-
- theHassan
- 2022-01-29-08:33
Féloff: a jogalkotásról szóló törvény értelmében a módosító jogszabály a hatályba lépést követően hatályát is veszíti, mert “végrehajtja” a feladatát. Szóval nem kell kiírni a módosítót, csak azt, hogy az alap jogszabály mikor hatályos szövege számít (most a mostani, értelemszerűen).
- Öregszem
- 2022-01-28-20:19
Kedves Fórumozók!
Mellékletben a következő vizsgaMellékletek:
- Öregszem
- 2022-01-28-20:00
Biztos én nem néztem jól, de én a 21-et sem láttam itt. Hallottam róla, hogy lesz, aztán azt, hogy volt. Mondjuk, az pont nem jött volna össze más elfoglaltság miatt.
Biztos én nem néztem jól, de én a 21-et sem láttam itt. Hallottam róla, hogy lesz, aztán azt, hogy volt. Mondjuk, az pont nem jött volna össze más elfoglaltság miatt.
Mellékletek:
- Cajga
- 2022-01-28-00:24
Amint csak lehet. Mikor lehet?
Ha minden igaz Februárban lesz megint. Most volt 21.-én itt Zalaegerszegen. Ha lesz pontos infó, biztos felteszik ide is.
- Cajga
- 2022-01-27-23:40
Szia!
10cm
Mikor vizsgázol?Következő kérdés: vadászpuska megengedett szórás 50 méteren. Ami lehetséges válaszokat találtam:
3,75 cm (“80 m-en 6 cm”-ből hasonló háromszögekkel számítva)
5 cm
10 cm
“Kilences”
“100 m-en hetes-nyolcas”, ebből szintén lehetne matekozni.Szóval mennyi?
- theHassan
- 2021-12-20-12:06
Segítséget kérek a vizsgakérdésekkel kapcsolatban. Elakadtam.
A 3. írásbeli kérdésre Balázs könyvében adott válasz szerint 200 grain a felporzó maximális mérete. A https://kapszli.hu/meflvsz-verseny-es-loszabalyzat/ szabályzat szerint viszont 250 grain.
A probléma természetesen kezelhető a gyakorlatban egy 200 graines tartóval, hiszen az a szabályzatnak megfelel, de ez ellentmondás azért még fennáll.
- kapszli-ad
- 2019-10-15-20:22
Hölgyeim, Uraim! 2019.nov.19-n kedden 10 órai kezdettel elöltötős vizsgát tartunk Debrecenben az Apafai Lőtéren. Ha valaki szeretne, tud még jelentkezni. A meflsz.hbm@gmail.com címen várják a szervezők a jelentkezéseket.
üdv SC- fjano69
- 2019-07-03-18:53
Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.
Örömmel hallom! Tanfolyam is lesz?
Végre nem Balatonfűzfő.
- Angyalszem il cattivo
- 2019-06-30-09:12
Halihó! Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??
Alapetően várni kell sajnos, mert egy minimim létszámnak össze kell jönnie a hatósági kivonuláshoz. Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.
Tenkjúúúverimácccs!
- Kapszli
- 2019-06-29-20:04
Halihó! Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??
Alapetően várni kell sajnos, mert egy minimim létszámnak össze kell jönnie a hatósági kivonuláshoz. Nyár végére tervezünk budapesti illetőségűt.
- Angyalszem il cattivo
- 2019-06-29-17:59
Halihó!
Lehet valaholvalahogyan et vizsgát tenni az időnként megszervezetteken kívűl, vagy várni kell, míg egyszercsakkk??
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.