-
- Kapszli
- 2014-03-12-19:07
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy Dorogra “bámészkodók”mehetnek-e?
Nanáhogy!! Sőt! Szívesen látunk, gyere!
- Kapszli
- 2014-03-12-07:05
Sziasztok Szervezők! A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni. Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen. Módosítást kérnék: 7. sorozat, 3. lőállás helyettem: Szili János Trapper 10. sorozat 3. lőállás Helyettem: Szili János Vetterli Bocs, és köszönjük. Nyitrai József 1968. Alba Volán Se.
Szia Józsi!
OK, intézem, átküldtem Nagy Gyurinak!
Üdv
SC
- traktoros
- 2014-03-11-21:28
Sziasztok Szervezők! A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni. Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen. Módosítást kérnék: 7. sorozat, 3. lőállás helyettem: Szili János Trapper 10. sorozat 3. lőállás Helyettem: Szili János Vetterli Bocs, és köszönjük. Nyitrai József 1968. Alba Volán Se.
Üdv Józsi,
Ha gondolod a barátod mehet helyettem Mariette számban is. 1. sorozat, 6. lőállás.
- infantry
- 2014-03-11-20:14
Sziasztok Szervezők!
A 15.i versenyre egy kis módosítást szeretnék kérni. Egyik kamionos lövésztársam hétfőn későn ért haza, így nem tudott nevezni.
Csak úgy tud részt venni a versenyen, ha én lemondok két versenyszámról, amit természetes megteszek, hogy ő is köztünk lehessen.
Módosítást kérnék: 7. sorozat, 3. lőállás helyettem: Szili János Trapper
10. sorozat 3. lőállás Helyettem: Szili János Vetterli
Bocs, és köszönjük. Nyitrai József
1968. Alba Volán Se.
- traktoros
- 2014-03-10-15:03
Sziasztok! Köszönjük mindenkinek a nevezésket! A lőtér MEGTELT, a nevezést lezártuk! Nagy verseny lesz! Üdv SC
Mennyien leszünk?
- Kapszli
- 2014-03-04-11:23
Szépen gyűlünk az évnyitó versenyre! hamarosan elérjük a 100 startot, úgyhogy aki még nem nevezett az csípkedje magát!
https://kapszli.hu/kapszli-musketas-kupa-2014-marcius-15-dorog/
- LQ
- 2014-03-02-08:32
Én is köszönöm Etheusnak a remek szervezést. Kedves feleségének a remek kosztot. Minden résztvevőnek meg a remek hangulatot.
Azt mondják (állítólag) “nem a méret a lényeg”. Ezt nem tudhatom
, de hogy nálunk nem a létszám a lényeg az biztos. Nagyon jól éreztem magam.
Üdv: LQ
- Young Shatterhand
- 2014-03-01-19:01
A mai jászfelsői lövésztalálkozó képei, amit a sógorom készitett, Kovács Viktor. (az új srác a képeken :))
Köszi Etheus,Lq,Gabi bá, Feri, Misó a remek napot :)
https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/2014Marcius1Jaszfelso?authuser=0&feat=directlink
- ferilevi
- 2014-02-28-18:02
Üdv.
Szerencsés lenne ha valahová fel lennének töltve a versenykiírások, előre. Ha még nem érhetőek el az ideiek, akkor a tavalyi is megtenné. Ha fenn vannak, akkor meg nem találtam rájuk. Talán valaki tudja hol találom őket.
Engem személy szerint érdekelne, hogy a Székesfehérvárra július 13-ra tervezett Nemzeti Versenyszámok OB Tört Pontlövész verseny milyen számokat tartalmaz.
Sajna, hogy ott lehessek, előre kell terveznem pár hónappal, és ahhoz meg tudnom kéne van-e olyan szám amiben indulhatok a fegyveremmel (ez egyenlőre csak a Mannlicher kategória lehet, de a Zajcev is szóba jöhet ha találunk addig valamit).
A dorogit emiatt ki is kell hagynom, pedig jó lett volna menni.
Köszi.- Etheus
- 2014-02-22-19:49
Téli elgémberedés elleni lövészet
Kormoseksön (CAS) elöltöltős lövésztalálkozó Jászfelsőszentgyörgy
Szervező: Jászfelsőszentgyörgyi LK
Helyszín: Jászfelsőszentgyörgyi Lőtér. Időpont: 2014.03.01. Program:
Nevezés: 9:00 óra
Díjazás: Az első 3 helyezett díjazásban részesül Puska: 4 lövés
Revolver 4 dob
Sörétes: 4 dupla
Nevezési díj: 3.000 Ft/fő, a helyszínen melegétel biztosított. Jelentkezéskor kérjük, jelezzétek az étkezési igényt a létszám miatt. Részvételi feltétel: az elöltöltő-fegyveres vizsga megléte, és sportegyesületi tagság. A résztvevőkre az elöltöltő-fegyveres lövészet vonatkozó előírásai és szabályai érvényesek. Tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy a minimum cowboy öltözéket öltsék magukraA számok lövéséhez szükséges egy elöltöltős revolver, puska és egy sörétes fegyver. Ha valaki sörétessel nem rendelkezik, lehetőség van egyesületi szereltes puska használatára. A lőtéren lőpor és csappantyú biztosított Jelentkezés és további info: itt a fórumon vagy etheus@freemail.hu SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN RÉSZTVEVŐT ÉS ÉRDEKLŐDŐT.
Sziasztok,
kis kiegészítéssel élnék, csak revolver és sörétes szükséges, illetve a nevezési díjban benne van a melegétel.
Etheus
- Kapszli
- 2014-02-22-18:13
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.