-
- Kapszli
- 2014-06-23-14:57
Kérdésem volna a fórummotorról. Az előző verzióban a fórumtémák sorrendje mindig aszerint változott, hogy melyikhez szóltak hozzá utoljára. A mostani változatban pedig túrni kell ugyanehhez. Biztos, hogy ez a jobbik megoldás? Nekem az előző jobban használhatónak tűnt!
Szia Szekér!
De jobb volt az előző etekintetben. Használd ezt az aloldalt:
Itt az összes téma időrendben sorolódik, mint az előző fórumon.
Üdv
SC
- Chariot
- 2014-06-23-13:22
Kérdésem volna a fórummotorról. Az előző verzióban a fórumtémák sorrendje mindig aszerint változott, hogy melyikhez szóltak hozzá utoljára. A mostani változatban pedig túrni kell ugyanehhez. Biztos, hogy ez a jobbik megoldás?
Nekem az előző jobban használhatónak tűnt!
- Go Levin
- 2014-01-22-20:40
- Wasicuya
- 2014-01-19-13:45
Szia Balázs!
Küldtem emailt a upc-is címre. Azt egy régi leveled alapján találtam, nem tudom él-e még.
A fórumról nem tudok privát üzenetet küldeni, a régi kényelmesebb volt ebből a szempontból.
Az hasznos volt, főleg olyan esetben, ha a fórumra regisztrálttal akart az ember privátban üzenetet váltani.
Üdv: Tamás
- Kapszli
- 2014-01-17-18:03
Tárgytalan! Valami saját hiba lehet,mert más oldalakon is előjött,egy ídióta léptető ikon,netán,a crome ujitása? üdv: Attila
Szeretem az ilyen hibákat! Nem kell csinálnom semmit, mégis megoldódnak!
- border guard
- 2014-01-17-15:53
Tárgytalan! Valami saját hiba lehet,mert más oldalakon is előjött,egy ídióta léptető ikon,netán,a crome ujitása?
üdv:
Attila
- border guard
- 2014-01-17-15:25
Uraim!
Nem vagyok elájulva az új, léptető ugrálós kurzortól,ami szerintem teljesen feleslegesen varíálódott,megvoltam a régivel fel-le,most meg túlszalad
kéretik a régi
üdv:
Attila
- Kapszli
- 2014-01-09-17:03
Tovább gondolva a dolgot, a fórum menüben lehessen választani a kategorizált (mostani) és az időrendi nézet között, és mindenki azt használhatná amelyik szimpatikusabb.
Sziasztok!
A Fórum tematikával mi sem vagyunk boldogok. Változtatva lesz, hogy könnyebb legen követni az eseményeket. Köszönöm az ötleteket, találunk optimális megoldás. Addig érdemes a Fehérember által berakott listát böngészni napi jelleggel, ahol ömlesztve vannak egymás után a témák időrendben.
Üdv
SC
- Wasicuya
- 2014-01-09-15:33
Tehát ezt a hivatkozást: https://kapszli.hu/?post_type=forum
Erre kellene cserélni: https://kapszli.hu/topics
- Wasicuya
- 2014-01-09-15:28
Megerősítem, én is nehezebben navigálok a témákat keresgélve, hamar fel is adom és elkattogok máshová.
Sziasztok!
Lentebb írtam melyik oldalon lehet szépen időrendi sorrendben tallózni a fórumot.
A megoldás csak annyi lenne, hogy a fórum gomb a menüben erre mutasson.
Szerintem nem nagy ügy és mindjárt elégedettebbek lesznek a felhasználók.
- Nehéz puska
- 2014-01-09-13:56
Szia Balázs
Csak egy észrevétel, semmi egyéb : számomra nagyon nehézkes az új fórum kezelőfelülete, jobban mondva annak rendszeres áttekintése. Tudnál-e változtatni rajta ? A régi fórum sokkal jobb volt, hamarabb megtaláltam, amit kerestem…
Megerősítem, én is nehezebben navigálok a témákat keresgélve, hamar fel is adom és elkattogok máshová.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.