-
- LittleBig George
- 2014-07-07-18:49
Egyre jobb
Küldtem gyuree -ra gyurcee ra Mail Demon jön vissza a Freemail-on mindkettőre
Lehet,hogy a Geogle Chrome nem szereti az emilcímedet.
Nem jó ez nekünk komám !
egy vonalas számon már rég tisztáztuk volna
üdv:
Attila
Kedves Attila!
Sajnálom, hogy nem sikerült a megadott, működő, mások által is sikeresen használt elérhetőségeken felvennünk a kapcsolatot. Sajnos a folyamatos munka miatt nem tudok minden percben az interneten történt eseményekre fókuszálni, de természetesen mindenkinek próbálok segítséget nyújtani, akár a fórumra, akár az email címemre (gyurcee83@gmail.com) teszi fel kérdéseit és/vagy kéréseit. Amennyiben egyből nem válaszolok, mindenkitől kis türelmet kérek – szerintem nem volt még megoldatlan probléma – minden tőlem telhetőt megteszek (akár 2 beteg ellátása között, ahogy most is).
Az ebédről valóban nem esett szó a kiírásban, ezért elnézést kérek, természetesen a nevezési díjban benne foglaltatik az étkeztetés.
Bármilyen kérdésed/kérdésetek van, természetesen továbbra is állok rendelkezésre!További szép estét!
Üdvözlettel!
kisNagy.
- border guard
- 2014-07-07-17:37
Egyre jobb :good:Küldtem gyuree -ra gyurcee ra Mail Demon jön vissza a Freemail-on mindkettőre
Lehet,hogy a Geogle Chrome nem szereti az emilcímedet.
Nem jó ez nekünk komám !
egy vonalas számon már rég tisztáztuk volna
üdv:
Attila
- border guard
- 2014-07-07-15:24
Gyurikám!
Órák óta foglalt a mobilod!Netán benyomódott,mert akkor drága lesz!
Írtam az emílcímedre,nem tudom melyiket olvasod előbb….
Étkezésről nem írtál ….
mindenesetre valami ellátmányt pakolok,javaslom mindenkínek
barátsággal:
Attila
- LittleBig George
- 2014-07-07-09:12
A Nemzeti számok Országos Bajnokságára a nevezést lezártuk. Bármilyen kérdést, észrevételt a gyurcee83@gmail.com e-mail címre várom.
A lőállásbeosztás is elkészült, az esetleges hibákért előre elnézést kérek, kérem mindenki nézze át, a módosításokért is a fenti címre kérem a javaslatokat (igyekeztem mindenki kérését figyelembe venni, ez ezután is így lesz)
- LittleBig George
- 2014-07-04-19:35
Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewformMalson? Nem is lett meghírdetve.
Porszem a gépezetben. A kiírás az etalon.
- Cajga
- 2014-07-04-19:22
Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform
Malson? Nem is lett meghírdetve.
- LittleBig George
- 2014-07-04-17:21
Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze.
https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewformMellékletek:
- Chariot
- 2014-06-25-11:00
Egyelőre úgy néz ki, hogy ki tudja mikor leszek netközelben. 20/260-3444 Itt tudunk beszélni ha esetleg péntekig nem leszek netközelben.
Köszönettel elfogadva.
- Young Shatterhand
- 2014-06-23-16:53
Egyelőre úgy néz ki, hogy ki tudja mikor leszek netközelben.
20/260-3444
Itt tudunk beszélni ha esetleg péntekig nem leszek netközelben.
- Young Shatterhand
- 2014-06-23-14:48
Én pénteken mennék, és végig tervezek maradni.
Ha gondolod zörgess meg valahogy egyeztessünk. A kocsiba ketten beférünk a cuccokkal, gondolom lesz rendesen.
Pesti, zuglói vagyok
- Kapszli
- 2014-06-23-13:11
Kartácsok! Fuvar kellennék nekem a hétvégi Tótkomlósi bulira! Van önként jelentkező, aki végig ott szeretne lenni és még engem is hozna-vinne?
Én szombaton lemegyek, ha gondolod jöhetsz velem, de haza is jövök aznap.
- Young Shatterhand
- 2014-06-11-07:44
Első körben jelzem is a részvételemet, úgy szeretném, hogy elejétől a végéig :)
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.