Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
10 bejegyzés megtekintése - 16-25 / 25
  • Bocs rosszul olvastam, nem tudom.

• Tuco
    • 2017-10-03-14:51

Sziasztok!

Nincs infója valakinek esetleg arról,hogy mikor lenne legközelebb lőszertöltő vizsga a dunántúlon?

Szia Balázs!

Megrendeltem a könyved, de személyes átvétel a Kapszliban benne maradt a rendelésben, pedig utánvéttel szeretném a címemre. Ha megtennétek, hogy postázzátok, megköszönném.

Üdv: Tamás

Szia Balázs!

Köszi a választ!

A felkészüléshez szükséges tudnivalókhoz hogyan tudok hozzájutni?

Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e az önálló tanulás. Nekem nem a tanfolyammal van problémám, hanem a szabadidővel. A vizsgára is szabadságot kell kivennem, de már a tanfolyamra akkor nem jut (nekünk kötött időben adják ki a szabadságot). Mivel az elöltöltős vadászathoz kell ez a vizsga, ezért szeretném letenni. Ha kell, akkor szívesen fizetek is a tananyagért, akár a tanfolyamra is jelentkeznék, de nem tudok rá elmenni. Üdv: Tamás

Szia Tamás! Nincs kötelező tanfolyam, szabadon felkészülhet mindenki. A tanfolyam egy lehetőség, szolgáltatás mindössze. üdv SC

Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e az önálló tanulás.

Nekem nem a tanfolyammal van problémám, hanem a szabadidővel. A vizsgára is szabadságot kell kivennem, de már a tanfolyamra akkor nem jut (nekünk kötött időben adják ki a szabadságot).

Mivel az elöltöltős vadászathoz kell ez a vizsga, ezért szeretném letenni.

Ha kell, akkor szívesen fizetek is a tananyagért, akár a tanfolyamra is jelentkeznék, de nem tudok rá elmenni.

Üdv: Tamás

Sziasztok! Találok valahol vizsga-időpontokat és helyszíneket? Köszi!

A mai napon csoda történt! 9 nap cserkelés :-) után magjelent a DPD ” Elveszett cirkálója” és sértetlenül átadta a dedikált Bibliát! Nekem nagyon tetsző, szép kiadvány van a kezemben, gratula Balázsnak! Tudom, hatalmas munka áll mögötte, mert apám is könyveket írt, láttam “szenvedni” éjszakákon át, mire megszülettett egy munka.
    Balázs dedikációja mellett a példányom értékét növeli az a kilencnapos küzdelem, amit a DPD-vel kellett folytanom, hogy a mai napon megjelenő futár azt mondja: Szia! Jaaaa, nem tudtam, hogy hozzád kell jönni, pedig én már jártam itt párszor!”
    Köszönöm Balázs!

Szia Balázs!

Dorogon vizsgáztunk le és mondtad hogy a sorszámot majd elküldöd

előre is köszönöm Vili

• Névtelen
    • 2013-12-03-07:32

A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/4-40-1

10 bejegyzés megtekintése - 16-25 / 25

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.