Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 day, 5 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 7 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 7 hours telt el
Színdarabok
3 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
5 days, 6 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 180
 • A webshopban a termékeket ár szerint növekvőre rendezve ár szerint csökkenve jelenít meg, csökkenőre rendezve meg növekvően.

  Kedves Kapszli csapat, ha már beugrok 28-án a jótékonysági szütyőért, átvenném a 61206 rendelést is, ha lehet.

  Lehet?

  A hirlevel feliratkozo gomb nem működik. Adatok megadása után megnyomva meg akarja nyitni a

  https//kapszli.hu

  címet, ami természetesen nem tud sikerülni, hiszen rossz a szintaktika.

  Hi! Tulajdonképpen kiváló móka!!! Ma ágyút szerettem volna venni BorderGuard-tól. Csakhogy megint nem vettem észre, hogy, ha az “Elöltöltős adás-vétel” legfrisebb bejegyzésének linkjére katt, akkor a legrégebbi, esetemben 2013. évi bejegyzés jön be, mint legfrissebb. BorderGuard felhívott és jót beszélgettünk!!! Tehát van előnye is a beteg honlapnak! :yahoo: :mail: :yahoo:

  Hali,
  utána tudnátok nézni a #52803 rendelésemnek? (Könyv) Majdnem 2 hete adtam le, és kaptam ” jelenleg feldolgozás alatt áll” e-mailt is. Küldemény meg sehol.

  kösz

  kapszli.hu történelem:

  Mellékletek:

  Kedves Hölgyeim, Uraim!
  Elindult az új honlap. Valószínűleg nem tökéletes, ha bugot találtok, kérlek írjátok meg!
  Köszönöm! Balázs

  Nem tudom szoktatok-e úgy lenni, hogyha valami kedvenc dolog elmarad az ember életéből az ember tök valósághűen ídőről időre álmodik róla. Nos az egyik ilyen dolog nálam a motor, amivel a való életben annyi necces eset fordult elő, hogy végül abbahagytam, viszont visszatérő álmaimban van a garázsban egy KTM Superdukera emlékeztető motorom, és mindig fel tudok ülni rá. A másik az elöltöltözés volt, amit ugye a már többször szétragozott lőpor-csapi szürkésfekete zónába járkálási macera miatt hagytam el. Viszont tegnap éjjel azt álmodtam lőttem valami nagyon szép kovás puskával. Kb. mint a motornál, itt sem jön szóba márkanév típus stb, csak a kinézet. Mint a motornál itt is ugyanazzal a kellemes érzéssel ébredek, hogy azonnal kell egy ilyen.
  Nos ezt azért írtam le, hogy érzékeltessem milyen izgalommal vegyített kíváncsisággal pötyögi be reggel az ember a webcímet, hátha megtalálja amit megálmodott……. Aztán ennyi, a képek helyén kék négyzetben kérdőjelek, a 28 db kovás puskából 5 képe látszik. Persze kimásolhatom a nevet, rákereshetek, végignézhetem a Pedersoli honlapját vagy a kereső kidobja más értékesítőnél.
  Nem voltam rest és megkerestem, mert emlékszem még írtam hozzászólást is, de a https://kapszli.hu/uj-kapszli-honlap-keszul-segits-a-tervezesben/ című hír idén febr.7-én jelent meg. Szóval ha egy rendesen működő új honlapot akarnék, ennyi idő alatt a 0-ról (de tényleg úgy hogy szart sem értek hozzá) kitanulnám hogyan kell megcsinálni, páne ha sajnálnék fizetni egy szakembernek, meg úgy hogy egy pi..a kis faluban lakom, nem ott ahol a Dunát is el lehetne rekeszteni számitástechnikai szakemberekkel.

  Szia Balazs! Szivesen olvasnek a Merwin&Hulbert revolverrel kapcsolatban, egy jo kis olvasmanyos bemutato cikket , a “tolladbol”. ;-)

  Éltek még fiúk???? Küldöm az emileket az info@kapszli.hura de semmi válasz. Na most még egyszer megy!  :scratch:   :unsure:

   

  Kari45-nek válasz a https://kapszli.hu/buffalo-bill-remington/ rovatban írtakhoz:

