Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Fórum szabályzat
14 hours, 37 minutes telt el
Fórum szabályzat
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
2 days, 18 hours telt el
Fórum szabályzat
Színdarabok
5 days, 13 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 205
  • Üdv mindenkinek!

Ebben az évben (2015) a Skalpvadászat a versenynaptárban szereplő időponttól eltérően, 10.24. kerül megrendezésre.

Blond River (avagy M. szerint Bolond Driver – ö tudja, ő vezetett :-) ) tegnap. Természetesen a nevezett úr tarolt….

Itt épp kártyát rongál:

(A fenébe, nagyok a kép file-ok, próbálkozások következnek…)á

Ez csak “elhallás” lehetett Ferikém! Bolond-river-t mondtunk, bár F.G. volt a keresztapa! A kártyára visszatérve: a publikum szerint mennyi a találatok száma? ( a bírói bizottság 4-t adott meg Nekem.)

A szebbik nem meg félelmetesen kezeli a kisbaltát, szatíroknak annyi lehet arra fele:

Mellékletek:

No, ez is megér két képet! A vízszintes bálakötöző madzag mint cél. F.G kolléga – mind a három lövése talált!!! – fogadásból simán ellőtte. Azaz nem simán, a helyieknek szerelt lőszerrel nem sikerült, mert hiába találták el többször, elég lövésálló a nyüves – sok szál, rugalmas, mittudoménmi…. A 0.54 lövedék végül elvágta teljes keresztmetszetben. (Vgaby ex puskája!)

Mellékletek:

No, még egyszer:

Mellékletek:

Blond River (avagy M. szerint Bolond Driver – ö tudja, ő vezetett  :-)  ) tegnap. Természetesen a nevezett úr tarolt….

Itt épp kártyát rongál:

(A fenébe, nagyok a kép file-ok, próbálkozások következnek…)á

Szia LQ!

Vettem! :good:

Üdv: Fehérember

• LQ
    • 2015-06-19-16:17

Szia Fehérember!

Itt jelzem a részvételem. Egyedül nevezek, de 4 főre kérek ebédet (magamat is beleértve). Pénteken érkezünk (kb. 5 óra), sátorozunk. Szombaton szeretnék majd egy kicsit korongozni versenyen kívül.

Üdv: LQ

Sziasztok!

Június 27-én BlondRiver Randezvous.

10:00-kor kezdődik a játékos lövészet.

Ebédhez étkezőeszközt, csajkát hozzál magaddal.

Az ebéd miatt is jó lenne, ha előre jelentkeznél a http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu/cikkek/nevezes.html oldalon.

Egyéb kívánságokat, táborozást, túrázást, pénteki érkezést, stb. itt jelezd!

Előző alkalommal sikeres volt a börze is, ha van megunt felszerelésed, itt gazdára találhat.

Üdv: Fehérember

Sziasztok!

Egy kis kedvcsináló előzetes:  http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu/cikkek/aranyasoknak/

Hátha valakit érint: Aki csak egy napra jönne, azoknak a nap vége felé, a Tündiékkel együtt kell elhagynia területet, mert utána a kapun átjárás reggelig nincs. Ez kb. du. 5 óra körül várható.

Idén csak egy napra, szombatra tudnék elmenni Nosztrára, lenne olyan ápolttárs, aki szombat este hazajön és engem is haza tudna hozni? :)

Sziasztok

Június 27 Blondriver Randezvous

26.-án éjszakai túra.

További infókat majd csöpögtetem a http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu/ oldalon.

Naná!

Van kedvem, ha végzek sikeresen a vizsgáimmal (reményeim szerint addigra minden zsír) akkor IGEN

15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.