Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 263
  • Bár még messze az OB, de azért jelzem, hogy aki táborozni akar majd a lőtéren, lesz rá mód. Én is sátrazni fogok, úgyhogy este tábortűz!

Csatlakozom, bár én szombaton érkezem. :good:

Bár még messze az OB, de azért jelzem, hogy aki táborozni akar majd a lőtéren, lesz rá mód. Én is sátrazni fogok, úgyhogy este tábortűz!

Sziasztok.

Jól eltűntem de ennek nem a lövészet iránti szenvedély csökkenés volt az oka, hanem családi gondok. A lényeg, hogy ismét  a fedélzeten, újult erővel. Mi több vadász tanfolyásra is jelentkeztem. Sajnálom, hogy blondriverre nem tudtam leugrani, de nem tudtam átszervezni már a hétvégére betáblázott programomat. Wildkomlóson leszek ha minden igaz.

Szóval kedves barátaim visszatérek, hamarosan ismét találkozunk lehetőleg minden csoport terápián amit szerveztek. :)

(bocs az offért)

Nem lesz Cominazzo, de lesz helyette Rákóczi? Az OB-n? Ugye ez csak elírás?

OB kiírás:

href=”https://docs.google.com/forms/d/1yvKKL_P4EBKDokO3TuW8ngdADLQnienL51sE_g0kqZ4/viewform” title=”OB.”>

Első ránézésre a Malson lemaradt! De a kép szép! :yahoo:

Javítva!
    Köszönöm az észrevételt!

OB kiírás:

href=”https://docs.google.com/forms/d/1yvKKL_P4EBKDokO3TuW8ngdADLQnienL51sE_g0kqZ4/viewform”; title=”OB.”>

Első ránézésre a Malson lemaradt! De a kép szép! :yahoo:

No ez lenne a a Nagy Déli Cowboy, Indián és Trapper Találkozó Meghívója. Sajnos a Ballószögkupa a lőtér folyamatos “támadása” miatt határozatlan ideig nem lesz megtartva. Nagyon sajnálom a dolgot. Úgy látom a helyzet nem fog konszolidálódni, még az OB-ra sem.

Igen, Én megismerem! :good: Rövidesen komoly lövész lehet belőle, már most olyan erős a kézszorítása, mint Infantry nevű barátunknak.

Hamarosan nálunk is érik két nevező az ifjúsági ligába :)

Igen, Én megismerem!  :good: Rövidesen komoly lövész lehet belőle, már most  olyan erős a kézszorítása, mint Infantry nevű barátunknak.

Igen, B.újfalu, 2015.05.23….

Mellékletek:

Na, jó, itt az apuka is :-)

Mellékletek:

Hát, ez is igen üres topik. Kérdésem, ki ez a kis ember? (Ha sikerül felraknom)

Mellékletek:

Idéznék Szabó Gabitól:a hétvégi versenyen többekkel egyeztetve, március 28.-ra rekrációs / szintentartó gyakorlónapot tűztünk ki.

helyszín: Jászfelsőszentgyörgy
    időpont: március 28. 10:00-tól
    költségek: 2000 Ft/fő

lehetőségek:
    – 25m / 50m /100m lövészet
    – koronglövészet
    – ide-oda mászkálás, jattolás, társadalmi élet

Akit érdekel, kérem jelezze! (előtte oda kell szólnom a várható létszámról).
    üdv –
    Gábor

————
    Szóval ugye sokan jöttök? Cirip és én mennénk, tán Agabyt is rábeszéljük, de kik jönnek még?

Szia Balázs!

Kösz a választ! Ez azt jelenti, hogy kell szereznem egy olyan vasat, ami megfelel feltételeknek. Nálatok árulnak ilyesmiket. (pl walther pp)

Még egy kérdés: A minősítést a történelmi számokhoz (Webley, Manlicher, stb.) meglőhetem a saját egyesületemnél (Dorog) akkor, amikor az éves minősítőket lőjük Dorogon vagy el kell mennem az általatok szervezett valamelyik történelmi pontlövő minősítőre? U.i. a csepregi bulira nem tudtam elmenni egyéb okok miatt.

A Manlicher számot állva 50 méterről 8/a lapra kell lőni?

Válaszodat előre is köszönöm.

Nyomkereső

Szia Balázs! Fég p9m-mel vagy fp9-cel indulhatok-e a történelmi pontlövőn a 45 elötti öntöltő pisztoly számban? Mindkettő a browning HI power klónja. http://www.kaliber.hu/cikkek/feg-p9m-fp9.html Nyomkereső , Dorog

Szia Nyomkereső! Szekérnek igaza van… Sajnos nem felel meg a szabályoknak. Üdv SC

Szia Balázs! Fég p9m-mel vagy fp9-cel indulhatok-e a történelmi pontlövőn a 45 elötti öntöltő pisztoly számban? Mindkettő a browning HI power klónja. http://www.kaliber.hu/cikkek/feg-p9m-fp9.html Nyomkereső , Dorog

Szia Nyomkereső!

Szekérnek igaza van… Sajnos nem felel meg a szabályoknak.

Üdv

SC

15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 263

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.