Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15
 • Hölgyeim, Uraim! 2019.nov.19-n kedden 10 órai kezdettel elöltötős vizsgát tartunk Debrecenben az Apafai Lőtéren. Ha valaki szeretne, tud még jelentkezni. A meflsz.hbm@gmail.com címen várják a szervezők a jelentkezéseket.
  üdv SC

  Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.

  Örömmel hallom! Tanfolyam is lesz?

  Végre nem Balatonfűzfő. :-)   :rose:

  Halihó! Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??

  Alapetően várni kell sajnos, mert egy minimim létszámnak össze kell jönnie a hatósági kivonuláshoz. Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.

   

  Tenkjúúúverimácccs!

  Halihó! Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??

  Alapetően várni kell sajnos, mert egy minimim létszámnak össze kell jönnie a hatósági kivonuláshoz. Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.

  Halihó!

  Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??

   

  Bocs rosszul olvastam, nem tudom.

  • Tuco
  • 2017-10-03-14:51

  Sziasztok!

  Nincs infója valakinek esetleg arról,hogy mikor lenne legközelebb lőszertöltő vizsga a dunántúlon?

   

   

  Szia Balázs!

  Megrendeltem a könyved, de személyes átvétel a Kapszliban benne maradt a rendelésben, pedig utánvéttel szeretném a címemre. Ha megtennétek, hogy postázzátok, megköszönném.

  Üdv: Tamás

  Szia Balázs!

  Köszi a választ!

  A felkészüléshez szükséges tudnivalókhoz hogyan tudok hozzájutni?

  Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e az önálló tanulás. Nekem nem a tanfolyammal van problémám, hanem a szabadidővel. A vizsgára is szabadságot kell kivennem, de már a tanfolyamra akkor nem jut (nekünk kötött időben adják ki a szabadságot). Mivel az elöltöltős vadászathoz kell ez a vizsga, ezért szeretném letenni. Ha kell, akkor szívesen fizetek is a tananyagért, akár a tanfolyamra is jelentkeznék, de nem tudok rá elmenni. Üdv: Tamás

  Szia Tamás! Nincs kötelező tanfolyam, szabadon felkészülhet mindenki. A tanfolyam egy lehetőség, szolgáltatás mindössze. üdv SC

  Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e az önálló tanulás.

  Nekem nem a tanfolyammal van problémám, hanem a szabadidővel. A vizsgára is szabadságot kell kivennem, de már a tanfolyamra akkor nem jut (nekünk kötött időben adják ki a szabadságot).

  Mivel az elöltöltős vadászathoz kell ez a vizsga, ezért szeretném letenni.

  Ha kell, akkor szívesen fizetek is a tananyagért, akár a tanfolyamra is jelentkeznék, de nem tudok rá elmenni.

  Üdv: Tamás

  Sziasztok! Találok valahol vizsga-időpontokat és helyszíneket? Köszi!

   

   

  A mai napon csoda történt! 9 nap cserkelés :-) után magjelent a DPD ” Elveszett cirkálója” és sértetlenül átadta a dedikált Bibliát! Nekem nagyon tetsző, szép kiadvány van a kezemben, gratula Balázsnak! Tudom, hatalmas munka áll mögötte, mert apám is könyveket írt, láttam “szenvedni” éjszakákon át, mire megszülettett egy munka.
  Balázs dedikációja mellett a példányom értékét növeli az a kilencnapos küzdelem, amit a DPD-vel kellett folytanom, hogy a mai napon megjelenő futár azt mondja: Szia! Jaaaa, nem tudtam, hogy hozzád kell jönni, pedig én már jártam itt párszor!”
  Köszönöm Balázs!

  Szia Balázs!

  Dorogon vizsgáztunk le és mondtad hogy a sorszámot majd elküldöd

  előre is köszönöm Vili

  A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/4-40-1

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.