Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 263
    • Cook
    • 2014-03-12-19:12

Szia Balázs!

Augusztin számot nem muszáj megtartani, mert csak ketten neveztünk Attilával .Ráadásúl kovással lőnénk megmentvén ezt a kategóriát ,de úgy látszik az  augusztin puskával rendelkezők nem érnek rá. Hátha kell másnak a hely.

üdv Csaba

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy Dorogra “bámészkodók”mehetnek-e?

Nanáhogy!! Sőt! Szívesen látunk, gyere!

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy Dorogra “bámészkodók”mehetnek-e?

Sziasztok Szervezők! A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni. Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen. Módosítást kérnék: 7. sorozat, 3. lőállás helyettem: Szili János Trapper 10. sorozat 3. lőállás Helyettem: Szili János Vetterli Bocs, és köszönjük. Nyitrai József 1968. Alba Volán Se.

Szia Józsi!

OK, intézem, átküldtem Nagy Gyurinak!

Üdv

SC

Sziasztok Szervezők! A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni. Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen. Módosítást kérnék: 7. sorozat, 3. lőállás helyettem: Szili János Trapper 10. sorozat 3. lőállás Helyettem: Szili János Vetterli Bocs, és köszönjük. Nyitrai József 1968. Alba Volán Se.

Üdv Józsi,

Ha gondolod a barátod mehet helyettem Mariette számban is. 1. sorozat, 6. lőállás.

Sziasztok  Szervezők!

A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni.

Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen.

Módosítást kérnék:      7. sorozat, 3. lőállás     helyettem:    Szili János   Trapper

10. sorozat 3. lőállás    Helyettem:   Szili János    Vetterli

Bocs, és köszönjük.    Nyitrai József

1968. Alba Volán Se.

Sziasztok! Köszönjük mindenkinek a nevezésket! A lőtér MEGTELT, a nevezést lezártuk! Nagy verseny lesz! Üdv SC

Mennyien leszünk?  :heart:

B-)

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a nevezésket! A lőtér MEGTELT, a nevezést lezártuk!

Nagy verseny lesz!

Üdv

SC

Szépen gyűlünk az évnyitó versenyre! hamarosan elérjük a 100 startot, úgyhogy aki még nem nevezett az csípkedje magát!

https://kapszli.hu/kapszli-musketas-kupa-2014-marcius-15-dorog/

• LQ
    • 2014-03-02-08:32

Én is köszönöm Etheusnak a remek szervezést. Kedves feleségének a remek kosztot. Minden résztvevőnek meg a remek hangulatot.

Azt mondják (állítólag) “nem a méret a lényeg”. Ezt nem tudhatom :yes: , de hogy nálunk nem a létszám a lényeg az biztos. Nagyon jól éreztem magam.

Üdv: LQ

A mai jászfelsői lövésztalálkozó képei, amit a sógorom készitett, Kovács Viktor. (az új srác a képeken :))

Köszi Etheus,Lq,Gabi bá, Feri, Misó a remek napot :)

https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/2014Marcius1Jaszfelso?authuser=0&feat=directlink

Üdv.
    Szerencsés lenne ha valahová fel lennének töltve a versenykiírások, előre. Ha még nem érhetőek el az ideiek, akkor a tavalyi is megtenné. Ha fenn vannak, akkor meg nem találtam rájuk. Talán valaki tudja hol találom őket.
    Engem személy szerint érdekelne, hogy a Székesfehérvárra július 13-ra tervezett Nemzeti Versenyszámok OB Tört Pontlövész verseny milyen számokat tartalmaz.
    Sajna, hogy ott lehessek, előre kell terveznem pár hónappal, és ahhoz meg tudnom kéne van-e olyan szám amiben indulhatok a fegyveremmel (ez egyenlőre csak a Mannlicher kategória lehet, de a Zajcev is szóba jöhet ha találunk addig valamit).
    A dorogit emiatt ki is kell hagynom, pedig jó lett volna menni.
    Köszi.

Hi Kapszli!

A Kapszli kupa online nevezési lapján nem találtam rublikát a “Malson” 50m-re. Valamint hiányoltam az “Egyéb kérések” lehetőségét. :unsure:

Ezért  itt kérném, hogy a lőállás beosztásnál az első versenyszámom a “Rákoczi” legyen.  ;-)

Köszönettel: Csaba

Téli elgémberedés elleni lövészet :bye:
    Kormoseksön (CAS) elöltöltős lövésztalálkozó Jászfelsőszentgyörgy
    Szervező: Jászfelsőszentgyörgyi LK
    Helyszín: Jászfelsőszentgyörgyi Lőtér. Időpont: 2014.03.01. Program:
    Nevezés: 9:00 óra
    Díjazás: Az első 3 helyezett díjazásban részesül Puska: 4 lövés
    Revolver 4 dob
    Sörétes: 4 dupla
    Nevezési díj: 3.000 Ft/fő, a helyszínen melegétel biztosított. Jelentkezéskor kérjük, jelezzétek az étkezési igényt a létszám miatt. Részvételi feltétel: az elöltöltő-fegyveres vizsga megléte, és sportegyesületi tagság. A résztvevőkre az elöltöltő-fegyveres lövészet vonatkozó előírásai és szabályai érvényesek. Tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy a minimum cowboy öltözéket öltsék magukra :yes: A számok lövéséhez szükséges egy elöltöltős revolver, puska és egy sörétes fegyver. Ha valaki sörétessel nem rendelkezik, lehetőség van egyesületi szereltes puska használatára. A lőtéren lőpor és csappantyú biztosított Jelentkezés és további info: itt a fórumon vagy etheus@freemail.hu SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN RÉSZTVEVŐT ÉS ÉRDEKLŐDŐT.

Sziasztok,

kis kiegészítéssel élnék, csak revolver és sörétes szükséges, illetve a nevezési díjban benne van a melegétel.

Etheus

Érdekesség a DWJ 1996.júniusi számából.

De jó!!!  A hőskor!

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 263

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.