-
- Kapszli
- 2014-07-15-16:36
https://kapszli.hu/wild-west-walk-2014-08-01-03-a-regisztracio-elindult/ Üdv, pénteken, és vasárnap látom, hogy van szabad lövészet. Én szombaton szeretnék menni, szombaton is lesz szabad lövészetre / gyakorlásra lehetőség?
Persze, minden nap lesz szabad lövészet.
- traktoros
- 2014-07-14-14:34
Üdv,
pénteken, és vasárnap látom, hogy van szabad lövészet. Én szombaton szeretnék menni, szombaton is lesz szabad lövészetre / gyakorlásra lehetőség?
- LittleBig George
- 2014-07-12-12:07
Lőállás beosztás!
- The Gunman
- 2014-07-10-09:36
Nem jó helyen kötött ki a hozzászólásom,tehát lényeg hogy lesz megoldás.
- Nyomkeresõ
- 2014-07-10-07:05
Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! NyomkeresőSzia Nyomkereső! Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem) Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman Üdv T. SC! Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni. Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba? Nyomkereső
Szia Nyomkereső! Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide. Üdv SC
Helyesbítek: szemtemberre érkezik, ahogy kérted.
Üdv
SC
Remek. Nagyon szép revolver. Alig várom már, hogy kézbevehessem.
Lőporfüstös hétvégét!
- Kapszli
- 2014-07-09-12:02
Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! NyomkeresőSzia Nyomkereső! Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem) Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman Üdv T. SC! Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni. Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba? Nyomkereső
Szia Nyomkereső! Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide. Üdv SC
Helyesbítek: szemtemberre érkezik, ahogy kérted.
Üdv
SC
- Kapszli
- 2014-07-09-11:01
Szia Nyomkereső!
Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide.
Üdv
SC
- Nyomkeresõ
- 2014-07-09-09:07
Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! NyomkeresőSzia Nyomkereső!
Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól
Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem)
Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman
Üdv
T. SC!
Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni.
Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba?
Nyomkereső
- Kapszli
- 2014-07-09-08:40
Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! Nyomkereső
Szia Nyomkereső!
Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól
Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem)
Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman
Üdv
SC
- Nyomkeresõ
- 2014-07-09-06:01
Sziasztok!
Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne:
Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel?
A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nyomkereső
- LittleBig George
- 2014-07-08-18:36
A Kuchenreuter számban Csente Pista bátyánk kétszer van beírva egymás után.Legalább is nálam így jelent meg.Egyébként azért bukkantam rá, mert Klapka számban tudnák lőni és lőállást kerestem.
Köszönöm az észrevételt! Valóban az egyik száma mariette.
Egyelőre Klapka számban csak az utolsó sorozatba találtam helyet, de megoldható előbb is, amennyiben az 50m-es lőállások végén rakunk ki 25m-re keretet.- The Gunman
- 2014-07-08-14:33
A Kuchenreuter számban Csente Pista bátyánk kétszer van beírva egymás után.Legalább is nálam így jelent meg.Egyébként azért bukkantam rá, mert Klapka számban tudnák lőni és lőállást kerestem.
- LittleBig George
- 2014-07-08-09:57
Alakul lőállásbeosztás
A legutóbbi módosításokkal itt megtekinthető, nevezőkre is lebontva!- Kapszli
- 2014-07-08-09:05
Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform
Szia GYuri!
Nekem vedd ki kérlek a Vetterli versenyszámomat (nem lövöm most), és a Bemet és Pennsylvaniat csúsztasd előre eggyel. Így lesz egy szünetem a Yaellowboy és Sharps előtt.
Köszönöm!
B
- border guard
- 2014-07-07-19:04
OK!
Tisztázódott.részletesen megbeszéltük
Köszönjük a fáradságos szervező munkádat!
barátsággal
Attila
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.