-
- András
- 2016-08-31-12:40
MEGHÍVÓ Szeretettel várunk téged és barátaidat 2016. szeptember 10-én (szombat) megrendezésre kerülő 12 és fél KIS COWBOY TALÁLKOZÓ-ra. Helye: Karasz János Sporttelep, Tótkomlós, Kossuth u. 24. A találkozó 1 napos. Megnyitó: szombat 9 óra. Lehetőség szerint 3-4 pálya lesz, + 1 Trapper versenyszám. Szükséges fegyverek: 2 db. revolver, 1 db. trapper puska, 1 db. sörétes puska. A lövészeknek és a fegyvereknek meg kell felelni a rájuk vonatkozó törvényes előírásoknak. Lehetőség lesz szerelt lőszeres western fegyverekkel is meglőni a pályákat. Érkezés péntek délutántól, távozás legkésőbb vasárnap délelőtt. Szálláslehetőség a lőtéren és a városban. Nevezési díj: 3.500 Ft/fő. Elképzelés szerint ebéd: Bográcsos gulyás. (Fizetős) Üdítő italról mindenki maga gondoskodik. (A változtatás jogát fenntartjuk.) Bővebb információ: facebook.com/wild komlos stevecolt@freemail.hu Telefon: +36-20-9261424
Szervusz! Utólagos engedelmeddel ezt feltesszük a honlap főoldalára is, ha gond, jelezd és töröljük! üdv, András
- Steve
- 2016-08-30-14:28
MEGHÍVÓ
Szeretettel várunk téged és barátaidat
2016. szeptember 10-én (szombat)
megrendezésre kerülő12 és fél KIS COWBOY TALÁLKOZÓ-ra.
Helye: Karasz János Sporttelep, Tótkomlós, Kossuth u. 24.
A találkozó 1 napos.
Megnyitó: szombat 9 óra.Lehetőség szerint 3-4 pálya lesz, + 1 Trapper versenyszám.
Szükséges fegyverek: 2 db. revolver, 1 db. trapper puska, 1 db. sörétes puska. A lövészeknek és a fegyvereknek meg kell felelni a rájuk vonatkozó törvényes előírásoknak.
Lehetőség lesz szerelt lőszeres western fegyverekkel is meglőni a pályákat.Érkezés péntek délutántól, távozás legkésőbb vasárnap délelőtt.
Szálláslehetőség a lőtéren és a városban.Nevezési díj: 3.500 Ft/fő.
Elképzelés szerint ebéd: Bográcsos gulyás. (Fizetős)
Üdítő italról mindenki maga gondoskodik.
(A változtatás jogát fenntartjuk.)Bővebb információ:
facebook.com/wild komlos
stevecolt@freemail.hu
Telefon: +36-20-9261424- vysca
- 2014-11-29-17:23
Skalpvadászat, pár kép.
https://plus.google.com/u/0/photos/113515693730478775215/albums/6087151646479388625
- Steve
- 2014-11-29-10:06
MEGHÍVÓ
Kedves Lövésztársak! Szeretettel hívunk és várunk benneteket a
Mikulás Napi Lövészversenyre.
Helyszín: Wild Komlós Tótkomlós, Kossuth l. u. 24.
Időpont: 2014. december. 6. (szombat)
Versenyprogram:
– 9.00 Megnyitó
– 9.30 Két western pálya meglövése.
– Utána: Trapper. Sharps (csappantyús) hátultöltősök versenye.
A versenyzéshez szükséges:
– 2 db. elöltöltő revolver.
– 1 db. elöltöltő puska.
– 1 db. elöltöltő sörétes puska.
– 1 db. csappantyús Sharps.
Nevezési díj: 3.000 Ft.
A verseny napján minden versenyző vendégünk egy meleg ebédre.
(Kérem jelezzetek vissza, hogy tudjuk kalkulálni az ebédet.)
Kellemes kikapcsolódást és jó versenyzést kíván a Rendezőség.
Telefon: 06-20-926-1424 stevecolt@freemail.hu- Steve
- 2014-09-18-10:42
M E G H Í V Ó
9,5 – 10,5 (egyben) Cowboy Találkozóra
Időpont: 2014. 09. 20-án.
Helyszín: Karasz János Sporttelep Városi Lőtér. Tótkomlós, Kossuth u. 24.
Érkezés péntek déltől, távozási lehetőség vasárnap a reggeli órákban.V Á L T O Z Á S !
Program: 1 puskaszámmal bővül. LONG RANGE
trapper szabályok szerint (tapaszolt gömb lövedékkel).Szombaton egész nap BÜFÉ fog működni. Főtt ebéd készül (CSILIS BAB).
Kellemes időtöltést, jó versenyzést kíván mindenkinek a Rendezőség.
További információ: 06 20 9261424 Steve- Johnny86
- 2014-09-16-16:29
Üdvözlet a Tisztelt Sporttársaknak!
Érdeklődnék, hogy a hétvégi tótkomlósi bulira akad-é olyan, aki Szentesen keresztül szándékozik menni, a szombati nap reggelén (esetleg még aznap vissza is, de ha másnap, az se baj), mivel nagyon szívesen hozzájárulnék a benzinköltségeihez.
Köszönettel:
Johnny86
- Steve
- 2014-09-16-07:02
Tistelt Urak! A hétvégi Tótkomlósi Cowboy találkozó záró verseny számaként közkívánságra amennyiben az időbe belefér hozzáadunk még
egy plusz versenyszámot melynek a neve Long Range!! ( “Trapper” szabályok szerint, tapaszolt gömb lövedék, modern kiegészítők nélkül 10 lövés, mindegyik értékelt.) Üdvözlettel Steve.- Cajga
- 2014-09-08-14:09
Szia A cucc megvan igen, valahol bent van a szekrényben a többi cucc között. 13-án nem érek rá, de remélem most már el tudom juttatni valahogy. Komlósra jössz?
Sajnos oda nem tudok menni, a jelenlegi helyzetben ennyi versenyt/utazást/ nem tudok vállalni. Valakivel légyszi küld el és írd meg mennyivel tartozom. Ha gondolod emailban add meg a számlaszámod és utalhatom is.
Előre is köszi: Cajga
- Young Shatterhand
- 2014-09-08-13:23
Szia
A cucc megvan igen, valahol bent van a szekrényben a többi cucc között. 13-án nem érek rá, de remélem most már el tudom juttatni valahogy. Komlósra jössz?
- Young Shatterhand
- 2014-09-06-11:27
Kedves ápolt társak.
Jelen állás szerint én Sept. 19. -én mennék tótkomlósra, délelőtti indulásra. Pillanatnyilag az autóban 1 személy még elfér cuccal, ha valaki jönne velem.
BP-i vagyok. Elérhetőségeimet ismeritek, ha mégsem: dancsok.strogg.zoltan[kukac]gmail.com
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.