Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 180
  • Kérdésem volna a fórummotorról. Az előző verzióban a fórumtémák sorrendje mindig aszerint változott, hogy melyikhez szóltak hozzá utoljára. A mostani változatban pedig túrni kell ugyanehhez. Biztos, hogy ez a jobbik megoldás? Nekem az előző jobban használhatónak tűnt!

Szia Szekér!

De jobb volt az előző etekintetben. Használd ezt az aloldalt:

https://kapszli.hu/topics/

Itt az összes téma időrendben sorolódik, mint az előző fórumon.

Üdv

SC

Kérdésem volna a fórummotorról. Az előző verzióban a fórumtémák sorrendje mindig aszerint változott, hogy melyikhez szóltak hozzá utoljára. A mostani változatban pedig túrni kell ugyanehhez. Biztos, hogy ez a jobbik megoldás?

Nekem az előző jobban használhatónak tűnt!

• 2014-05-06-11:48

BOLDOG 10. SZÜLINAPOT!

Sziasztok !

A kérdésem az lenne ki tud ajánlani lőteret Érd környékén amelyik éves díjban sem horror jó a társaság és persze feketelőporos lövészet is van.

köszi

János

Szia Balázs!

Az info@kapszli.hu email címen olvassa-e valaki az üzeneteket?

Üdv:  (Go) Levin

Szia Balázs!

Küldtem emailt a upc-is címre. Azt egy régi leveled alapján találtam, nem tudom él-e még.

A fórumról nem tudok privát üzenetet küldeni, a régi kényelmesebb volt ebből a szempontból.

Az hasznos volt, főleg olyan esetben, ha a fórumra regisztrálttal akart az ember privátban üzenetet váltani.

Üdv: Tamás

Tárgytalan! Valami saját hiba lehet,mert más oldalakon is előjött,egy ídióta léptető ikon,netán,a crome ujitása? üdv: Attila

Szeretem az ilyen hibákat! Nem kell csinálnom semmit, mégis megoldódnak! :yahoo:

Tárgytalan! Valami saját hiba lehet,mert más oldalakon is előjött,egy ídióta léptető ikon,netán,a crome ujitása?

üdv:

Attila

Uraim!

Nem vagyok elájulva az új, léptető ugrálós kurzortól,ami szerintem teljesen feleslegesen varíálódott,megvoltam a régivel fel-le,most meg túlszalad

kéretik a régi :good:

üdv:

Attila

Tovább gondolva a dolgot, a fórum menüben lehessen választani a kategorizált (mostani) és az időrendi nézet között, és mindenki azt használhatná amelyik szimpatikusabb.

Sziasztok!

A Fórum tematikával mi sem vagyunk boldogok. Változtatva lesz, hogy könnyebb legen követni az eseményeket. Köszönöm az ötleteket, találunk optimális megoldás. Addig érdemes a Fehérember által berakott listát böngészni napi jelleggel, ahol ömlesztve vannak egymás után a témák időrendben.

Üdv

SC

Tovább gondolva a dolgot, a fórum menüben lehessen választani a kategorizált (mostani) és az időrendi nézet között, és mindenki azt használhatná amelyik szimpatikusabb.

Tehát ezt a hivatkozást: https://kapszli.hu/?post_type=forum

Erre kellene cserélni: https://kapszli.hu/topics

Megerősítem, én is nehezebben navigálok a témákat keresgélve, hamar fel is adom és elkattogok máshová.

Sziasztok!

Lentebb írtam melyik oldalon lehet szépen időrendi sorrendben tallózni a fórumot.

A megoldás csak annyi lenne, hogy a fórum gomb a menüben erre mutasson.

Szerintem nem nagy ügy és mindjárt elégedettebbek lesznek a felhasználók.

Szia Balázs

Csak egy észrevétel, semmi egyéb : számomra nagyon nehézkes az új fórum kezelőfelülete, jobban mondva annak rendszeres áttekintése. Tudnál-e változtatni rajta ? A régi fórum sokkal jobb volt, hamarabb megtaláltam, amit kerestem…

Megerősítem, én is nehezebben navigálok a témákat keresgélve, hamar fel is adom és elkattogok máshová.

Szia Balázs

Csak egy észrevétel, semmi egyéb : számomra nagyon nehézkes az új fórum kezelőfelülete, jobban mondva annak rendszeres áttekintése. Tudnál-e változtatni rajta ? A régi fórum sokkal jobb volt, hamarabb megtaláltam, amit kerestem…

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.