-
- Angyalszem il cattivo
- 2017-12-26-15:34
Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek! Nem kérdezem, hogy az én gépem lehet-e trágya, mert látom mindenki panaszkodik, de nem lehet egyszerűen megnézni mit rendelne az ember. Azt látom, hogy a queen annéról lecsúsztam megint, de a flaskákat sem tudom megnézni melyik micsoda, sőt 99%át nem látom a termékeknek. Messze lakom, nem nagyon tudnék heti szinten bemenni csodáskodni, meg kipakoltatni a fiókokat, mi hogy néz ki, hogy majd megrendeljem vagy beküldjek valakit. Nem tudom, évek óta küzköd-ünk(-tök), egy ilyen 90-es évek vége szintjén lévő weboldallal, ennél még egy bolthely-es weblap is fényévekkel jobb. Angyalszem kolléga! Úgy következtetem, hogy te valami villám sebességgel jutottál pedersoli remihez (legalábbis az itteni, ólmos lassú rendelési folyamatokhoz képest, -ne feledjük majdnem 1,5 évet vártunk egy uberti rozsdamentes rövidcsövűre nem is olyan rég). Szóval a kérdésem: honnan? Ha lennél oly szíves elmondani. További jó pihenést, és BUÉK mindenkinek!
Szia! Itt nem illene egy konkurencia címét megadnom. A kapszlisok nagyon jó fejek, kedvelem őket, személyesen is ismerek mindenkit Nem is értem, hogy miért hagyják, hogy a vevőiket elvesztik egy kifingott honlap miatt. írd meg smsben az email címed és küldöm a tudományt! tel: harminc kettőkilenckettő ötven nyócvanögy Boldog Karácsonyt!
- kari45
- 2017-12-26-14:29
Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!
Nem kérdezem, hogy az én gépem lehet-e trágya, mert látom mindenki panaszkodik, de nem lehet egyszerűen megnézni mit rendelne az ember. Azt látom, hogy a queen annéról lecsúsztam megint, de a flaskákat sem tudom megnézni melyik micsoda, sőt 99%át nem látom a termékeknek. Messze lakom, nem nagyon tudnék heti szinten bemenni csodáskodni, meg kipakoltatni a fiókokat, mi hogy néz ki, hogy majd megrendeljem vagy beküldjek valakit. Nem tudom, évek óta küzköd-ünk(-tök), egy ilyen 90-es évek vége szintjén lévő weboldallal, ennél még egy bolthely-es weblap is fényévekkel jobb.Angyalszem kolléga! Úgy következtetem, hogy te valami villám sebességgel jutottál pedersoli remihez (legalábbis az itteni, ólmos lassú rendelési folyamatokhoz képest, -ne feledjük majdnem 1,5 évet vártunk egy uberti rozsdamentes rövidcsövűre nem is olyan rég). Szóval a kérdésem: honnan? Ha lennél oly szíves elmondani.
További jó pihenést, és BUÉK mindenkinek!- Angyalszem il cattivo
- 2017-12-22-01:12
Sok kép nálam se jelenik meg. A hiba kinek a készülékében van.
Én is kérdeztem, már javítás alatt van!
Megint nem lehet képet feltölteni!
Megint nem lehet képet feltölteni!
Hááát bizony ez a honlap haldoklik. Képet feltölteni, termékek képeit megnézni nem lehet. A bejegyzések husssssss eltűnnek, stb.
- Angyalszem il cattivo
- 2017-11-29-22:14
Sok kép nálam se jelenik meg. A hiba kinek a készülékében van.
Én is kérdeztem, már javítás alatt van!
- Horse Whisperer
- 2017-11-06-18:34
Sziasztok!
Az én készülékemben lehet a hiba, hogy sok termék képe helyett a bal felső sarokban kék négyzetben kérdőjel látható?
- Szabó Gábor
- 2017-06-14-14:13
A képen nem a “Civil” van.
Szia!
jogos a felvetés, javítjuk!
üdv –
Gábor- El Mariachi
- 2017-04-24-15:50
Szeretnem megkoszonni a Kapszli boltnak+ a Ferfiak jatekboltjanak /Keszthely/ a nagyon korrekt ugyintezest,lokup ugyben. Respect
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.