Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 284
  • No megkaptam! 2 lap, 4 oldal a BRFK-s határozat. Szépen, részletesen leír mindent. Korrekt cucc. Benne van az is, hogy csak a vadászati hatóság engedélyezhet kivételt a Vtv-ben meghatározott vadszati módok és idények alól. Örülök, hogy ez is benne van a hatrozatban, mert ez megkönnyíti majd a további kutatási vadászatokat. SZóval frankó anyag. Egyből kértem egy hiteles másolatot is, melyet a tartásimba tettem, az eredetit meg lefűzöm itthon.

Azannya, nem (kb) 4 mondatos? :-)

Későbbiekben is csak határozat lesz? Valami egységes kártya vagy ilyesmi nem várható?

No megkaptam! 2 lap, 4 oldal a BRFK-s határozat. Szépen, részletesen leír mindent. Korrekt cucc. Benne van az is, hogy csak a vadászati hatóság engedélyezhet kivételt a Vtv-ben meghatározott vadszati módok és idények alól. Örülök, hogy ez is benne van a hatrozatban, mert ez megkönnyíti majd a további kutatási vadászatokat. SZóval frankó anyag. Egyből kértem egy hiteles másolatot is, melyet a tartásimba tettem, az eredetit meg lefűzöm itthon.

Grat!!! Én du megyek.

Egy képet légyszi majd, hogy mi a BRFK szöveg…(nekem még 2-3 nap)

Ma reggel megkaptam a határozatot. :-) :yahoo:

Grat!!!  Én du megyek.

Ma reggel megkaptam a határozatot. :-) :yahoo:

És szegény hatoska??? :-( (Igaz, postán kértem…)

Hiba volt :)

Á, nem annyira égető – még nincs elfogadható 1000 J + összeállításom. (Meg CH-2 sem nagyon :-(  )

Csak mégis… :-(   :-(   :-(

Már hívtak is a BRFK-ról, hogy reggel mehetek az engedélyért!!!! :)

Most tettem le én is a telefont, holnap reggel mehetek érte. :-)

cool! :yahoo:

Még mindig jobb, mint DPD-vel!  :yahoo:   :unsure:   B-)

Hiba volt :)

És szegény hatoska??? :-(  (Igaz, postán kértem…)

Az ellenőrzés nekem is megvolt múlt szerdán. Remélem megérkezik az értesítés még péntekig és még hónap végéig legalább egyszer ki tudok menni cserkelni.

Az jó! x napon (6 vagy 8 + posta?) belül meg kellene kapnod, ha jól emlékszem…

Az ellenőrzés nekem is megvolt múlt szerdán. Remélem megérkezik az értesítés még péntekig és még hónap végéig legalább egyszer ki tudok menni cserkelni.

Ahogy S.C. írta megvagyon a szemlélődés – gyors, korrekt ellenőrzés (két fa szekrény, csappantyú tároló rész fémlemezzel leválasztva, ahogy a nagykönyvben) – minden O.K. Várhatjuk a postást. :-)

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 284

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.