Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 263
  • https://kapszli.hu/wild-west-walk-2014-08-01-03-a-regisztracio-elindult/ Üdv, pénteken, és vasárnap látom, hogy van szabad lövészet. Én szombaton szeretnék menni, szombaton is lesz szabad lövészetre / gyakorlásra lehetőség? :bye:

Persze, minden nap lesz szabad lövészet.

Wild West Walk 2014.08.01-03. – a regisztráció elindult!

Üdv,

pénteken, és vasárnap látom, hogy van szabad lövészet.  Én szombaton szeretnék menni, szombaton is lesz szabad lövészetre / gyakorlásra lehetőség?

:bye:

Nem jó helyen kötött ki a hozzászólásom,tehát lényeg hogy lesz megoldás.

Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem) Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman Üdv T. SC! Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni. Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba? Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide. Üdv SC

Helyesbítek: szemtemberre érkezik, ahogy kérted.

Üdv

SC

Remek. Nagyon szép revolver. Alig várom már, hogy kézbevehessem.

Lőporfüstös hétvégét!

Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem) Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman Üdv T. SC! Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni. Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba? Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide. Üdv SC

Helyesbítek: szemtemberre érkezik, ahogy kérted.

Üdv

SC

Szia Nyomkereső!

Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide.

Üdv

SC

Szia Nyomkereső!

Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól

Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem)

Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman

Üdv

T. SC!

Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a  Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom  kölcsön revolverrel meglőni.

Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba?

Nyomkereső

Szia Nyomkereső!

Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól

Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem)

Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman

Üdv

SC

Sziasztok!

Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne:

Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel?

A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor  kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Nyomkereső

A Kuchenreuter számban Csente Pista bátyánk kétszer van beírva egymás után.Legalább is nálam így jelent meg.Egyébként azért bukkantam rá, mert Klapka számban tudnák lőni és lőállást kerestem.

Köszönöm az észrevételt! Valóban az egyik száma mariette.
    Egyelőre Klapka számban csak az utolsó sorozatba találtam helyet, de megoldható előbb is, amennyiben az 50m-es lőállások végén rakunk ki 25m-re keretet. ;-)

A Kuchenreuter számban Csente Pista bátyánk kétszer van beírva egymás után.Legalább is nálam így jelent meg.Egyébként azért bukkantam rá, mert Klapka számban tudnák lőni és lőállást kerestem.

Alakul lőállásbeosztás :yahoo:
    A legutóbbi módosításokkal itt megtekinthető, nevezőkre is lebontva!

Figyelem! A Székesfehérvári Nemzeti számok OB-jára a nevezési határidő lejárta őrült tempóval közeledik! Akinek részvételi szándéka van, kérjük mielőbb jelezze. https://docs.google.com/forms/d/1GgzgARb27xCd1NIYueEINn-aG1Mfqu80C-kCz2Tmjz4/viewform

Szia GYuri!

Nekem vedd ki kérlek a Vetterli versenyszámomat (nem lövöm most), és a Bemet és Pennsylvaniat csúsztasd előre eggyel. Így lesz egy szünetem a Yaellowboy és Sharps előtt.

Köszönöm!

B

OK!

Tisztázódott.részletesen megbeszéltük

Köszönjük a fáradságos szervező munkádat!

barátsággal

Attila

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 263

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.