Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 hour, 14 minutes telt el
Games
1 hour, 14 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 9 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 9 hours telt el
Színdarabok
3 days, 22 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 180
  • Szia,

köszönöm, kipróbálom én is.

Etheus

Szia!

Akkor van felül, ha ez van a címsorban: https://kapszli.hu/topics/

Én ezt az oldalt mentettem a könyvjelzők közé, így mindig látom melyik a legfrissebb hozzászólás.

Üdv,

a régi fórumon a legfrissebb hozzászólás felkerült a tetejére az oldalnak. Ennél a rendszernél ez megoldható esetleg?

Etheus

Végre sikerült újra regisztrálni. A régi nick nevemmel, illetve jelszavammal nem sikerült belépnem. Szeretném megkérdezni, hogy a válasz- hozzászólásoknál miből derül ki, hogy kinek a kérdéséhez kapcsolódik ? / az új fórumhoz kéne egy használati útmutató/ – vagy csak én vagyok csökevényes ?

Esetleg egy külön könyvtárrész a feketelőporos lőtereknek (Témák címzése: Város-Lőtér) az első post lehetne naprakész információ a pályáról, árakról, nyitva tartás stb., a többi meg szervezés és vélemény (és nem lenne egyetlen témába ömlesztve több száz oldalon)?

Tudom van az oldalon lőtér rész amin az ország feketelőporos terei vannak felsorolva, de semmi egyéb információ, némelyiknek weblapja sincs, vagy van de nem ír árakat, vagy 2012-ben volt utoljára frissítve… ha nem a fórumra akkor már a lőtér rész bővítése is sokat segítene…

Szia Sharpe!

A versenek egkulon menupontot kapnak majd a Loszet menu alatt, amint nagyjabol veglegesnek tunik a lista.

Udv

SC

A különféle versenyek / rendezvények / találkozók -at egy (gyökér)könyvtárba kéne gyűjteni dátum szerint csoportosítva (új téma csak engedéllyel), hogy megkönnyítse a szervezést, reklámnak sem lenne utolsó és persze a kezdő érdeklődők is gyorsan felmérhetik, hogy milyen sok rendezvény van ehhez a kevéssé ismert hobbihoz…

Üdv újra itt Attila!

Uraim!

Új nicknévvel a sajnálatosan “cselesen” elfoglalt Attila/használd egészséggel komám…/Bár széles és távol több Attila is magának vindikálhatta volna/ név helyett a border guarddal jelentkezem miután a határőr ékezetei miatt nem üzemel….

Barátsággal:

Bende Attila

Elküldöm a kérdést a fejlesztőknek!

Sziasztok!
    Megoldható lenne, hogy az utolsó hozzászólás dátuma, (óra perc is) látszódjon már a belépés előtt??
    Ne csak az, hogy hány napja stb.
    Mivel valamikor több héttel vagyok lemaradva, nagy segítség lenne, ha nem kellene számolgatni.
    Előre is köszi :-)

Ezt egy jó ötlet! Köszönöm, megvalósítjuk!

Nem tudom hova kellett volna írnom, itt talán elfér ez a javaslat:
    Az ADOK/VESZEK témát  a fórum gyökérbe kéne áthelyezni, és al-fórumokra (például: Pisztoly, Revolver, Puska, Egyéb) bontani  a könnyebb áttekinthetőség és kereshetőség érdekében.
    A fórumban csak hirdetés feladásra lenne lehetséges (megjegyzéseket kimoderálni), a már nem aktuális hirdetéseket törölni.

Sziasztok!

A fórumok áthozatala megtörtént. Az összes ezelőtti hsz olvasható, kereshető minden topikban!

Üdv
    SC

• Névtelen
    • 2013-12-03-08:30

A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/2-1-1

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.