 éves cimborám, különben lenne egy occó Walkerem! :(

Ha bóótom lenne, akkor az 1000éve cimborámnak má adnék egyet ajiba.  :yahoo:   :good:

Viccnek jó, rendes, 0Ft-os rendelés visszaigazolást kaptam, személyes átvétellel.  :P
    De kár, hogy SC már 1000 éves cimborám, különben lenne egy occó Walkerem! :(

Igen, nálunk pl ilyen van! Direkt amiatt, hogy ha valami rendszerhiba van, akkor ne legyen baj belőle. Látjuk, hogy bejött a rendelés, akkor vagy felhívjuk a Vásárlót, vagy írunk neki egy megerősítő mailt, hogy igen, van és annyiba kerül. Mert bármi lehet, rendszerhiba, elírt ár (elég egy számot kihagyni akár az elejéről, akár a végéről, közepéről) is..

Nem is olyan rég, egy másik horgász webshopban volt hasonló eset, rendszerhiba miatt majdnem minden terméknek 4990 ft lett az ára. Erre a Facebookon pár áldott jó ember elkezdte hergelni a népet, hogy most rendeljetek 30-40-50 ezres botokat, mert kötelesek ennyiért kiszállítani, sőt volt olyan aki jogi segítséget is ajánlgatott, ha nem küldenék ki mégse.

Ott is mindenki az automatikus visszaigazoló mailre hivatkozott, ezért írtam a személyes visszaigazolást. A szerver nem tudja, hogy most egy Walker az 141 ezer péz, vagy 41 ezer, vagy ingyér van, csak küldi a mailt, amint bejön a rendelés.

Náluk egy olyan passzus volt a vásárlási feltételeknél, hogy az eladó bármikor indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. És mivel aki rendelt, ezt elfogadta, mert másképp nem is tudott volna rendelést leadni, így bukták a dolgot

:) Bocs srácok. A decemberi akció visszaállításakor csúszott hiba a gépzetbe. Javítva elnézést mindenkitől. Természetesen nem ajándékozunk revolvereket.

Szinte éreztük, de jól elcsámcsogtunk rajt :)   Egyébként nem is ajándékba akartuk kapni hanem nulla forint+áfáért megvenni :-) :-)

Viccet félretéve lehet nem ártana egy ilyesmi sort odabiggyeszteni a vásárlási feltételekhez, bármikor lehet rendszerhiba: “A vásárlás csak a kollégánk általi telefonos, vagy e-mailes megerősítése után tekinthető érvényesnek! A rendszerünk által automatikusan küldött visszaigazoló e-mail NEM MINŐSÜL MEGERŐSÍTÉSNEK!

Esetleg……. de láttál már olyan webshopot ahol az eladó erősíti meg, hogy eladja ennyiért. Én a világ segglyukában lakom egy erdőben, évek óta szinte mindent webshopokból rendelek, és max, azért hívnak, hogy én erősítsem meg, hogy komoly-e a megrendelés? Tehát fordítsuk meg: egy 250 ezres ájfon megrendelése kp.-re utánvéttel is hasonlóan komoly, (vagy komolytalan) mint ez az “akció”. Másrészt: ha a vevő kellő komolysággal választja ki a pénztárcájához és igényeihez szükséges terméket, akkor az eladóról miért is feltételeznénk, hogy hanyagságból, vagy bármi más okból komolytalan ajánlatokat tesz? Végülis abból él, hogy a forgalmazott termékeket és áraikat közölje.

:) Bocs srácok. A decemberi akció visszaállításakor csúszott hiba a gépzetbe. Javítva elnézést mindenkitől. Természetesen nem ajándékozunk revolvereket.

Tényleg nem kib.szásból, de a magyar jog szerint el kell adni annyiért, amennyiért nyilvánosan meghirdették.

Hát igen, van ilyen is. Most ezerrel bújom a Kapszli ÁSzF-et, pár idevágó bekezdés:

4. Árak, fizetési mód, fizetés
    Akciós termékeink esetében az átvételi helyszín korlátozásának jogát fenntartjuk. Használt fegyverek átvétele partnereinknél nem lehetséges.

4.1 Az Eladó az árak megváltoztatásának jogát fenntartja.  De ugyebár a következő vastagbetűs részben:  hivatalos, minden esetben irányadó kiskereskedelmi bruttó árakat a jelen honlap https://kapszli.hu/arlistak/címen található árlisták tartalmazzák. Az ezektől való eltérés kizárólag a promóciós és akciós ajánlatok esetében, illetve vásárlási kedvezményre jogosító kupon birtokában lehetséges.   Tehát eltértek az akció keretében, még csak nem is véletlenül 1 terméknél.

4.2 A Vevő a megrendelőlap elküldése időpontjában hatályos árakon vásárolhatja meg a megrendelőlapon feltüntetett terméket. A megrendelés elfogadásáról Vevő az általa megadott e-mail címre visszaigazolást kap.  Neked mi ment az emailben?

4.3 A kapszli.hu weboldalon található honlapon megjelenő árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit. A honlapon megvásárolható termékek kiszállítási költségét a Szállítási feltételek dokumentum tartalmazza.    

Viccet félretéve lehet nem ártana egy ilyesmi sort odabiggyeszteni a vásárlási feltételekhez, bármikor lehet rendszerhiba:

“A vásárlás csak a kollégánk általi telefonos, vagy e-mailes megerősítése után tekinthető érvényesnek! A rendszerünk által automatikusan küldött visszaigazoló e-mail NEM MINŐSÜL MEGERŐSÍTÉSNEK!

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.