Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 263
  • Szia Cajga! Akkor bocsi,így már valóban megvan a 90 kör. Kicsit rezeg a léc de megvan. Üdv Steve

Ugyan ez a szitu a Yellowboy-nal is. Webley-nel mar nem, mivel ezt lehet szerelttel es eloltoltossel is loni, ezert van ennel is 13 loves. Az ertekelesnel a loves tobb mint felenek kell a nagyobb koregysegben lenni.

Szia Cajga! Akkor bocsi,így már valóban megvan a 90 kör. Kicsit rezeg a léc de megvan. Üdv Steve

Remélem most beilleszti.

Szia Cajga! Már ne haragudj, de ez tíz lövés igaz? Na most akár hogy is számolom de ez nekem csak 88 kör-re jön ki nem 90 re. Bocsi

Szia Steve!

Szerelt loszeres, 10 loves, ERINTO talalat nagyobb koregyseg! :yes:

Udv: Cajga

Kedves MEFLSZ vezetők! Az az információ hallható, hogy fel lett függesztve az elöltöltős vizsga. Kaphatnánk egy hivatalos tájékoztatást, hogy most mi a helyzet ezzel?

Köszi!

Remélem most beilleszti.

Szia Cajga! Már ne haragudj, de ez tíz lövés igaz? Na most akár hogy is számolom de ez nekem csak 88 kör-re jön ki nem 90 re.
    Bocsi

Remélem most beilleszti.

Mellékletek:

Hi Kapszli! Az orszagos csucsokat frissiteni kellene. :yes: Koszi!

Jogos, feladatlistára felvéve! Megnézzük, mit tehetünk az ügyben. :) Üdv, András, kapszli.hu

—————————————————————————————————— Hi! Egye fene, segítek. :mail: 2015.07.24-26. O.B. Zalaegerszeg Versenynapló szám: 332/Tp-07/02 FROMMER: 90 kör Fegyver: TT 33 Lövész: Pálmai Csaba Üdv: Cajga ;-)

Hopsz, ez lemaradt.

Jogos, feladatlistára felvéve! Megnézzük, mit tehetünk az ügyben. :) Üdv, András, kapszli.hu

——————————————————————————————————

Hi!

Egye fene, segítek. :mail:

2015.07.24-26. O.B. Zalaegerszeg

Versenynapló szám: 332/Tp-07/02

FROMMER: 90 kör

Fegyver: TT 33

Lövész: Pálmai Csaba

Üdv: Cajga ;-)

Hi Kapszli!

Az orszagos csucsokat frissiteni kellene. :yes:

Koszi!

https://kapszli.hu/2016-evi-versenynaptar-tervezet/ Viszont majd év végén lesz a tervezetből végleges lista. :)

Kösz! :)

Frissítve! 2016. évi versenynaptár

Viszont majd év végén lesz a tervezetből végleges lista. :)

Lehet, hogy én vagyok béna, de nem találom az idei versenynaptárt. (A MSSZ honlapon is csak 2015-ös van.) Van esetleg valakinek infója, hogy hol érhető el vagy mikor lesz?

kösz. János

Minden Sporttársnak boldog Új Esztendőt kívánok!

Valamint ez úton közlöm Veletek, hogy mivel sikeresen túljutottam az iskolai feladataimon, :yahoo:

estmét mellettetek fogom (ha a munkaidőm engedi) pazarolni az ólmot-puskaport,

valamint borzolni a pontösszeszámláló Kollégák idegrendszerét.

Üdvözlettel: Bittner Gyula

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 263

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.