Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
4 hours, 23 minutes telt el
Games
4 hours, 23 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 12 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 12 hours telt el
Színdarabok
4 days, 1 hour telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 263
  • Egyre jobb :good: Küldtem gyuree -ra gyurcee ra Mail Demon jön vissza a Freemail-on mindkettőre

Lehet,hogy a Geogle Chrome nem szereti az emilcímedet.

Nem jó ez nekünk komám !

:good: egy vonalas számon már rég tisztáztuk volna

üdv:

Attila

Kedves Attila!

Sajnálom, hogy nem sikerült a megadott, működő, mások által is sikeresen használt elérhetőségeken felvennünk a kapcsolatot. Sajnos a folyamatos munka miatt nem tudok minden percben az interneten történt eseményekre fókuszálni, de természetesen mindenkinek próbálok segítséget nyújtani, akár a fórumra, akár az email címemre (gyurcee83@gmail.com) teszi fel kérdéseit és/vagy kéréseit. Amennyiben egyből nem válaszolok, mindenkitől kis türelmet kérek – szerintem nem volt még megoldatlan probléma – minden tőlem telhetőt megteszek (akár 2 beteg ellátása között, ahogy most is).
    Az ebédről valóban nem esett szó a kiírásban, ezért elnézést kérek, természetesen a nevezési díjban benne foglaltatik az étkeztetés.
    Bármilyen kérdésed/kérdésetek van, természetesen továbbra is állok rendelkezésre!

További szép estét!

Üdvözlettel!

kisNagy.

Egyre jobb :good:Küldtem gyuree -ra gyurcee ra Mail Demon jön vissza a Freemail-on mindkettőre

Lehet,hogy a Geogle Chrome nem szereti az emilcímedet.

Nem jó ez nekünk komám !

:good: egy vonalas számon már rég tisztáztuk volna

üdv:

Attila

Gyurikám!

Órák óta foglalt a mobilod!Netán benyomódott,mert akkor drága lesz!

Írtam az emílcímedre,nem tudom melyiket olvasod előbb….

Étkezésről nem írtál ….

mindenesetre valami ellátmányt pakolok,javaslom mindenkínek

barátsággal:

Attila

A Nemzeti számok Országos Bajnokságára a nevezést lezártuk. Bármilyen kérdést, észrevételt a gyurcee83@gmail.com e-mail címre várom.
    A lőállásbeosztás is elkészült, az esetleges hibákért előre elnézést kérek, kérem mindenki nézze át, a módosításokért is a fenti címre kérem a javaslatokat (igyekeztem mindenki kérését figyelembe venni, ez ezután is így lesz ;-) )

Nagyon szuper kis OB lesz ez!!! Gyuri jelezte, hogy a végleges nevezőszám 50 körül alakul majd!!! csodálatos, pedig “csak” a nemzeti számokat tartjuk most!

Cajga: a Malson OB szeptemberben lesz a nemzetközi számok OB-ján.

Üdv

SC

Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform

Malson? Nem is lett meghírdetve. :wacko:

Porszem a gépezetben. A kiírás az etalon.

Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform

Malson? Nem is lett meghírdetve. :wacko:

Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze.
    https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform

Egyelőre úgy néz ki, hogy ki tudja mikor leszek netközelben. 20/260-3444 Itt tudunk beszélni ha esetleg péntekig nem leszek netközelben.

Köszönettel elfogadva.   :-)

Egyelőre úgy néz ki, hogy ki tudja mikor leszek netközelben.

20/260-3444

Itt tudunk beszélni ha esetleg péntekig nem leszek netközelben.

Én pénteken mennék, és végig tervezek maradni.

Ha gondolod zörgess meg valahogy egyeztessünk. A kocsiba ketten beférünk a cuccokkal, gondolom lesz rendesen.

Pesti, zuglói vagyok

Kartácsok! Fuvar kellennék nekem a hétvégi Tótkomlósi bulira! Van önként jelentkező, aki végig ott szeretne lenni és még engem is hozna-vinne? :-)

Én szombaton lemegyek, ha gondolod jöhetsz velem, de haza is jövök aznap.

Kartácsok!

Fuvar kellennék nekem a hétvégi Tótkomlósi bulira! Van önként jelentkező, aki végig ott szeretne lenni és még engem is hozna-vinne?

:-)

Helló Charles! Várunk szeretettel. Foglaltál szállást vagy sátrazol? Üdv Steve. :bye:

Első körben jelzem is a részvételemet, úgy szeretném, hogy elejétől a végéig :)

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 263

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.