Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 180
  • Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek! Nem kérdezem, hogy az én gépem lehet-e trágya, mert látom mindenki panaszkodik, de nem lehet egyszerűen megnézni mit rendelne az ember. Azt látom, hogy a queen annéról lecsúsztam megint, de a flaskákat sem tudom megnézni melyik micsoda, sőt 99%át nem látom a termékeknek. Messze lakom, nem nagyon tudnék heti szinten bemenni csodáskodni, meg kipakoltatni a fiókokat, mi hogy néz ki, hogy majd megrendeljem vagy beküldjek valakit. Nem tudom, évek óta küzköd-ünk(-tök), egy ilyen 90-es évek vége szintjén lévő weboldallal, ennél még egy bolthely-es weblap is fényévekkel jobb. Angyalszem kolléga! Úgy következtetem, hogy te valami villám sebességgel jutottál pedersoli remihez (legalábbis az itteni, ólmos lassú rendelési folyamatokhoz képest, -ne feledjük majdnem 1,5 évet vártunk egy uberti rozsdamentes rövidcsövűre nem is olyan rég). Szóval a kérdésem: honnan? Ha lennél oly szíves elmondani. További jó pihenést, és BUÉK mindenkinek!

Szia! Itt nem illene egy konkurencia címét megadnom. A kapszlisok nagyon jó fejek, kedvelem őket, személyesen is ismerek mindenkit Nem is értem, hogy miért hagyják, hogy a vevőiket elvesztik egy kifingott honlap miatt. írd meg smsben az email címed és küldöm a tudományt! tel: harminc kettőkilenckettő ötven nyócvanögy Boldog Karácsonyt!

Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!
    Nem kérdezem, hogy az én gépem lehet-e trágya, mert látom mindenki panaszkodik, de nem lehet egyszerűen megnézni mit rendelne az ember. Azt látom, hogy a queen annéról lecsúsztam megint, de a flaskákat sem tudom megnézni melyik micsoda, sőt 99%át nem látom a termékeknek. Messze lakom, nem nagyon tudnék heti szinten bemenni csodáskodni, meg kipakoltatni a fiókokat, mi hogy néz ki, hogy majd megrendeljem vagy beküldjek valakit. Nem tudom, évek óta küzköd-ünk(-tök), egy ilyen 90-es évek vége szintjén lévő weboldallal, ennél még egy bolthely-es weblap is fényévekkel jobb.

Angyalszem kolléga! Úgy következtetem, hogy te valami villám sebességgel jutottál pedersoli remihez (legalábbis az itteni, ólmos lassú rendelési folyamatokhoz képest, -ne feledjük majdnem 1,5 évet vártunk egy uberti rozsdamentes rövidcsövűre nem is olyan rég). Szóval a kérdésem: honnan? Ha lennél oly szíves elmondani.
    További jó pihenést, és BUÉK mindenkinek!

Tisztelt Bolt!

December 27-28-29 -án a már megrendelt és kifizetett árut át lehet-e venni: Marosvásárhelyről indulnék?

Köszönettel :

Gergely

Sok kép nálam se jelenik meg. A hiba kinek a készülékében van.

Én is kérdeztem, már javítás alatt van!

Megint nem lehet képet feltölteni!

Hááát bizony ez a honlap haldoklik. Képet feltölteni, termékek képeit megnézni nem lehet. A bejegyzések husssssss eltűnnek, stb.

Én is kérdeztem, már javítás alatt van!

Sziasztok!

Az én készülékemben lehet a hiba, hogy sok termék képe helyett a bal felső sarokban kék négyzetben kérdőjel látható?

És tényleg! Minden eltűnt Augustusból!

Sziasztok

Az utobbi 3 hét bejegyzései eltüntek a forumról . Megtudnátok nézni .

Shardik

A képen nem a “Civil” van. :good: :bye:

Szia!

jogos a felvetés, javítjuk!

üdv –
    Gábor

A képen nem a “Civil” van.  :good:   :bye:

Mellékletek:

Szeretnem megkoszonni a Kapszli boltnak+ a Ferfiak jatekboltjanak /Keszthely/ a nagyon korrekt ugyintezest,lokup ugyben. Respect :good:

Hiába na nagy dolog az interrettenet,jó hogy már majdnem  mindent lehet “onlány”.Szomszéd jól megaszondta azért jó az onlány mert nem tud teherbeesni. :yahoo:

Nem bírom ki, hogy ide ne írjam! Néztem a FeHoVa árait. Nem rémisztően drága, de az elővételes kedvezmény, na az már megfizethetetlen! :) Idézem:

“Napijegy:

– helyszínen: 2700 Ft

– online elővételben: 2500 Ft (+ 200 Ft kezelési költség jegyenként)”

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.