  Ez egyébként igaz, csak nézd azt, pl. egy 1 unciás színezüst alap érme ára 35-50 Euro között mozog, annak a 3-4 szeres ára sem egy “félretettpénz” lenullázó kiadás úgy kb. a világ felének. 1000 USD-ra azért már lehet azt mondani, hogy egy nagyságrenddel nagyobb kiadás, bár úgy tippelem ha valami igazán különleges lenne ez a Remi, akkor is már rég elfogyott volna. Tök véletlenül 2 napja megtapogattam egy példányt a keszhelyi viszonteladónál, nem mondom, nekem -akinek egyébként nem nagyon tetszenek a fegyverre faragott tulipántosládahímzések- elsőre nagyon bejött, mintegy műtárgy benyomását kelti. Mivel siettem, nem nagyon vizslattam, -és nem is írnak róla, hogy kézi vagy gépi gravír van rajt (inkább gépinek tűnt de ha meglesz még, majd a jövőhéten átmatatom :-) ), és határozottan igényes az egész megjelenés. De! Amellett, hogy majdnem elgyengültem, és elővettem a bankkártyámat, valami hiányzott. Az egyik amire nagyon is rátapintottál: Igen! a díszdoboz!!! Veszel egy különleges érmét, mit kapsz hozzá? Egy szép kis bemutató fadobozt. Veszel egy elég “csehül” :) kinéző greatgun derringert vagy eleanort, a kinézetéhez képest egy vagyonért, és benn van egy szép fadobozban!!! Ezt a csehek baromira tudják, most éppen egy lovas cuccot is így adnak el (egy rémronda alátét, és mindenki megveszi asszem 200 euro körüli összegért mert egy olyan fadobozban van, amiben akár a koronázási ékszereket is bemutathatnád). Mért? Mert szinte alig kerül a valamibe, egy faipari cég rááll a megrendelésre, és 2-3 nap alatt olcsón kinyomja magából. Mert szép, és kiemeli a benne rejlő tárgyat, és mert emeli annak exkluzivitását, mintegy hangsúlyozza, hogy most egy különleges dolog került a birtokodba. De hogy témánál maradjunk nézzük ezt: (remélem ahhoz túl távoli, hogy konkurencia legyen, vám, engedélyek stb.) https://www.americaremembers.com/product/buffalo-bills-wild-west-tribute-revolver/ Ugye? Ezzel lehet, hogy sosem lőssz, de felteszed a falra vagy a dohányzóasztal közepére így ahogy van díszdobozostul, és anya is azt fogja mondani, hogy húdeszép, passzol ide (így meg: már megin egy kacattal több). A másik ami miatt szerencsére nem hamarkodtam el, és ami miatt még mindig bőven kapható: Igazából egy feltehetően gépi gravíron kívül, mi pluszt kapsz ebben a Remiben? Egy szóval nem mondanám, hogy bármi is legyen lelőve egy rendes markolatért, de hogy műűűűűanyaaaag? A tok az ubertiusa szerint nem betétedzett, a cső sem extra, kék finis az van rajt (na bumm). De most komolyan? Ha már igazán szépet és fullosat akarsz nem ezt választanád? https://kapszli.hu/product/uberti-1858-remington-new-army-eloltolto-revolver-8″-csohossz-cch-betetedzett-tok-charcoal-blue-finish/

   (nagyon trükkösen én látom, hogy ott a hozzászólásom, de a “4 hozzászólás” a cikk elején nem változott át 5-re az enter lenyomása után, valamit a telóról ismeretlenül belépve sem látható amit írtam. Gondolom le vagyok korlátozva az egyesületi életes feketelőpor téma és az un. vadászatról szóló gondolataim miatt, és ha így van elég szánalmas)


  Üdv. Kérdezném, a Brutus puskárol a google bead mindent. képeket cikkeket .de ahogy rakattintunk itt a kapszlin meg már mindenutt ugy jelenik meg hogy “a keresett oldal nem található”… :wacko: Legalabb valami info maradhatott volna rola fennt….

  A termék volt fent nálunk, ameddig azt forgalmaztuk. Cikket mi sem írtunk róla.

  Üdv.
  Kérdezném, a Brutus puskárol a google bead mindent. képeket cikkeket .de ahogy rakattintunk itt a kapszlin meg már mindenutt ugy jelenik meg hogy “a keresett oldal nem található”… :wacko:
  Legalabb valami info maradhatott volna rola fennt….

  Uraim!

  Elnézéseteket kérem a honlap hibájáért kollégáim nevében is. A képek problémáját keressük. Hamarosan megoldjuk.

  Üdv

  Balázs

  Tisztelt Bolt! December 27-28-29 -án a már megrendelt és kifizetett árut át lehet-e venni: Marosvásárhelyről indulnék? Köszönettel : Gergely

  Tény, hogy elég vacak a honlap, nehéz dolgokat megtalálni, de azért néha ott van az infó.  https://kapszli.hu/decemberi-rendkivuli-nyitva-tartas/  :bye:

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 180

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.